Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Na šta je spao ovaj pdf, više niko ne piše o tenisu, ni pre ni posle mečeva....ejjjjjjhhh prevrće nam se u grobu stari forum, čak i ona prošla verzija vB-a
    Moderatori bi mogli da podnesu ostavku zbog ovakve situacije i daju sansu nekim drugim ljudima to make tennis pdf great again!

Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Ne budi tako strog prema moderatorima.

Pa eto novinari pitaju igrace da li se plase mrtvackih glava na majicama svojih protivnika, da li se liju krokodilske suze kad se ubije protivnik...

Mislim da smo se svi zasitili. Cio teniski svijet. Imali smo 5-6 fenomanalnih godina. Sjeti se meceva Rafa-Federer, Rafa-Novak, Novak-Rodzer... Mogao si pricati i pisati o njima koliko ti drago. Bilo je zanimljivo. A sada, cak i potencijalni mec Novak-Rafa ostavlja teniski svijet relativno ravnodusnim. To bi trebao biti mec za pamcenje, pogotovo ako Novak digne formu.

Valjda to tako mora biti na zalasku jedne neponovljive generacije.
      Last edited by NI; 01-06-17, 15:09.

Comment

• Ali ta pitanja novinara su stvarno.....
        Dayman (a-a-ah...)
        For everyone

Comment

• Prvo pitanje...a koji tacno moderatori, posto sem mene nema nijednog, mada ih na papiru ima tusta i tma, na terenu jok, vec jako dugo?A onda sledi pitanje...zbog nene ne valja teniski pdf?
          Nikad nisam imala sa tim problem, admini imaju moju ostavku, odnosno Bojana, posto i tu imamo samo jednog.

tapatalk
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Olja,

Nikolica se htio nasaliti.

Ti i Bojana ste jedino sto jos drzi ovaj forum. Ne pretjerujem.

PS
            Nikolica i ja smo poslali post iste sekunde sa istim sadrzajom. Znaci istina je.
            Last edited by NI; 01-06-17, 15:15.

Comment

• Nisam mislio ozbiljno Olja

Spoiler
              Mada sam ocekivao da ces ovako reagovati

Zna se sta mislimo o tvom doprinosu ovom pdf-u.............i ne samo ovom

EDIT: hahhahha NI, bukvalno iste sekunde
              Last edited by Mr. Wolf; 01-06-17, 15:17.
              Dayman (a-a-ah...)
              For everyone

Comment

• Sad se izvlače da su se šalili. Ovdje se priča o igrici non stop, ne mogu više to da čitam.

Comment

• Delpo

Comment

• Pfff neježila se... Mnogo, mnogo okrutan sport, sve teže podnosim
                    "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                      Nisam mislio ozbiljno Olja

Spoiler
                      Mada sam ocekivao da ces ovako reagovati

Zna se sta mislimo o tvom doprinosu ovom pdf-u.............i ne samo ovom

EDIT: hahhahha NI, bukvalno iste sekunde

A ja te za sve ove godine nisam upoznala, pa ne znam da ne misliš ozbiljno? Samo više te prozivke, bilo u šali, bilo u zbilji mi onako baš preko glave.
                      Što se ne našališ ponekad, pa napišeš nešto lepo?
                      A kao što rekoh apsolutno nemam problem da "predam funkciju", ionako mi ništa dobro nije donela. Naprotiv.

Vi nikako da shvatite, bar vi koji idete i na druge pdf-ove.... ovde sem Bojane i mene, ako izuzmemo MotoGP i F1 pdf, niko ništa ne radi, ali apsolutno niko i to je bogami ne samo mesecima unazad, već neki duži period. Onaj spisak tzv. Lideri foruma možete da bacite kroz prozor, jer on ne važi godinama, da ne pričam da više od polovine sa njega ne dolazi ovde više uopšte.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ovo je strašno, gledam Almagra, pa on rida... Ohhh gospode

https://twitter.com/TennisChannel/st...68313720438784

(namerno sam stavila samo link, ako neko neće da gleda)
                        Last edited by miloolja; 01-06-17, 16:35.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          A ja te za sve ove godine nisam upoznala, pa ne znam da ne misliš ozbiljno? Samo više te prozivke, bilo u šali, bilo u zbilji mi onako baš preko glave.
                          Što se ne našališ ponekad, pa napišeš nešto lepo?
                          A kao što rekoh apsolutno nemam problem da "predam funkciju", ionako mi ništa dobro nije donela. Naprotiv.

Vi nikako da shvatite, bar vi koji idete i na druge pdf-ove.... ovde sem Bojane i mene, ako izuzmemo MotoGP i F1 pdf, niko ništa ne radi, ali apsolutno niko i to je bogami ne samo mesecima unazad, već neki duži period. Onaj spisak tzv. Lideri foruma možete da bacite kroz prozor, jer on ne važi godinama, da ne pričam da više od polovine sa njega ne dolazi ovde više uopšte.
                          Shvatam sve.
                          Izvini
                          Dayman (a-a-ah...)
                          For everyone

Comment

• Raspored za sutra

Nadal oko 13:00 h, nakon toga Novak

http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...chedule12.html
                            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pa da li je ovaj Almagro normalan, zasto je uopste dosao da igra RG nakon te iste povrede u Rimu kad nije mogao da stoji na nogama
                              13/13!

Comment

• Čovek kavaljer

Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X