Originally posted by Sarafa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
RIM 2017.
Collapse
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
-
Originally posted by Marija81 View PostNormalno. Zamisli da ga Novak izuje pred Pariz a on se taman ponadao da je konačno " izvadio trn" ?
Čekamo Stefana da nam objasni situacijuLako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNolo sutra 2:0 dobija Tima, mentalno se istrosio sigurno Tim nakon ovakve pobede.sigpic
Comment
-
Tim je igrao izvanredno. Moguce i mec zivota. Medjutim, Rafa mu je pomagao. Mnogo bazicnih gresaka od strane Rafe kada se rezultat lomio. Rafa od prije 3 godine bi dobio danasnji mec.
Da li je to znak da Rafa ipak nije onako dobar kako se misli ili se "uplasio" od Novaka? Ne znam. Sutrasnji mec bi se igrao navecer, ako bi Novak pobijedio Delpa. To bi bilo nepovoljno za Rafu. I mislim da je za njega bolje da do toga testa nije doslo. S druge strane, poraz od Tima mu je pokvario perfektan rezultat na sljaci ove godine. Uz to, bice teze pobijediti Tima u buducnosti.Last edited by NI; 19-05-17, 17:35.
Comment
-
Vladane, tako je. Trebao je to mentalno trosenje da prepusti Novaku, ali dobro, mlad je, naucice.
-------------------
Ono sto treba da tesi Novaka i ostale, kad je Rafa u pitanju, je to da on ne moze bolje od ovog da igra.Last edited by Mr. Wolf; 19-05-17, 17:34.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostDi si Stefčo legendo ?
Zašto sram ? Izgubio od boljeg ili mu se danas nije igralo pa je tankovao za Pariz...da ne izgubi tu novstečenu " mentalnu prednost u odnosu na Novaka" .
Nole ako prođe biće vraški teško protiv ovakvog Tima ali...nije da neće moći pobediti.
Pa ako Bog da u nedelju finale Nole i SaleOVAKO
Comment
-
Originally posted by NI View PostUz to, bice teze pobijediti Tima u buducnosti.
Bez šale Tim je odigrao odlično, možda čak i iznad svojih mogućnosti a sve iz potrebe da dokaže da može da pobedi Rafu na šljaci i spreči da mu ovaj " uđe u glavu ".
Čemu se ruku na srce Rafa i nadao danas pa je na krilima pobeda iz Barselone i Madrida mislio da će opet laganiniŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostŠto neko reče uklonio jedan trn nabo se na drugi.
Bez šale Tim je odigrao odlično, možda čak i iznad svojih mogućnosti a sve iz potrebe da dokaže da može da pobedi Rafu na šljaci i spreči da mu ovaj " uđe u glavu ".
Čemu se ruku na srce Rafa i nadao danas pa je na krilima pobeda iz Barselone i Madrida mislio da će opet laganini
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostSto ste se uhvatili za taj trn,ne znam sta ste lose vidjeli u toj izjavi?Covjek je htio da kaze da je Nadal probio jednu mentalnu barijeru i pobjedio covjeka od kojeg je izgubio 15 setova uzastopno.
Malo je ponižavajuće najvećeg rivala nazvati trnom u peti.
Meni ne smeta, simpa mi je ovako za šegu...ali nije lepo
Toni je mislio da će pobeda nad Novakom sve rešiti...Ali očigledno, na žalost, nijeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Videcemo u 1/2 koliko je nemoguce.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment