Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LejkerBoy View Post
    Ceka se Federer da se vrati i spasi svet tenisa
    Ma ovo sto Nole igra trenutno je smesno, nijedan segment igre mu nije na nivou sa kojim moze da osvaja slemove, ali dve stvari koje najvise fale su po meni psiha, i atletske sposobnosti.
    Nema psiha veze s događajima na terenu. Čak je i ovakav nikakav uspio da pritisne na kraju i ako se pogleda trenutna forma obojice i to je malo iznenađenje. Ne može da iznese plitke udarce, da se nametne u poenu a uvijek je mogao, biće da nije spreman. Više brine to što se on pozdravio s pameti van terena i pitanje je ima li tu spasa kad ti mozak filuju sektaši okolo.

Comment

• Mora još da trenira, fizički je nedorečen.
      Fali mu sigurnosti i rutine.
      Psihički nije toliko u autu kada pričamo o tenisu, zabrinjava mentalno zdravlje koje na silu forsira ovim sranjima o ljubavi i grljenju stoletnih hrastova.
      On je dečko impulsivan, vrelog balkanskog temperamenta i sada neprirodno pokusava da to zamaskira ovim guru magom.
      To vam je kao kada bi vuku obukao roze pidžamicu sa pufnastim repom i plišanim zečjim ušima.
      Novak šampion i Novak borac psuje, lomi rekete, cepa majice, ide sam protiv publike i jebe mu se za mece dobriće.
      Takav čovek je uzeo 12 gs titula.
      Ako će da ide u Šaolin manastir onda neka se obrije kao posle osvajanja Dejvis kupa i pravac Tibet sa Pepom prasecem.

Comment

• Na kraju ipak Halep osvaja titulu, ali je Kiki igrao dlicno ove sezone, bas je napedovala
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ali kakav raspored, prvo polufinale u 16h, drugo polufinale jos nije ni pocelo
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Simona u Madridu ko doma

Comment

• Thiem igra savrseno.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                Videcemo Deksone. Ima jos 1 kolo za obojicu, ako ipak dodje do meca predvidjam 6-4 6-3 ili 6-2. Videcemo

Tacnije za Nadala i Kirijos ali to je najverovatnije gotovo iako ja ne volim unapred da upisujem pobede nikada nikako.
                Evo me vratio sam se. Magican dan,jbg pobrkao sam raspored rezultata po setovima)ocekivao 6-4 u 1. a 6-2 u 2. setu a ne obrnuto ali dobro). Opet ne mogu da kazem neocekivano, ali to nije bitno. Wolf je ispao fer i dao reputaciju po dgoovoru(hvala), a ja cu da vidim sutra za avatar, ako i neki izaberem nece da bude nista provocirajuce ili cinicno. Pozdrav

Vamos Pablo, hajde okreci ovo.

Comment

• Mrkela sta kazu bukmejkere? #samopitam

Inace Djokovic kako fizicki tako je propao i mentalno, stvarno je bilo tuzno gledati ga danas. Krajno nerezonske poteze, glupe greske, skroz van ritma.

Sa druge strane vratila se jacina u FH Nadala, u defanzivi je ponovo odlican, pasing strasno radi, a najbitnije od sve je SERVIS. Puno poena je dobio servisom, cak nekoliko direktnih poena je zaradio nakon drugog (dobrog) servisa. Prosle i preprosle godine se mucio sa servisom i sa FH-om, sad te probleme nema i odma dolaze i rezultate.
                  Ne sme titula da se stavi u pitanju, koliko god bio dobar Tiem ipak Rafa je drug svet za njega. Mora se napasti i Rim, cisto da se kristalizira slika pre RG-a i da se udje bez poraza. Sad i prvo mesto je sasvim realno s obzirom na to da se Novak i Endi raspadaju. Vamos RAFA!!!!
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                    Evo me vratio sam se. Magican dan,jbg pobrkao sam raspored rezultata po setovima)ocekivao 6-4 u 1. a 6-2 u 2. setu a ne obrnuto ali dobro). Opet ne mogu da kazem neocekivano, ali to nije bitno. Wolf je ispao fer i dao reputaciju po dgoovoru(hvala), a ja cu da vidim sutra za avatar, ako i neki izaberem nece da bude nista provocirajuce ili cinicno. Pozdrav

Vamos Pablo, hajde okreci ovo.
                    Ma daj, fora je bas u ovome, slobodno, nisam ja od ovih sto se vredjaju i na najblaze provociranje. Placljivi Rodzer sa AO-a, bilo sta sto ti padne na pamet, slobodno.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Mrkela sta kazu bukmejkere? #samopitam

Inace Djokovic kako fizicki tako je propao i mentalno, stvarno je bilo tuzno gledati ga danas. Krajno nerezonske poteze, glupe greske, skroz van ritma.

Sa druge strane vratila se jacina u FH Nadala, u defanzivi je ponovo odlican, pasing strasno radi, a najbitnije od sve je SERVIS. Puno poena je dobio servisom, cak nekoliko direktnih poena je zaradio nakon drugog (dobrog) servisa. Prosle i preprosle godine se mucio sa servisom i sa FH-om, sad te probleme nema i odma dolaze i rezultate.
                      Ne sme titula da se stavi u pitanju, koliko god bio dobar Tiem ipak Rafa je drug svet za njega. Mora se napasti i Rim, cisto da se kristalizira slika pre RG-a i da se udje bez poraza. Sad i prvo mesto je sasvim realno s obzirom na to da se Novak i Endi raspadaju. Vamos RAFA!!!!
                      Ovo je najbolja igra Nadala od 2013. Ide mu na ruku sto je konkurencija trenutno ocajna pa je i ovo vise nego dovoljno za dominaciju. Nesto slicno kao Novak u prvoj polovini prethodne godine. Posebno je popravio servis i kretanje. Respect.

Comment

• све сам рекао раније, све је виђено јуче..... шта је ту је... Ноле је наш и штедећемо га, а пошто волимо тенис, имаћемо нове тениске идоле и поштено би било да реално пишемо какви су нам утисци и да заволимо и неке нове лавове...
                        sigpic

Comment

• Vjerujem da ce biti teze sa Timom nego je bilo u Barseloni. A pobjeda bi glede bodovnog salda bila vazna.

Rafa je zivnuo, dobio malo na samopouzdanju ali je i dalje prespor i prepasivan. Jucer bi Novak pobjedio da je bio malo vise glavom u mecu. Olaksavajuca okolnost je sramotna konkurencija, ali i neka je vrijeme je i da Rafa dodje do nekih rezultata naustrb nemoci protivnika.

Ipak, bilo bi dobro da se forma podigne jos nekih 10-15 posto, i vise preuzme odgovornost u poenima, ako do toga dodje ima Rafael jos mastersa i slemova u nogama.

Ps: Iskreno se nadam da ce Novak prevazici ovu krizu, volio bih da odgledam jos koji klasik izmedju njega i Nadala, a zanima me i kako bi se takav nosio sa Zverevom.
                          Last edited by Velikiajnstajn; 14-05-17, 09:51.
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Nema psiha veze s događajima na terenu. Čak je i ovakav nikakav uspio da pritisne na kraju i ako se pogleda trenutna forma obojice i to je malo iznenađenje. Ne može da iznese plitke udarce, da se nametne u poenu a uvijek je mogao, biće da nije spreman. Više brine to što se on pozdravio s pameti van terena i pitanje je ima li tu spasa kad ti mozak filuju sektaši okolo.
                            Sve stoji da igra lose u svim segmentima, ali u prvom setu cini mi se da je posebno lose igrao bitne poene, pogotovo Rafine brejk sanse, pored toga se namece ocajna igra na mrezi, ono je ocaj za trostrukog osvajaca Vimbldona

Comment

• Vratice se Novak, nece verovatno biti onako superioran ali će i dalje osvajati titule.
                              Sve su ovo sportski ciklusi uspona i padova.
                              Ako bude hteo da igra i osvaja to će i uraditi.
                              Samo se plašim da ne zastrani sa ovim Imazom.

Comment

• пимплерица нема перспективу, мораш да имаш ударац...

колико је пута Ноле направио прилику, извео пилећи ударац, Рафа стиго и директно поентирао?
                                Last edited by Žika; 14-05-17, 17:19.
                                sigpic

Comment

Working...