Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pedja5000 View Post
    Koliko je samo los Gofan. Umorio se, dosta je igrao ove dve nedelje. Marej inace igra dobro ali to koliko njegovi protivnici igraju lose je prica za sebe.

@Vladan Svakako da je Novaku dovoljno finale na ovom turniru. To da je on najbolji u sporim dvoranama je cinjenica, ali najbolji je kada igra kako zna i ume. I na ovoj podlozi je najbolji kada igra kako treba.
    Tako je ... kada Novak igra kako ume i zna najbolji je u bilo kakvim uslovima, bilo gde na svetu.
    Ali bice i ovaj nivo dovoljan za Aguta i umornog Mareja. Samo optimisticno!
    Last edited by Sandugp; 14-10-16, 12:17.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ван Гог и Моцарт су умрли, а и ја се не осећам нешто најбољше...

е, да нам није овог Мареја, дође нам ко камичак у ципели... да га нема и ми би се смешкали као Ноле... али што рече Његош: "чашу меда још нико не попи, док је чешом жучи не искапи"....
      Last edited by Žika; 14-10-16, 12:15.
      sigpic

Comment

• Pobeda na "mišiće" svakako ne ohrabruje pred završnicu ali, pored neočekivano slabe i rastrzane igre, jedino što se piše i pamti to je pobeda. Ni najveći "štrajkači" Novakovih uspeha nisu mogli da predpostave, da će stariji iz dinastije Zverev biti više nego konkurentan broju 1. Šta su uzroci Noletovog posrnuća i slabe partije zna samo Novak i njegov stručni štab. Naredni rival igra tenis karijere i ukoliko Srbin ne digne nivo tenisa na željeni nivo, neće moći da se izvuče kao protiv iskusnog Švabe. Ali, Đoković nas je bezbroj puta navikao da posle slabog meča, uspe da se resetuje i narednog rivala počisti. A od našeg asa sve zavisi. Ukoliko on bude približan svom nivou Agut će moći samo da se pokloni i čestita boljem.

Comment

• Video sam da ste pre neki dan diskutovali o ATP RACE listi. Vecina ljudi gresi u tome sto Mareju racuna poene iz proslogidisnje finala Davis Cupa u ovogodisnje poene. Oni se doduse racunaju u race listu, ali se ne racunaju u trku za prvo mesto na kraju godine! To nije malo poena, 275 poena. Dakle, na trenutnoj race listi Novak ima 10600 poena, a Endi 9045. Odnosno Novak trenutno ima razliku od 10600-9045+275=1830 poena osvojenih ove godine.

Dakle, ako Novak dodje do finala preostala tri turnira bez poraza u Londonu, a Endi pobedi sve meceve do kraja godine Novak ce imati 1830-500-400-500-400=30 poena vise od Endija( Endi moze da osvoji u tom slucaju 500 poena vise od Novana u Londonu, 400 u Parizu, 500 u Becu i 400 ovde u Sangaju) Doduse u ovom slucaju bi Endi bio prvi jednu nedelju posle zavrsnog turnira. To po meni ne bi bilo korektno, odnosno mislim da poeni za finale Davis cupa treba da se skidaju po zavrsetku zavrsnog turnira u Londonu. Naravno, sve je ovo malo verovatno, ali nije lose da se pomene.
          Last edited by 147; 14-10-16, 13:02.

Comment

• Nije morao da igra ni Šangaj, što se mene tiče. Vreme radi za njega a valja malo i prištedeti bodova za sledeću sezonu. Ali eto izašao je navijačima u susret.
            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Žiko nisi kralj, već kralj nad kraljevima!

Mene najviše brine Sanduov optimizam, jer ga je isti krasio i na USO.

tt
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                Žiko nisi kralj, već kralj nad kraljevima!

Mene najviše brine Sanduov optimizam, jer ga je isti krasio i na USO.

tt
                Pa jbg, racunao sam na Endija u finalu. A kada je on ispao, racunao sam da ne moze od jednog poluigraca da izgubi dva slem finala uz onaj poraz u Australiji 2014 u cetvrtfinalu. Kako sam se samo prevario.

Zika dominira u stilu Dragana Markovica Plame
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sutra bi Batistuta trebao da rijesi Novaka i onda lagano izgubi u finalu.

Comment

• Jack Sock kakav lob

Comment

• Činjenica da je Novak za mnoge ukrštenica iz Tajmsa, al teško da Španac ima čime da je reši.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• I onda iz ekstremno brzog Šangaja (u odnosu na ostale Masterse) u najsporiji Pariz..

sigpic

Comment

• Novak objasnio recept za pobedu protiv Zvereva:

„Pokušavam da pronađem balans između koncentracije i opuštenosti, pokušavam da uživam u trenutku. Oduvek sam se trudio da na taj način pronađem optimalno stanje uma. Sada sam pomislio na jednu poznatu pesmu. Na taj način sam pokušao da zaboravim na prethodne greške. I uspelo je“

Znaci samo zen, budizam, meditacija, joga...

Comment

• Djokovic je jogas. Bilo je lijepo dok je trajalo.
                            sigpic

Comment

• Preteruje Đoković mogao bi nešto zadržati za sebe, toliko priče a igra sve lošija
                              Similis simili gaudet

Comment

• Do sada i nisam tako, al postaću veoma zabrinuta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X