Obožavam Delpov FH ...BH je tačno pomoćno sredstvo , ali eto raspali i po neku paralelu pa pogodi ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
RIM 2017.
Collapse
X
-
Originally posted by amnesiac View PostNegdje je bila statistika, ali mi je sad komplikovano da je nađem. Uglavnom, mislim da su u vrhu ili na dnu ne baš toliko veliki igrači.
Kyrgios nije više tako brz. Sjećam ga se prije dvije godine protiv Isnera kad je to bilo ispod 15 sekundi, dok je skorije na nekom turniru prosjek bio 25 sekundi, što će reći da je dobar broj puta prekoračio vrijeme. Naravno, dobijao je i opomene zbog toga.
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostObožavam Delpov FH ...BH je tačno pomoćno sredstvo , ali eto raspali i po neku paralelu pa pogodi ...
Comment
-
Ole ole ole DelpooOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostKome je ovo upuceno?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostJe l' Paskal stvarno tad pogresio?
Originally posted by Stefan-kobe View PostNe znam kako neke ljude jos ne mogu skontati da je Djokovic tad zasluzeno izgubio poen jer se upecao u mrezi. Nije mi jos jasno sto se jos neke zale na tu odluku kad je Novak ostao u mrezi a loptica nije dva puta dotaknula podlogu. Cist poen za NAdala i nikakva kradja nij bila.
Originally posted by Ivan_pg View PostNije tad,cacanin je mislio na situaciju pocetkom treceg seta kad je hawk-eye pokazao da je sudija bio u krivu i da je nije bio aut.Tad je Nadal na osnovu te greske uzeo brejk.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment