Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monte Carlo 2017

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Stefko
    Niko nije spomenuo da je neko kriv, već da u mečevima na šljaci gde nijanse odučuju onakva sudijska greška u momentima kada se lomi set je bila kobna za kvalitet tenisa, jer je Gofan posle toga uzeo samo još jedan gem. Pretpostavljam da bi Rafa ionako dobio, ali bi gledali veću borbu i mnogo kvalitetniji tenis. Lošom sudijskom odlukom je i bačena senka i na Rafinu pobedu, tako da je i on oštećen, zvižducima hladne i mondemske publike.
    Last edited by Dekson; 23-04-17, 15:24.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ajmo, ajde!
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• 2-0 za Rafu po meni danas. Kazem ne na osnovu ovog gema nisam ga ni video, nego mislim da nece biti previse muke.
        Last edited by colchonero; 23-04-17, 14:51.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
          2-0 za Rafu po meni danas. Kazem ne na osnovu ovog gema nisam ga ni video, rucao sam nego mislim da nece biti previse muke.
          tesko to predvidetii

Comment

• Dobro samo kazem svoje misljenje

Comment

• Je l' Rafa poneo FH ?
              #samopitam
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Koje godine? U finalu RG-a 2012. definitivno. Odserviaro je duplu na MP.

U polufinalu 2013. na RG-u je zadnji gem igrao kriminalno. Cini mi se da je izmdju ostalog odservirao duplu gresku ali mi se ne cini da je bilo na mec lopti. Taj zadnji set je bio antologijski sa puno frustracije za Novaka. Gem sa tri Rafine linije (sve po propisu), pecanje poslije "time violationa" (i to po propisu), svadja sa sudijom oko prskanja terena... Na kraju je pukao ali ne bih sve skupa nazvao kradjom. 2012. jeste bila kradja od strane Tonija i Rafe potpomognuta Fransenom.
                Zaboravljas samo jos jednu bitnu kradju u Roland Garrosu 2013. godine. Pogledaj ovde https://www.youtube.com/watch?v=i1mfTTtLL-Y poena na 9:22. Novak ceo treci set nije mogao da se oporavi posle toga. Ne znam da li je Nadal pokazao los trag ili je Paskal to lose video.

Comment

• Ponovo je Facundo Bagnis izasao na teren.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Vamos Ramos!

Poslato sa telefona

Comment

• Previše stegnuto ušao u meč Ramos.
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                        tesko to predvidetii
                        Poredjenja radi,kao kad bi Lajović dobio Djokovića u finalu nekog mastersa
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Nema Ramos cime da dobije Rafu kad je on manje razvijena verzija Nadala. Mislim to je klasicna spanska skola tenisa, a Nadal je na to ceo zivot naviknut, te protivnike najvise voli. Kad imas ovaj stil igre mora da igras 50% bolje nego da igras nesto drugo, jer si tu na Rafinom terenu.

Comment

• Sada je ovo vec dosta bolje, fino.
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                              Nema Ramos cime da dobije Rafu kad je on manje razvijena verzija Nadala. Mislim to je klasicna spanska skola tenisa, a Nadal je na to ceo zivot naviknut, te protivnike najvise voli. Kad imas ovaj stil igre mora da igras 50% bolje nego da igras nesto drugo, jer si tu na Rafinom terenu.
                              Majke tii?? Nisam znao

Comment

• Deksone razlika izmedju Ramosa i Nadala 10 pozicija, izmedju Novaka i Dusana jedno 90. Mada se u principu slazem upravo zbog navedenog u prethodnom komentaru.

Comment

Working...
                                X