Originally posted by Velikiajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MADRID 2017.
Collapse
X
-
Komentator meca Zverev-Berdih je bas dobar, voleo bih cesce da ga slusam.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Usporio Mikelanđelo ...
Ajmo breŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pazi ovog Berdiha, vrati covek dva brejka i onda izgubi svoj servis, pa idi u penziju majstoreOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostPazi ovog Berdiha, vrati covek dva brejka i onda izgubi svoj servis, pa idi u penziju majstoreŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Raspada se EndiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Čuj Viškovića " nekako se odbrano Nadal "
Brate dragi on nema pojma koji meč prenosiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ma kako nema pojma šta prenosi, ali koncentracija mu je sve slabija moram da pirznam ko da je pred penziju.. Viško ginko bilobu odmah!
Bravo Borna, svaka čast na pametnoj igri i iskorišćenoj šansi!
Veze Mari nema, baš je u očajnoj formi.Last edited by miloolja; 11-05-17, 17:01.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment