Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Rafaelo je danas morao biti na 100%, igra duplo bolje nego u polufinalu. Juče je mogao i spavati i onda NI napiše od Novaka zavisilo, šipak je zavisilo.
    Pusti NI-ja. On bi da je Novak izgubio 6-0 6-0 nasao nesto da se uhvati za to i predstavi ovde kako nije sve tako crno i kako ima razloga za optimizam.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ako ga ne stigne umor obzirom na trenutnu konkurenciju, daleko može dogurati ove sezone na šljaci...
      Last edited by Dekson; 14-05-17, 18:54.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
        Ma kakvi, poen gdje je tim odigrao strasan stop, Rafa je bio tri metra iza linije i dao preplitak ritern. Da je Tim malo hrabriji bio završio bi odmah poen.

Mora se jos agresivnije od ovoga ako hoce jos par godina da traje.

Mada, naravno da je porast forme evidentan. Govorio sam o tome jos kad je gubio od Edmunda set da igra najbolji tenis u posljednjih par godina. Vidjelo se, a i vidi se da moze jos bolje.
        Inace Rafa je vazda bio poznat kao ofanzivac. Ovo je mnogo agresivnije nego prethodnih pet godina sto je igrao recimo.
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Pusti NI-ja. On bi da je Novak izgubio 6-0 6-0 nasao nesto da se uhvati za to i predstavi ovde kako nije sve tako crno i kako ima razloga za optimizam.
          Jedino optimisticki sto od onog ne moze gore, valjda.

Comment

• Jeste, slazem se. Ma ne ocekujem ja da igra kao Roger, ali jos ima prostora za male korekcije. Moze se dublje reternirati, i mogu se neki baseline udarci zaostriti.

Siguran sam da je on u mogcnosti da iznese takav stil igre. Trajao bi duze sigirno, a vjerovatno bi dosli bolji rezultati i na ostalim podlogama.
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Nadalov servis je nestvaran. Nije ovako servirao od 2010. Sta se bre ovo dogadja ove godine? Da nismo upalu u crnu rupu?

Comment

Jeste, slazem se. Ma ne ocekujem ja da igra kao Roger, ali jos ima prostora za male korekcije. Moze se dublje reternirati, i mogu se neki baseline udarci zaostriti.

Siguran sam da je on u mogcnosti da iznese takav stil igre. Trajao bi duze sigirno, a vjerovatno bi dosli bolji rezultati i na ostalim podlogama.
                Druze moj budi zadovoljan, trenutno je najbolji na svetu.
                Sumnjam da bi ga Roger u ovakvoj formi mogao dobiti.

Crta se vec.
                Rafa RG
                Rodja WB
                It was the wrong plan
                In the wrong hands

Comment

• Zadovoljan sam, kako nisam. Al ja hoću da Rafa i na Wimbledonu bude konkurent.
                  1. Andrey Rublev
                  2. Thanasi Kokkinakis
                  3. Alexander Zverev
                  4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    Nadalov servis je nestvaran. Nije ovako servirao od 2010. Sta se bre ovo dogadja ove godine? Da nismo upalu u crnu rupu?
                    I ja ponekad imam takav utisak...

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Zadovoljan sam, kako nisam. Al ja hoću da Rafa i na Wimbledonu bude konkurent.
                      Ne moze brate.
                      Mnogo je to meceva a on nema 20 godina vise. Naravno dodas na to I praznjenje posle desetog RG-a.

A Rodzer I Wimbledon to ti je cist romantizam.
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands

Comment

• Shvatila sam da me Thiemov tenis sve vise i vise smara, stoji 20 metara od osnovne i udara, pa sta bude
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                          Nadalov servis je nestvaran. Nije ovako servirao od 2010. Sta se bre ovo dogadja ove godine? Da nismo upalu u crnu rupu?
                          Ajde Novak je sektas pa taj pad moze da se razumije, ali sta se desava sa Endijem, to kapi logike nema, jako, jako cudne stvari.
                          sigpic

Comment

• Kako ce stari Rodzo da ih naslozi na Wimbledon to nece bit zanimljivo gledat.

Comment

• Stoji kad ga Rafaelo odvaja, a i zamah takav. Atraktivan je igrač, šiba po loptici.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                                Kako ce stari Rodzo da ih naslozi na Wimbledon to nece bit zanimljivo gledat.
                                Gle kad' im dođe Kirjos pa ih redom nasloži na Vimbldonu...
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...