Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ја то гледам тако што на тву гледам ртс без звука, а преко компјутера слушам Вишка и пре краја поена већ чујем ко је добио поен... супер комбинација....
    sigpic

Comment

• Е сад га претјера стрим ти бржи него на тв

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
        Е сад га претјера стрим ти бржи него на тв
        не стрим, тв на компу
        sigpic

Comment

• Najbolju definiciju zašto je izgubio Marej upravo je dao trogodišnji sin moje prijateljice

Pokario se
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Zika View Post
            не стрим, тв на компу
            Ма нема везе, шалим се. Знам да све што иде мимо регуларних провајдера има кашњење мин. 10 секунди.
            Годинама гледам спорт клуб рачунар па пребацим на тв слику

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Samo još nešto kratko o Viškoviću, jer sam to htela baš posle današnjeg Novakovog meča, pa eto nisam.

Ume on poslednjih godina da me iznervira, ništa nepoznato, mada to nerviranje mi prenosi sa fudbala (to def ne treba da radi, iako se i tu dosta popravio)..ali kao što rekoh niko ni blizu mu nije u tenisu.

Elem za Novaka..a ovo pišem isključivo navijački. Ova dva dana me oduševio kako je prenosio Novaka. Juče se toliki strah i neverica osećala u njegovom prenosu i takav uzdah olakšanje kada je na kraju i svih muka pobedio, dok danas sa velikom dozom rasterećenosti i oduševljenja (i malim naznakama straha da se ne povampiri) što igraju dobar i kavlitetan meč i pored svega i što se ovaj naš ne muči siroma toliko ko što zna...
              Eeee stvarno je bio odličan... sve osetiš, a biranim rečima prenosi

Meni je to sjajnooo ok skroz, iako nije po pravopisu..već onako navijčki
              Kad već nema lajka jerbo je SK jedna puka nesolventna sirotinja ovim putem izražavam puno saglasje i potpisujem svako slovo sa sve interpunkcijom.
              sigpic

Comment

• Ajmo Grigore, imas otvoren zreb do SF-a

Comment

• Ode brejk.
                  Griša zvani čoker.
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• 3 mec lopte imas bre Grigore, kako mozes svaki poen da odigras pasivno

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                      Njenu ili Borni? Kakvi se pisu hvalospjevi sto sprda tetkicu pa sta bi tek bilo da Endija sprda, GOAT
                      Njemu njemu, prošao je on jučer i Čilu koji bi Borni dozvolio 5 gemova.

Elem Saša je na rankingu karijere, 17. pozicija. A ako bi eventualno pobjedio i narednog protivnika preskočio bi još trojicu na listi
                      Last edited by Velikiajnstajn; 11-05-17, 18:58.
                      1. Andrey Rublev
                      2. Thanasi Kokkinakis
                      3. Alexander Zverev
                      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Meč turninra za sada... Kako igra Dominik ključne poene

Bravo majstore

Comment

• Odlična borba! Bravo Domi, bra-vo!
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dominik Haubica Tim.
                            sigpic

Comment

• Jao Grigore, glavo luda.
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Svaka čast Timu sa koliko petlje je odigrao na kraju ove ključne poene.

Comment

Working...
                                X