Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ni skupljačice neće pomoći, kao juče
    Last edited by Dekson; 11-05-17, 20:14.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Videcemo Deksone. Ima jos 1 kolo za obojicu, ako ipak dodje do meca predvidjam 6-4 6-3 ili 6-2. Videcemo

Tacnije za Nadala i Kirijos ali to je najverovatnije gotovo iako ja ne volim unapred da upisujem pobede nikada nikako.
      Last edited by colchonero; 11-05-17, 20:17.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
        Zar i ti Maro?
        Volim ja Rafu i radije bih gledala SF Novak vs Rafa nego Novak vs Nik. A tu se zna za koga se navija
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Za koga madrid?
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

Videcemo Deksone. Ima jos 1 kolo za obojicu, ako ipak dodje do meca predvidjam 6-4 6-3 ili 6-2. Videcemo
            Potcjenjujes Nadala,predvidjas mu samo 7 osvojenih gemova.

Comment

• Za kralja po meni. Imam pozitivan osecaj jos uvek, kao sto sam imao i u MC i Barsi i vrlo sam optimistican, ali kao ni tad ni sada ne garantujem jer ne volim to, jednostavno tako vidim situaciju. Kazem videcemo. Ajde prvo Nika da prodje.

Dobro kapiram da vi vidite Noleta kao pobednika i to je 100% ok i postujem, ja mislim drugacije, ne kazem da ne mogu da promasim, svako mora nekad.
              Last edited by colchonero; 11-05-17, 20:21.

Comment

• Tek sad nece znat na koga mislis kad si rekao kralj.
                Nisam vidio post do kraja.
                Last edited by E1_PG; 11-05-17, 20:22.

Comment

• Objasnjeno je u nastavku komentara. Mi imamo taktiku ti pesimista ja optimista. To je za sada bila dobitna kombinacija. Videcemo ubuduce.

Comment

Za kralja po meni. Imam pozitivan osecaj jos uvek, kao sto sam imao i u MC i Barsi i vrlo sam optimistican, ali kao ni tad ni sada ne garantujem jer ne volim to, jednostavno tako vidim situaciju. Kazem videcemo. Ajde prvo Nika da prodje.

Dobro kapiram da vi vidite Noleta kao pobednika i to je 100% ok i postujem, ja mislim drugacije, ne kazem da ne mogu da promasim, svako mora nekad.
                    Zašto kažeš Kralj, a misliš na Novaka?
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Mrkela kako ustedevina brate?
                      OVAKO

Comment

Za kralja po meni.
                        Za tvog kralja ce biti kraj u polufinalu
                        Masis, sigurno.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                          Zašto kažeš Kralj, a misliš na Novaka?

Ne brini Maro ako ga Rafa bude prosao bicu tu na forumu uz tebe kad budes bila tuzna, draga si mi.

Comment

Ne brini Maro ako ga Rafa bude prosao bicu tu na forumu uz tebe kad budes bila tuzna, draga si mi.
                            Isti slučaj. Ako Nole prođe tu sam kao podrška

Comment

Za kralja po meni. Imam pozitivan osecaj jos uvek, kao sto sam imao i u MC i Barsi i vrlo sam optimistican, ali kao ni tad ni sada ne garantujem jer ne volim to, jednostavno tako vidim situaciju. Kazem videcemo. Ajde prvo Nika da prodje.

Поштено

Comment

• Jaa znam da Rafa ove godinee na sljaci je igrao samo protiv jednog igraca koji ume sa oba krila podjednako dobro da igraa i zamalo je izgubio,sad ostaje da vidimo,sutraa Gofan ako ne bude sudio Murije moze namuciti Rafu

Comment

Working...
                                X