Ako Nadal ispadne neka ispadne i Novak odmah. Nema potrebe da igra ovde u ovom srmdljivom gradu sa smrdljivom publikom, bez da je neka bitna okolnost. A jedino bitno u ovom trenutku je da odigra mec sa Nadalom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
MADRID 2017.
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNe vidim zasto je bitno da gubi od Nadala nakon koliko vec uzastopne pobede.To mu je najmanje potrebno u ovom trenutku, nakon svega sta ga je snaslo ove sezone.
Last edited by Sandugp; 10-05-17, 17:26.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostCisto da vidi gde je trenutno u odnosu na Nadala. Ali nemoj da te ta jduel neprijatno iznenadi Stefko.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ocajno igra Rafa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Pa gde je nestala igra iz BarseloneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostIgra nigde ne nestaje , samo neki pogrešno vide i procene ili ne vide objektivno[emoji3]Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment