Announcement

Collapse
No announcement yet.

MADRID 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Almagro sa 7 kila viška samo slaže po terenu...

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
      Cekamo Rafuu da mu zabijaa vinere na te mlake lopticeee,verovatno bi bilo 6:1,6:2 mukica Novak
      Ako Novak stigne do njega bice super. Kako me Visko nervira sa izjavom ovo je stari Almagro, a Novak zicere daje.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Comment

• Sa sve ovim slaufom sto mu se nazire ispod majce...ehhh bre sta igras to

tapatalk
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sad ce Pepe sa svojim iscjeljiteljskim mocima mira i duha da pomogne. A Jelena ce da mu dobaci sejk od brokule da brze trci.

Ugasio sam kad ga je odvalio prvi set, ovo je sramota da se Almagro ovako sprda s Novakom.
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Klasika ove sezone

Comment

• Sad znamo da može i bez trenera.. Da se izgubi na početku turnira..

Comment

• Ne znam imam osjecaj da proslogodisnji Djokovic ovom Almagru ne bi dao vise od 3 gema,ne vidim nikakvu posebnu igru Almagra ali eto djeluje mi da se Djokovic sam ukopava.

Comment

• Novak je očajan

Comment

• Bekhend ritern na 15:40 3:3 sve bi bilo drugacijee da nije bio taj promasaj

Comment

• Ako ovako nastavi, mislim da mu je bolja varijanta da uzme duzu pauzu i pokusa da resi svoje probleme u glavi, izabere novog trenera, a i da vrati fizicku spremu jer pomalo deluje da gubi snagu tokom svakog treceg seta

Comment

• Ovo kao na rasprodaji...
                        Svi rivali imaju Novaka za dinar pa sad svi trče da ga pobede dok ima rasprodaja

Comment

• Sta i ovaj Visko prica mora da Imaz i preko ekrana deluje.

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                            Ovo kao na rasprodaji...
                            Svi rivali imaju Novaka za dinar pa sad svi trče da ga pobede dok ima rasprodaja
                            Njegovi pravi rivali ni ne mogu igrati sa njim jer obavezno ispadne do 3. kola, QF maks

Comment

• Kako stoje stvari igrace sledece sezone 1 kolo.

Comment

• Evo ga brejk

Comment

Working...