Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Najgori broj 1 ikad, strašno kako loše igra. I on treba pauzu od šljake uzeti.
    Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Bravo Borna
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
        Čuj Viškovića " nekako se odbrano Nadal "
        Brate dragi on nema pojma koji meč prenosi
        To je zato sto je Clayray poceo da igra balone tako svojstvene Nadalu pa ga to zbunilo. Bitno da je Clayray uzivao na terenu. Ocigledno i njemu treba resetovanje.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
          Nekako se odbranio Nadal

Pretekla me Marija
          Ma kada je Viško u pitanju ništa mi ne promakne.

Originally posted by miloolja View Post
          Ma kako nema pojma šta prenosi, ali koncentracija mu je sve slabija moram da pirznam ko da je pred penziju.. Viško ginko bilobu odmah!

Bravo Borna, svaka čast na pametnoj igri i iskorišćenoj šansi!
          Veze Mari nema, baš je u očajnoj formi.
          Takav je već par godina...Nepripremljen, previše nebitnih informacija o tome ko sedi na tribinama, ko je u čijem boksu i sl...
          Ode Clayray, ode Tomica...Još da ispratimo i Domija i Nika i k'o lutka
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Večeras će biti baš zanimljivo.
            Očekujem da će madridska publika pokazati više "ljubavi" Kyrgiosu nego Đokoviću svojevremeno

Sumnjam i da će Nick ostati dužan.

Comment

• Originally posted by luka View Post
              Večeras će biti baš zanimljivo.
              Očekujem da će madridska publika pokazati više "ljubavi" Kyrgiosu nego Đokoviću svojevremeno

Sumnjam i da će Nick ostati dužan.
              Ne ljube oni ni Rafu previše.
              A Nik će da se isprosipa pa neće ni stići da se zakuva sa publikom
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

Gdje ne ljube Rafu ajde stvarno sad pretjera

Comment

Nemoj da najavljujes Nadalovu pobjedu,nesto u zadnje vrijeme slabo prognoziras pa me malo plasi taj tvoj optimizam u pogledu Rafe.

Comment

Takav je već par godina...Nepripremljen, previše nebitnih informacija o tome ko sedi na tribinama, ko je u čijem boksu i sl...
                    Ode Clayray, ode Tomica...Još da ispratimo i Domija i Nika i k'o lutka
                    Ovo stvarno nema veze sa istinom. Kako je bio nepripremljen za ovaj meč? Lupio Nadal, to je klasičan lapsus, nema veze sa tim da ne zna ko je na terenu, već sa odsustvom koncentracije. A svima se svašta dešava u uživo prenosima.

A ovo ko je na tribinama, ponavljate godinama unazad,samo ne znam šta znači, mislim ne razumem... ko da čovek ne sme da zna kako se neko zove od poznatih. Kapiram da on kerene iz čistog mira da nabraja ko je na tribinama, pa da vam to smeta jer se bavi trivijalnim stvarima, ali kada kamera prikaže nekog, tj režiser zadužen za taj meč i Viško zna ko je, vama to predstavlja problem. Ma, klasični hejt i preterivanje.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ja Viskovica ne volim jer osjetno ne voli Nadala,u svim mecevima kad igra protiv nekog iz velike cetvorke bas navija protiv Rafe.Ajde protiv Djokovica je sasvim razumljivo ali cak mi se cini da je objektivniji i u tim mecevima nego kad Nadal igra sa Federerom.Bukvalno mi se smuci svaki Nadalov mec koji prenosi.

Comment

• Viškovićeva najveća vrlina je što zna kad treba prestati pričati. A to između poena je zanimljivije od ostalih što melju.

Comment

• Ja bas volim kad Visko kaze koga snime kamere, mislim, niti je taj snimljen bezveze, niti skodi znat, a rijetki su komentatori koji mogu reci tko je upravo na ekranu, i veca je bruka kad kaze:"Ne znam tko je ovaj gospodin u krupnom kadru" nego kad Visko fino kaze taj i taj je, to samo pokazuje opcu kulturu o da nije zatucan. defintivno je najbolji teniski komentator, postuje igru i drzi te u pauzi na programu
                          Last edited by Mrkela; 11-05-17, 17:17.

Comment

• Najbolji mozda u konkurenciji Banjca i Pesikana.

Comment

• Tko je bolji sa SKa ili cak sa RTSa gdje sam imao priliku par puta slusati mec, a o Mici Dusanovicu ne treba trositi rjesi, aj, oj, ide, dobra, nee, uf za vrijeme poena je svakako za oskara

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                                Gdje ne ljube Rafu ajde stvarno sad pretjera
                                Bilo je momenata kada su i njemu zviždali. Možda sam malo i preterala, priznajem.

Originally posted by Ivan_pg View Post
                                Nemoj da najavljujes Nadalovu pobjedu,nesto u zadnje vrijeme slabo prognoziras pa me malo plasi taj tvoj optimizam u pogledu Rafe.
                                Ne brini , ja samo na uicidu mašim

Originally posted by miloolja View Post
                                Ovo stvarno nema veze sa istinom. Kako je bio nepripremljen za ovaj meč? Lupio Nadal, to je klasičan lapsus, nema veze sa tim da ne zna ko je na terenu, već sa odsustvom koncentracije. A svima se svašta dešava u uživo prenosima.

A ovo ko je na tribinama, ponavljate godinama unazad,samo ne znam šta znači, mislim ne razumem... ko da čovek ne sme da zna kako se neko zove od poznatih. Kapiram da on kerene iz čistog mira da nabraja ko je na tribinama, pa da vam to smeta jer se bavi trivijalnim stvarima, ali kada kamera prikaže nekog, tj režiser zadužen za taj meč i Viško zna ko je, vama to predstavlja problem. Ma, klasični hejt i preterivanje.
                                Možda je stvarno do mene, ali nije prvi put da pravi ovakve lapsuse u poslednje vreme, pa je ovo kap koja je prelila čašu.
                                Ali komentarisanje izbora muzike, ko je od poznatih na tribinama i td. generalno mi smeta.
                                Ne kažem rade to i ostali, ali on preteruje.
                                Posebno me iritira kada priča tek da bi pričao...

Comment

Working...
                                X