Kad jedan vrišti to je neka budala, a kad ih 1000 vrišti ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by luka View PostVladane, kad je netko nekulturan, nekulturan je taman navijao za prvog,petog ili desetog. Dakle, svaki tenisač ima pokojeg seljačinu u glavu za navijača.
Federerovi navjiači su uvijek u većini, pa onda ispada da su samo njegovi primitivni.
Eto je sam dosad mislio da su najgori u Madridu
Đoković također ima isto svakakvih navijača, nisu se jednom pokazali na njegovim mečevima.
Tako da ti ne drži vodu tvrdnja da "nema gorih navijača od Rogerovih", jer nema nikakvog smisla i bezveze generaliziraš.
Hmmmmm
Comment
-
Dobro, htela sam da mozak odmorimo od tebe sledećih 7 dana, ali ne da mi da te banujem, mislim ne da mi forum..eto to i to samo saznali.. idi se samobanuj da te ne slušam više..SEDAM dana. Počinje sad!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa lik kaze da nije lepo to sto radi publika bez obzira za koga se radi. Nije lepo kad se raduju kad promasis prvi servis, mislim tenis je dzentlmenski sport...
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post1000 budala.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne gledaju tenis samo bogati. Ima karata za Chatrier za 50 evra ceo dan, sto je za njihove plate ekvivalentno kao kod nas 700-1000din.
Mislim isto je kao i drugi sportovi. U ESP su slicne cene kao za fudbal, sto je protvnik bolji (u tenisu dalja faza) to je cena visa.Last edited by colchonero; 31-03-17, 00:25.
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostMa jok, idu penzioneri Srbije da ga gledaju tamo, dok jos imaju redovne penzije.
Bez svadje drustvo.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja znam devojku kojoj je to bila prva i najverovatnije poslednja prilika da ga vidi, ali je on ranije ispao i sad je pitanje da li ce moci da ode na jos neki turnir.
Previse predrasuda imas...
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Mislim da Kirijos prolazi veceras, a i da Role sutra ispada,ovo danas je izvukao zato sto je Berdih bio sa druge strane...
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNovakov je meni licno najbolji tenis odigrao u dvoranama krajem 2015te. Mozda je ta dva mjeseca odigran i najbolji tenis ikada. Od pocetka 2016te to nije ni blizu i ide sliaznom putanjom.
Sto ne stavise Saleta i Nika u ovaj termin, sta imamo od Berdiha..
Najbolje što je Novak odigrao u živutu jeste DOHA 2016 i te AU 2016 (ako izuzmemo meč za Simonom)
Kako je samo uništio Rafu u finalu Dohe te Rogera u polufinalu AO.
Prva dva seta onog polufinala protiv Rogera bio je najbolji tenis na hardu ikad viđen.
Comment
Comment