Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by colke995 View PostMa penzosi su zlo naroda. Mislim ovi nasi sa 4 razreda osnove skole. Za penzionere Velike Britanije sve reci pohvale, ali njihov nivo obrazovanja je daleko daleko iznad.
Ali isto je bilo i sa Slobom.
Jbt... rat... zamalo totalna stradija... istina ovako je sa uranijom odložena...
Comment
-
-
Sta znam, kontam da je moguce da je i Bosko to izmislio, ali vrlo vesto. Pokupio je time jos glasaca. Mada nakon onog snimka gde psiho ponovo ulazi kolima u televiziju kada Bosko nije tu i onda ga prozivao su me ozbiljno bacili u sumnju. Znajuci tu masineriju, na sve su spremni. A Bosko ako je bilo poziva drugog izbora nije ni imao. Da nije dosao, dupe bi mu pomerali, a ovako je napravljen majmunom kao sto nas svaki dan prave.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostVucic manje, Djilas vise, Sapic manje, SPS manje. Kucaj mi za 200.
Originally posted by MarkoNFL View PostVučić - gradonačelnik!
Svi smo mi AV
Spoilerironična sam ljudi - da naglasim pre nego što me neko napadne.
Originally posted by MarkoNFL View PostPenzioneri - uništiše prvo sa Sobom, sad sa ovim...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
A kako beše na prošlim?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment