Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A ona dvojica sa eurosporta ubiše k

Comment

• Pretesko je komentirat teniski mec, ti imas 20sec kad je poen kad treba sutit, i onda nekih pola minute pauze izmedu poena gdje trebas nesto rec prokomentirat poen itd, a sad zamisli tako mec od 2 sata, i pauze izmedu gejmova, jednostavno moras pricat nesto i o ddugim tenisacima i desavanjima na tribinama, van terena itd itd. Nije ti kosarka ili nogomet gdje samo izgovaras imena igraca i 90 minuta si rjesio posao

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
        Tko je bolji sa SKa ili cak sa RTSa gdje sam imao priliku par puta slusati mec, a o Mici Dusanovicu ne treba trositi rjesi, aj, oj, ide, dobra, nee, uf za vrijeme poena je svakako za oskara
        Salim se ja malo,on jeste vjerovatno najstrucniji i sigurno je uzivanje nekad slusat ga ako si navijac Djokovica i Federera pogotovo ali meni iz gore navedenih razloga ne prija,kad cujem da on prenosi prebacam odmah i to je to.

Comment

Ja bas volim kad Visko kaze koga snime kamere, mislim, niti je taj snimljen bezveze, niti skodi znat, a rijetki su komentatori koji mogu reci tko je upravo na ekranu, i veca je bruka kad kaze:"Ne znam tko je ovaj gospodin u krupnom kadru" nego kad Visko fino kaze taj i taj je, to samo pokazuje opcu kulturu o da nije zatucan. defintivno je najbolji teniski komentator, postuje igru i drzi te u pauzi na programu
          Meni je najzanimljivije kada kamere prikažu nekoga, a on šuti jer ne zna ko je

Ali bolje je i to nego recimo Mićo Dušanović na HRT-u, on i kad ne zna koga kamera snima, lupi neko ime koje veze nema s tim ko je na kameri, pa se izblamira, kada kasnije prikažu režiseri ime te osobe

O njegovu poznavanju tenisa neću ni govoriti, jer prenosi možda dva teniska meča godišnje, a toliko ih i pogleda godišnje. Mislim da je u njegovoj glavi Sampras još uvijek prvi igrač svijeta.

Comment

• I Viskovic, kao u ostalom i svi ima mnogo mana, ali je opet bogotac za veliku vecinu teniskih komentatora sa ovih protora. I to je cinjenica.
            Meni licno je zanimljiv, poseduje dobru opstu kulturu, da ne kazem odlicnu, harizmatican je, pozitivan, realan, i najmanje pristrasan.
            A jos mu je ogroman bonus sto obozava AC/DC!
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne znate vi ko je Nebojsa Sofranac,ne biste tako lako donosili zakljucke ko je najbolji da ste slusali njegove prenose.

Comment

• Last edited by miloolja; 11-05-17, 17:32.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Comment

• Jel zna netko kad je zdrijeb kvalifikacija Rima?

Comment

Jel zna netko kad je zdrijeb kvalifikacija Rima?
                      Pretpostavljam u petak nekad

Comment

• Nije Olja problem poznavanje muzike ( to je uvek plus ) nego način na koji komentariše izbor DJ-a.
                        Govedarica je dobar ali nekada prenaporan sa frazama " i promašuje taj i taj "... " ipak aut ..." " evo polušanse..." i sl.
                        Ovo što pišem su naravno dobronamerne kritike , kao onomad što smo pisali koliko nam smeta ono Viškovo " sjajnooo" pa je to izbacio.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• U petak u 18:30 je main draw. Zanimljiva situacija, Mahut ima mec parova a prijavljen je i u kvalifikacijama Rima kao i Herbert njegov stamdardni partner, pretpostavljam da bas zbog tih kvalifikacija nisu igrali ovaj turnir parove, ali se Mahut ipak odlucio igrati sa penzicem Vasselinom, kojem je to vjerovatno bio jedini nacin da upadne u zdrijeb i igra parove. E sad me zanima sta je Mahutu prioritet. Inace igraju protiv Murraya i Soaresa

Comment

• ау? данас су млади лавови направили посао... Саша и Борна, браво!
                            sigpic

Comment

• Samo još nešto kratko o Viškoviću, jer sam to htela baš posle današnjeg Novakovog meča, pa eto nisam.

Ume on poslednjih godina da me iznervira, ništa nepoznato, mada to nerviranje mi prenosi sa fudbala (to def ne treba da radi, iako se i tu dosta popravio)..ali kao što rekoh niko ni blizu mu nije u tenisu.

Elem za Novaka..a ovo pišem isključivo navijački. Ova dva dana me oduševio kako je prenosio Novaka. Juče se toliki strah i neverica osećala u njegovom prenosu i takav uzdah olakšanje kada je na kraju i svih muka pobedio, dok danas sa velikom dozom rasterećenosti i oduševljenja (i malim naznakama straha da se ne povampiri) što igraju dobar i kavlitetan meč i pored svega i što se ovaj naš ne muči siroma toliko ko što zna...
                              Eeee stvarno je bio odličan... sve osetiš, a biranim rečima prenosi

Meni je to sjajnooo ok skroz, iako nije po pravopisu..već onako navijčki
                              Last edited by miloolja; 11-05-17, 17:49.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Nisu mu dobre puškice pisali, zato je bio ljut

Last edited by miloolja; 11-05-17, 17:56.
                                sigpic

Comment

Working...