Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stize nas rafo u mastersima

Comment

• Nadalovci srećna titula
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kladionice potcenile Novaka.

Poslato sa telefona

Comment

• Zasluzena pobeda Nadala, daleko je Nole od nekog ozbiljnog tenisa ali bar smo videli u nekim poenima onog pravog Djokovica.
          sigpic

Comment

• Volim sve Nadalove navijace
            Svima jedan velikiiii :virtualhug:
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Bilo bi tu svašta da nije Novak ispoklanjao ključne poene. Malo mu hvali da se vrati. Nadam se da od Rima kreće ozbiljniji tenis ovo do sada je sve bila sprdnja..Kvalitetnije mečeve gledam na Rekreativo teniskom turniru.
              Last edited by Dekson; 13-05-17, 17:09.
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Novak je tek u zadnjem gemu pokazao malo motivacije. Nadalu je ovo bila jako bitna pobeda na mentalnom planu. Slicno je protiv Djokovica 2012. u Monte Karlu preokrenuo stvari u svoju korist. Iskreno Nadal nije toliko briljirao koliko je Novak bio los. Konkurencija je trenutno ocajna, a Nadal to sampionski koristi.

Nadam se da Novak i Rafa nece igrati vise ove sezone na sljaci. Istorija nas uci da Novak ne moze tako brzo na sljaci da podigne nivo svoje igre ( Ako igraju jos par puta to moze da lici na 2012. i tri Nadalove pobede). U sledecim mecivima bi Rafa imao vise samopouzdanja i verovatno bi bio bolji. Mozda bi i Novak igrao bolje, ali na slicno bi izaslo. Naravno ako bi Novak igrao kao prosle ili 2015. godine mislim da bi bio favorit, ali to trenutno nije moguce. Doduse, ni Nadal ne moze da igra kao sto je to cinio pre 10 godina.

Iskreno, od 50 meceva 22 su odigrali na sljaci, sto je malo previse. 44% posto meceva su odigrali na sljaci, a Novak manje od 25% turnira igra na sljaci.

Mislim da posle ove pobede Rafa ima oko 70% sansi da bude prvi na kraju sezone.
                p.s Izuzetno mi je krivo sto Novak nije napravio brejk na 5:4. Voleo bih da vidim Rafinu reakciju. I da dodam da me izuzetno nervira sto se nigde ne spominje ko je osvojio koliko zavrsnih turnira, a oni su ipak vazniji od mastersa.
                Last edited by 147; 13-05-17, 17:04.

Comment

• Originally posted by pedja147 View Post
                  Iskreno, Novak je los a Nadal prosecan za njegove standarde. Daleko je ovo od kvaliteta meceva koje su nekada imali.
                  Nadal taj kvalitet ne može više dostići.

Comment

• Istina Djokovic danas pogotovo u prvom setu nije igrao dobro,mada i to je relativno ako gledamo trenutnu formu Djokovica.Dok je Nadalu ovo pobjeda od ogromne vaznosti,prekinut je crni niz,vise vrijedi ova pobjeda za njegovo samopouzdanje nego ne znam koja titula do koje je dosao ne pobjedivsi nekog iz velike cetvorke a pogotovo Djokovica.

Comment

• BRAVO Stefanee,majstorski si predvideo,cestitkeee I tebi I Rafi na Clay Slamu,aa Novaku cekamo neku 250ku ako ulovi do kraja karijere

Comment

• Nadal trenutno bolji, odigrao koliko je potrebno, Novak apsolutno nije mogao ništa. Malo je podigao nivo igre nakon 2-0 u 2. setu ali nije mogao dugo da drži taj nivo. Novak igra ovako cijeli turnir, samo protiv Almagra i Lopeza ne mora gađati linije i nije bilo grešaka a protiv Rafe mora.
                        Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                          BRAVO Stefanee,majstorski si predvideo,cestitkeee I tebi I Rafi na Clay Slamu,aa Novaku cekamo neku 250ku ako ulovi do kraja karijere
                          Ovo je bio najlaksi duel za predvideti ga od svih njihovih medjusobnih duela. Jednostavno Novak je bas u kanalu trenutno i nema cime da ugrozi Nadala. Trenutno moze odigrati neki poen i to je to, u sve ostalo je Rafael daleko ispred. Nadal vraca vrvnu formu i sad je ogroman favorit za RG-a.
                          OVAKO

Comment

• Ceka se Federer da se vrati i spasi svet tenisa
                            Ma ovo sto Nole igra trenutno je smesno, nijedan segment igre mu nije na nivou sa kojim moze da osvaja slemove, ali dve stvari koje najvise fale su po meni psiha, i atletske sposobnosti.

Comment

• Varate se ako mislite da je ovo prosječni Nadal. Odnosno, kad bolje razmislim, u pravu ste. Nadal koji je osvojio Roland Garros 9 puta, pa sami izračunajte njegov "prosjek" na šljaci. Treba povezat tri savršeno precizna projektila da bi se probio. Na drugim podlogama je druga priča i odlični rezultati na hardu ove godine su posljedica nedovoljno jake konkurencije, ali na šljaci ga ovakvog samo najbolji Đoković može dobiti, a kako njega nema, onda ne ostaje niko. Đoković jeste u krizi, ali vidjećete sjutra što će ostati od Thiema ili Cuevasa - dugmići mada je i to diskutabilno.

P.S. Nadam se da je Federer gledao meč danas i da će još jednom razmisliti o učešću u Parizu. Po meni, bespotrebno trošenje energije koje bih, na njegovom mjestu, ostavio drugima.
                              Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Comment

Working...
                                X