Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimitrov je najmladji, on jos nije napunio 26 godina.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ma Raona osvaja 100%, ljudi. U opkladu s kim god!

Comment

• Sa ovakvom igrom, Nadal gubi od Raonica, Wawrinke, Dimitrova, mozda i Federera, pod uslovom da odigraju mec na nivou. Tsongu nisam gledao, ali i on ako podivlja moze da ga omlati (moze svakoga da omlati realno ).

Comment

• Prvi put u zivotu mislim da Dimitrov moze do Slama, sto znaci da ce prekosutra vjerovatno da pukne
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sad kad nema Novaka i Mareja, Federer i Nadal ima da igraju maltene kao da im je zadnji GS u pitanju tako da ocekujem finale Nadal-Federer i pobedu Nadala.

Comment

• Ja ne znam zasto ljudi misle da Nadal moze dobiti Raonica pa Dimitrova nakon toga. Nista posebno nije prikazao na AO, daleko je to od onog njegovog starog nivoa igre.
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nadal se dosta potcenjuje vec 3 kola(ne mislim na forumu, mada i ovde ima clanova koji ga potcenjuju, nego uopste kod ljudi u medijima i koji pisu komentara na sportskim sajtovima.) Prvo je Zverev trebalo da ga razbije, kada nije, komentari su bili poklonio mu, nije imao snage, Rafa prosecan itd. Onda se pricalo o pobedi Monfisa, sada opet Gael los, Rafa prosecan, Raonic ga izbacuje. To je ista prica kao i da Marej lagano osvaja. Niti ce Raonicu biti lako(cak ne mislim da je uopste favorit) niti Federeru protiv Stana, ako do tog meca uopste dodje. Ne moze se Slem uzeti uz prosecnu igru.

Comment

• Djokovic je 10 Slemova uzeo uz ispodprosjecnu igru i prelosu konkurenciju, vidi se da si nov na forumu
                  sigpic

Comment

• Federer ce na ovoj podlozi deklasirati Vavrinku ako Vavrinka uopste dodje do Federera. Fed ce mu slati duboke slajs udarce oko sredine terena i ovaj nece imati ugao i sve ce ici po metar u aut.

Comment

• Hahahaha Vladane ja se iskreno nadam da si sarkastican. Razumes li sta znaci ispodprosecna igra medju prvih 100 da kazem. To je ono sto igra Stepanek otprilike vec prosek je otprilike Bagdatisova igra. To znaci da dobijes pola protivnika a od pola da izgubis. Djokovic je imao 29 pobeda i 0 poraza u jednom trenutku.

Comment

• Nisam rekao da ga nece dobiti, vec da nece biti lako. Vavrinka zna da igra na betonu ima 2 GS na betonu, a i zna na ovoj podlozi i sa Fedom cak i u dvorani (setite se mislim Pariza kad se posvadjao sa Mirkom) plus je opasan u zavrsnicama GS jako.

Comment

• Federer pjeske osvaja, bice cudo ako vise od dva seta izgubi do kraja.
                          sigpic

Comment

• @madrid

Shvatit ces s vremenom da Vladan i nije Bog zna kakav poznavalac ovog plemenitog sporta, a ni fudbala, ako pratis fudbal
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                              Nisam rekao da ga nece dobiti, vec da nece biti lako. Vavrinka zna da igra na betonu ima 2 GS na betonu, a i zna na ovoj podlozi i sa Fedom cak i u dvorani (setite se mislim Pariza kad se posvadjao sa Mirkom) plus je opasan u zavrsnicama GS jako.
                              Vavrinka je taj mec izgubio iako je Federer igrao povrijedjen, to je bilo u Londonu a ne u Parizu ali nebitno gdje je bilo.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                                Nisam rekao da ga nece dobiti, vec da nece biti lako. Vavrinka zna da igra na betonu ima 2 GS na betonu, a i zna na ovoj podlozi i sa Fedom cak i u dvorani (setite se mislim Pariza kad se posvadjao sa Mirkom) plus je opasan u zavrsnicama GS jako.
                                To je bilo polufinale zavrsnog. A ne Pariz, s tim sto je ta podloga pa jedno 10 puta sporija od ovog AO. I dvorana je u pitanju a ovde nije (osim ako ne budemo imali kisu u sta cisto sumnjam). Na ovakvom brzem hardu Vavac jednostavno nema sta da trazi protiv Federera. Nema on dovoljno dobru defanzivu, a Federer ako nesto ima onda je to servis i napad. Forhendom je i dalje u stanju da sa bilo kog dela terena posalje tako agresivnu i duboku lopticu da protivnik i ako je vrati gubi poen u naredna 2 udarca.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...