Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nebo ove godine i dalje na Rogerovoj strani,ali zasluzio je,da Kyrgios ima Berdihovu glavu Novaka nikad ne bi dobio

Comment

• Na mišiće

Comment

• Originally posted by madrid View Post
        Brate salzem se da nije ok, ali ne moras da vredjas i da generalizujes. To je njih nekoliko bilo.
        Nekoliko? 95% njih na tribinama su kod svakog promasenog servisa Berdiha haos pravili i radovali se. Pa to je bas odvratno. Kraj. A reakcija na duplu je nezapamceno nesto u tenisu. Bas nikad nista losije nisam vidio, ovo se ni u Dejvis kupu ne vidja.
        sigpic

Comment

• Ma Kirijos ne ferma protivnika 2% on se sam raspadne od svoje igre nebitno koje na drugoj strani.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
            Rogere

Sljedeci mec, jako tesko da ce proci.

Umor je vec vidljiv.
            Proci ce bez izgubljenog seta.
            Originally posted by Vladan View Post
            Kakva govna, najgori navijaci na svijetu su Federerovi, AV botovi su mala djeca za ove.
            Originally posted by Vladan View Post
            Nemoguce je da su toliki retardi i da ovo rade u TBu odlucujuceg seta, i navijaju kad promasi servis. Zastrasujuca seljana. Zastrasujuca.
            Publiku vidimo i cujemo a zamisli ono sto ne cujemo niti vidimo.

Za Edberga.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Pa znas kako bi se culo da se 10 000 ljudi dere. Pa aplauzi se cuju jasno a kamoli vikanje vecine navijaca.

Comment

• Nadal ako ove godine ne osvoji Majami ne mora vise ni da dolazi.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                  Dobro bre Bojana, znas i sama da se to odnosi samo na one navijace tamo.
                  Evo ja idem u Stuttgart i tamo da psuje navijace, dakle mene...

Sent from my Z3 compact <3
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ide RF u finale takodje sam ubedjen.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Evo ja idem u Stuttgart i tamo da psuje navijace, dakle mene...

Ti si najveci sampion.
                      sigpic

Comment

• Berdih se sam raspadne pa čovek viśe ne zna ni kako ovo da nazove... Dok Kyrgios lepo igra kad mu se igra

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                          Nadal ako ove godine ne osvoji Majami ne mora vise ni da dolazi.
                          Al ovo je bas bas zadnja sansa za ovaj turir, ovakva situacija, zdrijeb, izostanci, sve se poklopili

Comment

• Originally posted by Vladan View Post

Ti si najveci sampion.
                            Pa dosadio si vise, stalno psujes i vredjas Fedove navijace...

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Ne mora da bude zadnja sansa ko zna kako ce Rafa(ili ostali) igrati u buducnosti

Comment

• Za publiku ništa čudno , uvek uz Federera!

Comment

Working...
                                X