ipak ludak
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Ali on ima nekada takva resenja koja nikome ne bi pala na pamet, a koja su perfektna. Neverovatna moc improvizacije u birnim trenutcima pokazuje da je jako inteligentan, jedino sto inteligencija sa sobom donosi i probleme sa prihvatanjem "normalnih" navika i samim tim cesto postaje ludost u njegovom slucaju konkretno.Last edited by colchonero; 31-03-17, 03:31.
Comment
-
Konacno jedan pravi gladijatorski mec, izgleda da se radja novo rivalstvo. Gundjanje, svadjanje po malo sa sudijama, neizvesnost, borba, zelja za pobjedu, odbijanje da se izgubi, sve smo videli u ovaj mec koji je po meni jedan od najkvalitetniji u zadnje vreme kojeg sam ja pogledao. Falilo je ovo tenisu, svaka cast momci.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa lik kaze da nije lepo to sto radi publika bez obzira za koga se radi. Nije lepo kad se raduju kad promasis prvi servis, mislim tenis je dzentlmenski sport...
Zavisi od osobe i temperamenta.Last edited by Dekson; 31-03-17, 08:40.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostSvakako da jesu Federerovi navijači najgori navijači na planetu. Samo se sjetim onog finala na US openu 2015 protiv Novaka.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
I najbrojniji i najgori.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment