Announcement

Collapse
No announcement yet.

INDIAN WELLS 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma Maro ja vise nista ne znam posle mojih tipova na Berdiha i Puija sam se potpuno pogubio. Valjda si u pravu.

Comment

• Bitniji mec je dobio Role, veceras sta bude bice
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Federer je odlican igrac na sljaci, ali Novak je osjetno bolji.

Svi mecevi odigrani na sljaci:

Code:
        	W	L	
        Novak	195	47	81%
        Rodzer	217	72	75%
        Izuzeti mecevi sa Nadalom:

Code:
        	W	L	
        Novak	188	33	85%
        Rodzer	215	59	78%

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ne, nego hocu da vam pokazem kako je glupo bilo ciju titulu, posebno na slemu staviti pod znak pitanja.
          Još gluplje je vaditi se sa njom u ovoj raspravi.

@madrid, pa ima veze. Jel bi Federer dobio Nadala u finalu?
          Izgubio od lika? Takvog Vavrinku niko nije mogao pobediti ni to ne može da se ubacuje u ovu raspravu.
          Soderlinga nemoj dirati to je najveća tragedija što je on sprečen da pokaže ceo svoj potencijal.
          Mari i Vavrinka su imali u nekim trenucima sreće. Pa Vavrinka je najpoštenije osvojio taj RG.
          Za Marija da ne spominjem čuveni WB.
          Pa i Portugal je imao sreće i to mnogo , a Francuze su svi ubili što nisu imali Kantea.
          Sve je bitno pa naravno da ima razlika. Kako bi ti u bilo kom sportu mogao tvrditi da je neko najbolji??? Osim ako nije sve na njegovoj strani?
          Evo ja kažem ovde Federer to jeste , ali uz mnogo faktora koji su bili na njegovoj strani, ali takve stvari se POŠTUJU (bar ja tako radim) koliko god nekog ne voleo moraš ovakve stvari ceniti, ali ne ceni se kad neko slučajno nešto jedanput uzme, e to može da se osporava i da se meri!!!

Comment

• Bez izgovora sada Bojana, secamo se tvojih kometara posle osvajanja AO kad si bila u transu. Sad to mora debelo da se naplati i tebi (koja si nam posipala so na ranu) i Fedu. I to nekoliko puta zaredom. Jedino ce to ublaziti jos uvek neprezaljeni AO ni Rafin ni Suicide.

Comment

• Novak je najraznovrsniji igrač na turu tačka
              sigpic

Comment

Svaka cast, to je ono sto ja hocu da objasnim, ali mi ne ide
                Pa naravno da ti ne ide kad braniš gol , a lopta je već u mreži

Comment

• Meni je interesantnija priča šta će biti večeras, servis Kirjosa je ključ.
                  Može li Duci preko Buste dalje...

Comment

• Nadal gubi nocas,ne svidja mi se uopste kako je igrao u ova dva meca,ocekujem pobjedu Federera u 2 seta.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      Novak je najraznovrsniji igrač na turu tačka
                      I za kraj ovoga da dodam i plus da je bio pametniji, neki bi već sad plakali za određenim rekordima

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
                        I za kraj ovoga da dodam i plus da je bio pametniji, neki bi već sad plakali za određenim rekordima
                        To je isto kao da kažeš da nije bilo Nadala, Role bi imao daleko više GS od Serene

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                          Novak je najraznovrsniji igrač na turu tačka
                          A na mrezi drvo, smec mu je isto malo slabiji, ali nema veze

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                            Bez izgovora sada Bojana, secamo se tvojih kometara posle osvajanja AO kad si bila u transu. Sad to mora debelo da se naplati i tebi (koja si nam posipala so na ranu) i Fedu. I to nekoliko puta zaredom. Jedino ce to ublaziti jos uvek neprezaljeni AO ni Rafin ni Suicide.
                            Bas sam bila fina kad je osvojio AO, radovala sam se, ali nisam nikom sipala so na ranu

sigpic

with experience.

Comment

Bas sam bila fina kad je osvojio AO, radovala sam se, ali nisam nikom sipala so na ranu
                              Pogledaj PP

Comment

• Originally posted by luka View Post
                                To je isto kao da kažeš da nije bilo Nadala, Role bi imao daleko više GS od Serene
                                Pa naravno da bi imao mnogo više. Pa jasno je da je Federer "imao sreće" što se rodio čak 5 godina pre Nadala odnosno 6 pre Noleta.

Comment

Working...
                                X