Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luko, neću nastavljati, vrtimo se u krug, a ti sve što ja napišem izokreneš.
    Duci počinje.
    Ajmo majstore
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Neki strim za Ducija?
      sigpic

Comment

• Nema problema, složimo se da se ne slažemo.
        Iskreno, ne bih te nimalo cijenio da sada odustaneš od svoga stava i mišljenja
        Ali naravno konsturktivne rasprave su uvijek dobre.

Evo počinju i Kei i Donald. Japanac napravio brejk.

Comment

• Originally posted by luka View Post
          Nema problema, složimo se da se ne slažemo.
          Iskreno, ne bih te nimalo cijenio da sada odustaneš od svoga stava i mišljenja
          Ali naravno konsturktivne rasprave su uvijek dobre.

Evo počinju i Kei i Donald. Japanac napravio brejk.
          Naravno.
          Dobar Dušan

Originally posted by pecaros View Post
          Neki strim za Ducija?
          Peco poslala sam ti u PM
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
            Realno je da je Roger najveći trenutno. Koliko god je meni to nepravda i mučno priznati, tako je.

Novak i Rafa su tu negdje, imaju još sasvim dovoljno vremena da okrenu stvar u svoju korist, pogotovo Novak. Sad hoće li, i ako hoće, ko će, vidjećemo..
            Rafa je i dalje iznad Noleta,ali ima vremena da se to stigne.Trenutno je Đoković u rangu Samprasa.

Comment

Nemanja,
              Šta je čovjek bez stava? Beskičmenjak.
              Ne vidim zaštobi netko promjenio svoj stav radi neke većine. Konformizam nigdje ne vodi.

Uostalom ova priča je Sizifov posao.
              Mislim da kako stoje stvari zasad, da je Roger najveći tenisač svih vremena. Osvojio je sve što se može, uzeo najviše GS, najviše bio na no.1, najbogatiji (znači ne samo turniri), najpoznatiji i najomiljeniji.Ovo su činjenice.
              Tu nitko ne umanjuje druge igrače. To valjda svi znaju.
              Đoković bi ga morao prestići u GS titulama, Nadal također.

Opet na kraju krajeva, ja poštujem da netko misli drugačije, jer to je svačije pravo, samo kažem da se sve svede na kraju na isto. Čemu se trošiti.
              Priče o međusobnim omjerima igrača po meni nisu bitne u kontekstu najvećeg. Naravno, bitne su za neke druge stvari, ali nikako za ovo.

@ Marija evo i ja baš nešto razmišljam ima li Lajović šanse, sudeći po dosadašnjim ogledima 2:2 je i sve je igrano u 3 seta. Teško da može izjednačenije.
              Ali prednost ipak za Bustu, čisto radi psihe, jer je ipak imao više uspjeha u kasnijim fazama turnira, pogotovo u zadnje vrijeme.
              Originally posted by luka View Post
              Milion mastersa nije bitno kao GS

Torpedo, ne pokušavaj dovesti ovo u kontekst materijalizma.
              Milion mastersa nije bitno?? Pa evo jednostavan primer: Noletu fali samo Sinsi , a tu je imao gomilu finala, ali na stranu to... Federeru fale 2 mastersa i to oba na šljaci (MC i Rim).

Comment

• Dušan lupa po loptici u ovom gemu pa ako uđe uđe

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                  Milion mastersa nije bitno?? Pa evo jednostavan primer: Noletu fali samo Sinsi , a tu je imao gomilu finala, ali na stranu to... Federeru fale 2 mastersa i to oba na šljaci (MC i Rim).
                  Naravno da nije bitno, činjenica je da je Roger osvojio 5 puta i Rim i MC, da nije uzeo RG, ništa ne bi bilo važno.
                  Mastersi su samo predigra za GS turnire, koji su prioritet svakom tenisaču.
                  Važno ih je osvajati isključivo radi samopouzdanja (naravno i bodova), ali isključivo ovo prvo, koje je bitno da bi se došlo na GS sa velikim ambicijama.

Comment

• Otkad je Kei u Nikeovim tenama. Tek sam sad skontao. Ako se ne varam i on je Adidas tene imao.

Comment

• Previse plitki Ducijevi forhendi, dosta losije ovo izgleda nego u dosadasnjem toku turnira.
                      sigpic

Comment

• загрева се Дуци....биће боље
                        sigpic

Comment

Nemanja,
                          Šta je čovjek bez stava? Beskičmenjak.
                          Ne vidim zaštobi netko promjenio svoj stav radi neke većine. Konformizam nigdje ne vodi.

Uostalom ova priča je Sizifov posao.
                          Mislim da kako stoje stvari zasad, da je Roger najveći tenisač svih vremena. Osvojio je sve što se može, uzeo najviše GS, najviše bio na no.1, najbogatiji (znači ne samo turniri), najpoznatiji i najomiljeniji.Ovo su činjenice.
                          Tu nitko ne umanjuje druge igrače. To valjda svi znaju.
                          Đoković bi ga morao prestići u GS titulama, Nadal također.

Opet na kraju krajeva, ja poštujem da netko misli drugačije, jer to je svačije pravo, samo kažem da se sve svede na kraju na isto. Čemu se trošiti.
                          Priče o međusobnim omjerima igrača po meni nisu bitne u kontekstu najvećeg. Naravno, bitne su za neke druge stvari, ali nikako za ovo.

@ Marija evo i ja baš nešto razmišljam ima li Lajović šanse, sudeći po dosadašnjim ogledima 2:2 je i sve je igrano u 3 seta. Teško da može izjednačenije.
                          Ali prednost ipak za Bustu, čisto radi psihe, jer je ipak imao više uspjeha u kasnijim fazama turnira, pogotovo u zadnje vrijeme.
                          Originally posted by luka View Post
                          Naravno da nije bitno, činjenica je da je Roger osvojio 5 puta i Rim i MC, da nije uzeo RG, ništa ne bi bilo važno.
                          Mastersi su samo predigra za GS turnire, koji su prioritet svakom tenisaču.
                          Važno ih je osvajati isključivo radi samopouzdanja (naravno i bodova), ali isključivo ovo prvo, koje je bitno da bi se došlo na GS sa velikim ambicijama.
                          Da nije ovoliko razlika u broju GS onda bi sigurno bili jako bitni. Kad se sve gleda pogotovo za ovakve stvari koje smo upoređivali , oni su mnogo bitni. Pa eto možeš naći onu tabelu za goat

Comment

• Mnogo je daleko od osnovne linije...

Comment

• Ajmo Duci

Comment

• Kada su igraci blizu po uspesima, onda ljudi gledaju nijanse i svako smatra bitno/ije ono sto odgovara njegovom miljeniku i obrnuto. Pitanje je sta se desava ako nije takva situacija kao zacarani krug ove trojice. Npr. ko je bolji, igraci koji su konstantno u vrhu i neki koji su bili prvi ili osvajaci GS primer Ferrer Rios vs Delpo Cilic. Ili kod zena Bartoli, Peneta vs Voznjaki, JJ? Ja sam za to da kad se uzme 1. mesto(jako bitno da se uzme makar na 7 dana) da taj igrac krene da juri GS titule. Mnogi nece pamtiti koliko je tacno neko bio No1 osim ako nije nesto ekstremno, a GS ljudi lako pamte. Mislim da bi se Endi sada pre vratio na 2. mesto i odatle pokupio 5 GS nego da budi 1. zbog ATP500 i Mastersa, a da ne uzme nijedan GS.

Inace sam krenuo da pisem samo da bih "dao like" ovako Gargamelu kad vec ne mogu stvarno, ne zbog komentara(ne znam da li sam i procitao, mrzelo me da citam diskusiju u nedogled) nego zbog slike profila(Torrente bog!)

Comment

Working...
                                X