Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2017
Collapse
X
-
-
Originally posted by Pobeda.. View PostПа кажем, има и Новак прилику против слабијих сада да доминира и набија Слемове. Тенис је индивидуални спорт и рачунају се само титуле, по твојој логици Новак би требао да има више Слемова од Федерера, али је сам крив што не може да избаци Истомина и Кверија.
Mi tvrdimo da je Novakova era jaka i da svako svakog može da dobije, dok je Federerova era slaba gde je on dominrao nad slabijim igračima.
Već pojavom Nadala i Djokovića videle su sve njegove slabosti i koliko su mu raniji protivnici bili slabi.
Istomine i Kverije je imao i Federer i Nadal.
P.S. Novak 2 Vimbldona preko Federera , toliko o tome ko je bolji.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Meni je Federer miliji od Nadala sto se igre tice i vise uzivam u njegovom tenisu definitivno i sto se tice kontinuiteta tu nema borbe jednostavno, Federer i Djokovic imaju nevjerovatan kontinuitet i mogu da drze nivo tokom cijele sezone i tako sezonu po sezonu, kod Nadala to nikad nije moglo, ali tamo dje tempira formu tu je broj jedan. I apsolutno mislim da je Nadal veci sampion. On je ono sto je bio Kobi, clutch. Ovo sad je sijenka tog igraca, ali i dalje ga vuce zelja za pobjedom, mentalna snaga nevjerovatna i svaka mu cast na tome. I igracki nema logike da osvoji, a nikoga nece zacuditi ako osvoji, ne Meburn, bilo koji Slem. Nema logike da Nadal ima dva Vimbldona, a osvojio je dva Vimbldona. To je on, i da nema Djokovica on bi davno dosao do 20 Slemova. Samo 2011. bi sigurno osvojio tri Slema. Njegov nivo je bio izuzetan, nenormalan i to je prenio i u 2012. Da nije bilo Novaka za te dvije sezone bi uzeo sigurno 5 SLemova, vrlo vjerovatno i vise.sigpic
Comment
-
Upravo sam saznala da Radnicki iz Obrenovca spada u top 20 kublova Evrope, svaka cast momcimahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostUpravo sam saznala da Radnicki iz Obrenovca spada u top 20 kublova Evrope, svaka cast momcima
Poenta je u razlici u kvalitetu.
EDIT:
Originally posted by shminka View PostZa prosječni ranking Wawrinkinih protivnika u GS finalima nije potreban digitronŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostKlasična zamena teza.
Mi tvrdimo da je Novakova era jaka i da svako svakog može da dobije, dok je Federerova era slaba gde je on dominrao nad slabijim igračima.
Već pojavom Nadala i Djokovića videle su sve njegove slabosti i koliko su mu raniji protivnici bili slabi.
Istomine i Kverije je imao i Federer i Nadal.
P.S. Novak 2 Vimbldona preko Federera , toliko o tome ko je bolji.
Comment
-
Kako se odma javlja nesigurnost cim se matori nadje bar na dva koraka od GS-aI odmah krece nipodastavanje, ali nema veze kad se sest godina stariji Federer, koga pola teniske javnosti salje u penziju jos od 2010., koristi da se uzvise Novakova dostignuca. Mada je i u tom periodu znao da ga isprasi, jos da mazne i no. 1 na kratko
Samo ne znam cemu to, opustite se, da u neko u 36. godini uzme GS, ne biva to danas
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostЈа ти кажем да тренутно ова ера није јака и да може да доминира и стигне Роџера по броју Слемова. Вероватно ти не би сметала конкуренција сада да Новак није испао.
I uvek sam dosledna.
Ovo je era u kojoj niko ne može da dominira jer su svi dovoljno jaki da svako svakog pobedi u finalu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Jasno je sta hoce da kaze proNovakGS strana i na neki nacin su u pravu. Ne slazem se sa njima iz jednog razloga, a to je prosecan rang igraca u finalu. Svi ti finalisti su bili 2. najbolji igraci na tom turniru od svih igraca na ovom svetu. Onaj sto je bio npr 3. na listi na tom turniru ocigledno nije prikazao svoj najbolji nivo, inace ne bi tako rano ispao. Isto kao sto Nole i Endi nisu bili najbolji na svetu tokom ovog AO iako da je prosao umesto Istomina vrv bi dalje stigao od doticnog, ali nije.Last edited by colchonero; 24-01-17, 22:55.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostZa prosječni ranking Wawrinkinih protivnika u GS finalima nije potreban digitronOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJasno je sta hoce da kaze proNovakGS strana i na neki nacin su u pravu. Ne slazem se sa njima iz jednog razloga, a to je prosecan rang igraca u finalu. Svi ti finalisti su bili 2. najbolji igraci na tom turniru od svih igraca na ovom svetu. Onaj sto je bio npr 3. na listi na tom turniru ocigledno nije prikazao svoj najbolji nivo, inace ne bi tako rano ispao. Isto kao sto Nole i Endi nisu bili najbolji na svetu tokom ovog AO iako da je prosao umesto Istomina vrv bi dalje stigao od doticnog, ali nije.
ALI...
Na papiru su svakako bili autsajderi (gledano po rangu) , za razliku od Novakovih protivnika.
P.S. Vlajko mnogo bitno je napomenuti da Novak na Slemovima nije dobijao starog Federera. On je tada imao godina koliko sada Novak, a on Novaka i ako je dobijao ( mrzi me da jurim statistiku) bilo je u njegovom piku kada je Novak bio klinac.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by shminka View PostZa prosječni ranking Wawrinkinih protivnika u GS finalima nije potreban digitronhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment