Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mara bi dala Noletu bar 50-50 makar ne igrao 2 godine, poceo da igra levom rukom i drzao pivsku flasu umesto reketa uz naravno blagu navijacku prednost

Comment

• Bilo bi interesantno videti to polufinale. Nadal je nešto promenio stil igre i pitanje je kako bi se Novak sada postavio na terenu. Nisu se nešto ni sastajali u zadnje vreme. U svakom slučaju, meč bi bio epskih razmera ☺

Comment

• Tesko da Novak moze I do seta protiv Rafe,prevelika je odsutnost sa terena I pravog nivoaa u mecevimaa I to traje ne 1,2 gema nego citav set,2 tesna seta koja gubi I jedan rutinski za Rafu je najrealnijaa opcija

Comment

• Danas se slazem sa komentatorom eurosporta(ne znam mu ime) i meceve bih nazvao okrsajima jer igraju sve sami teniski revolverasi.

Edmund-Anderson:Anderson se konacno vratio u formu nakon povrijede i odigrao odlican mec protiv Kirgiosa,vidi se da puca od samopouzdanja i uziva na terenu tako da ne vidim razlog da ovdje ne prodje dalje u cetvrto kolo.Edmund nije izgubio ni set u svoja 2 meca ali imao je prilicno lake protivnike tako da to nije realan pokazatelj njegove forme. Jedini vrhunski udarac koji britanac ima je razoran forhend tako da ce morati dobro da koristi to svoje oruzje u dansanjem mecu,ostatak igre je prosjecan uz dosta los servis za tako visokog i snaznog momka. Sanse Anderson 90-10

Lopez-Cilic:2 igraca kojima je sljaka najmanje omiljena podloga ali svi znamo kolika je prednost Cilica u igri sa osnovne linije a i ako je 10 cm visi krece se puno bolje.Medjutim,ne vjerujem da ce Marin traziti preduge razmijene u ovom mecu pogotovo na svoj servis,dovoljno ce biti da ima koliku toliku kontrolu u poenima i Lopez ce mnogo grijesiti.Lopez ce svoju sansu traziti sigurno u promjenama ritma slajsovima i drop sotovoima i pokusati da isfrustrira Hrvata koji je kada se iznervira i pocne da gubi daleko losiji igrac. Marin je vec u ovoj sezoni izgubio dosta meceva koje nije trebao tako da ovdje treba da udje skoncetrisan i nece biti problema. Sanse 90-10 Cilic

Cung-Nisikori:Mec 2 strasna shotmejkera i sigurno cemo uzivati u sjajnim vinerima sa osnovne linije.Veliki ispit za koreanca da pokaze koliko je ozbiljan igrac a protivnik je tacno po mjeri(mozda bi i bio prejak u ovom trenutku ali Kei ima te povrijede koje ga stalno muce)a i imace sansu da ucinkom svog reketa utice na rezultat. Najveci upitnik u igri Cunga je njegov forhend jer ima taj veliki zamah za koji mu treba dosta vremena a to jednostavno protiv ozbiljnih protivnika i u ozbiljnim mecevima ne prolazi,nisam ga dugo gledao tako da ne znam dal je nesto popravio po tom pitanju. Kei ce igrati tu svoju agresivnu igru tako da vidjecemo da li ce biti dovoljno,prilican je favorit zbog ipak neiskustva Cunga na grend slem niovu. Sanse Nisikori 85-15

Marej-Del Potro: Mnogi ce reci mec dana ali ja se ne slazem sa tim igraju 2 igraca koji mozda i najmanje uzivaju na terenu od svih koji su ostali u konkurenciji na turniru. Del Potro se standardno muci sa povrijedama a nisam siguran da je i Skot sasvim fit iako nisam citao da je nesto objavljeno za njegovo zdravsteno stanje. Bice dosta dugih razmijena tako da ko bude manje grijesio izacice kao pobjedik,Delpo ce naravno morati vise da poteze tim forhendom jer je i ovakav Marej ipak jaci od njega u tom segmentu pogotovo u slajsovima. Moguc je mec u 5 setova ali ocekujem velike razlike u istim i oscilacije oba tenisera jer ce se sigurno stediti i cuvati ako ih lose krene. Sanse Marej 65-35

Verdasko- Kuevas: Verdasko je imao mnogo tezak mec u prethodhom kolu a danas ima protivnika koji malo grijesi i protiv koga se svaki poen mora zaraditi a to iziskuje dosta snage i pitanje je da li je spanski veteran ima u ovom trenutku.Pokusace sigurno top spin forhendima da pritisne bh stranu pabla koja nije losa ali sigurno ne moze efikasno da se nosi sa visokim lopticama,morace i dobro da servira po istom principu na bh urugvajca. Bh Verdaska je kada je pri udarcu i kada se dobro osjeca na terenu jedan od najpodcijenjenijih udaraca na turu tako da sa te strane ocekujem ucinak u smilu da pogadja dobre uglove i otvara teren. Kuevas je imao 2 laka protivnika ali koliko vidim on je zadnje vrijeme gubio samo od Tima sto govori da je u dosta solidnoj formi.Ne znaci da nece napadati kada se ukaze prilika ali njegov A plan ce sigurno biti duze razmijene i tjeranje Verdaska na udarac vise. Sanse 65-35 Kuevas

Izner-Kacanov: Velika sansa za talentovanog Rusa i ne bi smjeo da je propusti i plasira se u drugu nedelju slema po prvi put karijeri. Protiv Iznera se recept zna ali nije ga bas lako sprevesti na terenu a pogotovo na slemovima gdje Dzon uvijek skupo prodaje kozu.Dakle,Karen ce morati dobro da servira i ceka sanse sa druge strane kojih ce mozda biti malo vise nego obicno jer Izner nije u dobroj formi i nema bas neko jako samopoozdanje.Kacanov nece morati da rizikuje u poenima kao obicno ali znajuci njega on to nece uraditi i igrace svoju igru,ipak ocekujem i nadam se da ce uspjeti da prodje danas i dajem mu vece sanse.60-40 Kacanov

Gaske-Monfis:.Obojica su dosta lako prebrodili svoje meceve u prva 2 kola ali imali su i dosta lake protivnike. Gledao sam vecinju njihovih medjusobnih meceva i mogu reci da je uvijek pobjedjivao onaj koji je bio favorit pred mec ali sada su obojica podjednako u losoj formi a imaju i problema sa povrijedama.Ipak Monfis je kada je ozbiljan i fokusiran jaci igrac od Risara koji ima problem da se nosi sa Gaelovim servisom a on mu sa druge strane prilicno lagano vraca njegov sto je prilicna prednost.Zbog toga blagu prednost ipak dajem Monfisu 55-45

Vavrinka-Fonjinikrsaj dana kako bi rekao komentator koga sam spomenuo na pocetku danasnjih analiza i mec 2 sjajna udaraca sa ipak drugacijim stilovima.Fabiov plan(ako ga uopste ima)danas ce biti da ukroti strasan servis i udarce svajcarca i ipak pokusa da nesto strpljivije gradi poene i diktira igru...naravno ne smije biti previse pasivan jer time nista nece postici a pravice i greske sa takvom igrom jer ipak on ne moze da ostane skoncetrisan dugo u poenu. Sten kao i obicno dolazi u dosta losoj formi i slabim rezultatima ali za se kako on igra na slemovima tako da ne vjerujem da ce nas i danas lisiti sjajnog meca nekom svojom ocajnom predstavom.Sanse 80-20 Vavrinka

Izvinjavam se zbog zakasnjenja

Comment

• Isner nije u dobroj formi i nema puno samopouzdanja?

I kako brate mili povrijeda, valjda povreda
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Svaka čast DejZ
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                Isner nije u dobroj formi i nema puno samopouzdanja?

I kako brate mili povrijeda, valjda povreda
                Pa dobio je Cilica i nezainteresovanog Vavrinku u Rimu ali to je samo 1 turnir,kod Iznera u sustini i nema neke forme jer nema ni igre,vazno je da servis bude na nivou.Inace ove sezone ima skor 12-12 sto nije bas sjajno uostalom vidjecemo ga danas.

Ja pisem ijekavicom,moze i jedno i drugo ali nije ni bitno to toliko

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                  Nemoj se dati smeti tako "umnim" komentarom. Tvoj post je imao vise sadrzaja nego sto se ukupno napise na forumu u nedjelju dana!

Comment

• Kakve veze ima da li je ekvica ili ijekavica i kako će ko da piše, a ajnštajne veliki?
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eo pricam ijekavicu cijeli zivot, ali nisam cuo za "povrijedu".. to mi kao ono "oli da te prijebačim kolima?" ili "kakvog sam vijepra ubio danas.." ili "bas ti je mjekan stomacic.."

Ali nije tema, slazem se, i neka pise kako ko hoce

Comment

• Mislim da je Ajnštajn govorio kako na ijekavici ne postoji riječ povrijeda, nego se kaže ili povreda ili ozljeda. Razlika je samo u glagolskom obliku povrijediti-povrediti.

Usput rečeno, odlična najava DžejZ
                        Last edited by luka; 03-06-17, 11:55.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                          Eo pricam ijekavicu cijeli zivot, ali nisam cuo za "povrijedu".. to mi kao ono "oli da te prijebačim kolima?" ili "kakvog sam vijepra ubio danas.." ili "bas ti je mjekan stomacic.."

Ali nije tema, slazem se, i neka pise kako ko hoce
                          Joker,

Umjesto da napises:

DejZ, mislim da grijesis sto se tice Andersona, a u pravu si sto se tice Cilica, dodao bih...

i tome slicno, ti si se uvatio za ijekavicu. Osim toga, postoje razne varijente ijekavice i svaka je ravnoprvan.

PS
                          Povreda dolazi od povrijediti. Nema nikakvog logicnog objasnjenja zasto nije povrijeda. Jednostavno se udomacilo povreda.

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                            Pa dobio je Cilica i nezainteresovanog Vavrinku u Rimu ali to je samo 1 turnir,kod Iznera u sustini i nema neke forme jer nema ni igre,vazno je da servis bude na nivou.Inace ove sezone ima skor 12-12 sto nije bas sjajno uostalom vidjecemo ga danas.

Ali je igrao odlično, mislim ako si gledao mečeve naravno. Pišem i ja ijekavicom, i znam da je oboje pravilno, al zar ti ne para uši to povrijeda, nemoj da ga guramo u sve majku mu.
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Dejz sledeci put glagoljicom napisi
                              Odlicna najava.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Joker,

DejZ, mislim da grijesis sto se tice Andersona, a u pravu si sto se tice Cilica, dodao bih...
                                Jel to ti neizravno govoriš da griješi u vezi Kevina

Comment

Working...
                                X