Mora Duci da bh paralelom vise kaznjava Bustina izvlacenja na forhend.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
INDIAN WELLS 2017
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostKada su igraci blizu po uspesima, onda ljudi gledaju nijanse i svako smatra bitno/ije ono sto odgovara njegovom miljeniku i obrnuto. Pitanje je sta se desava ako nije takva situacija kao zacarani krug ove trojice. Npr. ko je bolji, igraci koji su konstantno u vrhu i neki koji su bili prvi ili osvajaci GS primer Ferrer Rios vs Delpo Cilic. Ili kod zena Bartoli, Peneta vs Voznjaki, JJ? Ja sam za to da kad se uzme 1. mesto(jako bitno da se uzme makar na 7 dana) da taj igrac krene da juri GS titule. Mnogi nece pamtiti koliko je tacno neko bio No1 osim ako nije nesto ekstremno, a GS ljudi lako pamte. Mislim da bi se Endi sada pre vratio na 2. mesto i odatle pokupio 5 GS nego da budi 1. zbog ATP500 i Mastersa, a da ne uzme nijedan GS.
Inace sam krenuo da pisem samo da bih "dao like" ovako Gargamelu kad vec ne mogu stvarno, ne zbog komentara(ne znam da li sam i procitao, mrzelo me da citam diskusiju u nedogled) nego zbog slike profila(Torrente bog!)
Navijajmo za Ducija! Evo sad je izgubio set
Comment
-
ajmo Duci, priđi k' liniji...
Servis je kevaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostAli ljude ovog raspada... Kakva su ovo četvrtfinala kod žena? Ova Pliskova da je pametna pa da se prošeta do titule, a u ovom donjem delu stvarno ne znaš koga izdvojitiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Vokativ od Luka je isti kao i nominativ Luka, nikako Luko, kao i kod svih dvosložnih imena gde je akcenat na prvom slogu, a da nisu dugouzlazna, uglavnom silazna.
Dakle: Hej. Luka! (Saša, Vanja, Peđa, Olja..)
Dok dvosložna imena sa dugouzlaznim akcentom, kao Mara, u vokativu je... hej Maro! (Ljiljo, Goco, Žiko, Božo..)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostDa nije ovoliko razlika u broju GS onda bi sigurno bili jako bitni. Kad se sve gleda pogotovo za ovakve stvari koje smo upoređivali , oni su mnogo bitni. Pa eto možeš naći onu tabelu za goat
U smislu kad su jednaki, ide se prema manjim kriterijima.
Kao u nogometu, omjer, gol u gostima, gol razlika, pa se na kraju dodđe do fifa/uefa renkinga ili čak bacanja novčićaLast edited by luka; 15-03-17, 19:57.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostVokativ od Luka je isti kao i nominativ Luka, nikako Luko, kao i kod svih dvosložnih imena gde je akcenat na prvom slogu, a da nisu dugouzlazna, uglavnom silazna.
Dakle: Hej. Luka! (Saša, Vanja, Peđa, Olja..)
Dok dvosložna imena sa dugouzlaznim akcentom, kao Mara, u vokativu je... hej Maro! (Ljiljo, Goco, Žiko, Božo..)
Ne gledaj poslednja dva posta, tu sam mahinalno ispisala kako se ( nepravilno ) izgovara u mom okruženju.
EDIT : A kada sam uvidela grešku , bilo mi je glupo da editujem, da ne ispadne da sam editovala ceo tekst zbog jedne gramatičke greške, pa sam zato radije ostavila kako jeste.
Crni Dušane, pa šta radiš?
Potpuno je van ritma i fokusa.Last edited by Marija81; 15-03-17, 19:58.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Da se uključim u gramatičku lekciju, ja sam čak čuo da ima ime Luko. Ima književnik jedan Luko Paljetak.
Ja sam iz grada, pa sam Luka
Ali kako mi Marija maloprije reče, za drvo da je to stvar odgoja, ja kao pristojan dečko nisam ispravljao Mariju sada hahaha
Comment
-
Originally posted by luka View PostNaravno da bi bili bitni, kada bi sve drugo bilo jednako. Međutim nije jednako.
U smislu kad su jednaki, ide se prema manjim kriterijima.
Kao u nogometu, omjer, gol u gostima, gol razlika, pa se na kraju dodđe do fifa/uefa renkinga ili čak bacanja novčića
Comment
-
Luka, ko je Luko, Simo, Mišo, Pero itd... on ostaje i u vokativu tako.
Dobar Busta i posle šljake.Last edited by miloolja; 15-03-17, 20:05.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment