Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FitnessGuy View Post
    Kako se bliži ta mogućnost, sve više razmišljam da bih voleo da vidim još jedno GS finale Fed-Nad, makar i po ceni da izgubi Fed. Tu sam nekako više nostalgično nastrojen, a manje takmičarski. Da ne pričam tek o opciji da Roger pobedi u takvom meču. Mogu odmah da umrem.
    Mora se priznati od preostalih kandidata po meni najlepši tenis igra Federer, e koliko je to merilo za osvajanje turnira, videćemo
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by madrid View Post
      Hahahaha Vladane ja se iskreno nadam da si sarkastican. Razumes li sta znaci ispodprosecna igra medju prvih 100 da kazem. To je ono sto igra Stepanek otprilike vec prosek je otprilike Bagdatisova igra. To znaci da dobijes pola protivnika a od pola da izgubis. Djokovic je imao 29 pobeda i 0 poraza u jednom trenutku.
      Pa pazi, nije Vlajko mnogo omašio. Većinu je Novak dobio sa pola gasa ( za njegove standarde) iako su protivnici bili vrlo jaki ( bar na papiru ). Jedino se debelo oznojio i sa preko 110% svojih mogućnosti uzeo onaj AO 2012.

Originally posted by Vladan View Post
      Federer pjeske osvaja, bice cudo ako vise od dva seta izgubi do kraja.
      Vidam da si ti Federeru što je Mats Novaku

Originally posted by Dekson View Post
      Od igrača "prosek" jedini Vavrinka osvajao slem, Conga igrao u finalu.
      Pa onda Conga treba da osvoji Ali neće... Uzeće rafa 15-u titulu.

Originally posted by Mrkela View Post
      Zasto nitko ne komentira Rogerovo bezobrazno bacanje smeca po terenu i bacanje boce u 5.setu. Djokovic bi se naravno razapeo.
      Zašto tako ? To je bilo beskrajno simpatično.

Gledam danas reprizu meča Tim vs Gofan.
      Nikada od Tima ni realnog top 20. Mislim igrački. To što je u top 10, to je slučajno, dešava se...
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
        Zato sam i napisao onaj post jer dosta clanova foruma su napisali kao Raonic sigurno dobija. Mozda ce dobiti ko zna, ali da je sigurno i da je on neki favorit protiv Rafe... Meni samo plasi Brizbejn scenario, da ne padne intenzitet u Rafine udarce i da ga ovaj bombarduje servisom i da ne moze Rafa meda... Dok je bio u ritmu cistio je teren sa Milosa, cim je malo pao ovaj lako uzimao servis gemove, brejknuo jednom Rafe i to je bilo to. Ipak je oovo Slam, a ne 250-ca, Rafa je mnogo iskusniji i zna sta treba da radi protiv vakve tipove na tenisere. Zaprvo Milos nema nikakva protiv igra za stila Nadala, tesko ce on ista moci sa bekenda na one spinove, ali pitanje je i kakav ce izaci Rafa naravno. Ja vjerujem u njega i nadam se na prolaz u SF-a.
        Jedan faktor koji me bride jeste činjenica da Rafa loše igra tie-brekove, a Raonič vanserijski.

Obično kad igrate sa Raoničem barem jedan set ide u tie-break.

Rafa mora da drži visok intenzitet kroz cijeli meč.

Pad koncentracije u servis gemovima (kao se nekolikom puta dešavalo protiv Monfe) Miloš če odmah kazniti.

Prilika za break neče biti previše za Rafu + bitna je dobra realizacija break lopti (ili puno bolja nego danas)

Lekcija iz BRISBANE. Vostvo 1:0 u setovima ništa ne znači protiv Miloša. Mali pad intenziteta u igri i odmah Miloš uzima set.

Comment

• zbog ovoga je diskvalifikovali, prestroga odluka

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Izgleda da je pogodila skupljača ili ? Svakako prestroga odluka.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                zbog ovoga je diskvalifikovali, prestroga odluka

Koga?Na tapatalku sam...
                Originally posted by Casiraghi
                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                  Koga?Na tapatalku sam...
                  juniorka neka, Maria Vittoria Viviani, ali bas prestrogo

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Evo teksta
                    http://www.smh.com.au/sport/tennis/a...ALhdy28zsr6qiq

Comment

• Kako se RBA prenemaže kad se zabio u dečka, a malom ništa

Stanko ikona Gori je od Almagra kad je Berdycha pogodio.

Last edited by luka; 23-01-17, 21:29.

Comment

• a Bascinski kako cita sva ona imena

sigpic

with experience.

Comment

• Da li Marej uopšte zna ko su Montipajtonovci?

Evans fino igra, al non-stop se nešto dečko žali... kakav smor

I videh onaj drop od Monfe malo pre kada je glavu skoroz okrenuo na drugu stranu, pre udarca.... bljaks, fuj!
                          Last edited by miloolja; 23-01-17, 22:16.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• @Marija81
                            Navikao nas Novak da lako predvidjamo finalistu i pobednika turnira, pa sam sad u problemu i frka mi je što ne znam ko će da osvoji, zajebana ova neizvesnost
                            Last edited by Dekson; 23-01-17, 22:14.
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                              Izgleda da je pogodila skupljača ili ? Svakako prestroga odluka.
                              Pravila su nedvosmislena. Odluka je ispravna.

Comment

• Odluka je prestroga, ona nije ni gledala kad je udarala lopticu, tacno se vidi da nije postojala namera plus se skupljac loptice kretao u tom trenutku. I devojcica se odmah izvinila, tacno se vidi po njenoj gestikulaciji koliko je to slucajno bilo.

sigpic

with experience.

Comment

Working...