Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stvarno nemam reci za ovakav pristup igri.
    sigpic

Comment

• Covek igra fh kao lopatu da drzi ... daj sada ga istamburaj caskom pa da se razilazimo.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by srdjan_sl View Post
        Stvarno nemam reci za ovakav pristup igri.
        Citav zivot mu ovakvi prave najvece probleme, umrtvi igru, nikakvu snagu ne dobije u loptici i mora sam da je generise. Nema puno igraca koji ovako mogu da igraju i koji imaju sllajs.
        sigpic

Comment

• Ma on sada drugacije gleda na zivot, nije to isti Novak od pre tri meseca. Vidi se da je evoluirao, samo sto mi od sve te transformacije vidimo kiseli smesak I labav govor tela, deluje mi ponekad kao prekuvana spageta.
          Vise mi se svidjala stara, nervoznija verzija. Ali ajde cekacemo update.
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Sandu ovo je sve samo nije uzivanje u tenisu od strane Novaka, vjeruj mi

Comment

• Novak uziva na terenu ponovo i samo to je vazno, samo joga, samo meditacija.
              sigpic

Comment

• Kakav nonsalantan, opusten, takoreci rekreativan pristup i mlaki udarci...jos i nekako facepalm... al ovo smejuljenje ne mogu vise da gledam.

tt
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Samo reiki i otvaranje cakri, trece oko I vidoviti Zvonko.
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• @Vladane jasno je meni da njemu ne odgovara stil igre Zvereva ali svejedno govor tela Djokovica mi se nikako ne svidja.
                    sigpic

Comment

• да, не може се са тим лоптама много, овај стиже доста, држи лопту у игри исцрпљује и себе и Новака, е сад трећи сет ће показати да ли може добро да сервира за излазак на нец? ако не, Ноле ће га лако добити...
                      sigpic

Comment

• Balkanci su poznati po zenu i nirvani, dobro je sto Novak ide tim putem.
                        sigpic

Comment

• Novakov stav svakako nije dobar. Kao i svima vama i meni se ne svidja njegovo trenutno ponasanje. Doduse ako tu bude trajalo samo do kraja godine bicu srecan.
                          Medjutim ja sam uocio nesto sto mi vise upada pod oci do sada. Novak jako lose igra bitne poene. Ako ne gresim, a cini mi se da ne gresim, Zverev je u cetiri servis gema ima brejk lopte na Novakov servis i u svacetiri gema je napravio brejk. Bilo bi dosta lakse da je Novak sacuvao servis u nekom od tih gemova. Sa druge strane Novak je u cetiri gema ima brejk lopte, a u samo dva je napravio brejk. Da je napravio brejk u nekom od prva dva servis gema Zvereva drugacije bi bilo...

Da je Novak zaista toliko opusten morao bi bolje da igra bitne poene...

p.s Ovo sto sam pisao se odnosi na prva dva seta...

Comment

• Evo razlike izmedju jogasa i klasikasa. Jogas se muci ali je toliko opusten u svom stanju nirvane i u trecem setu je laksi od pera i igra najbolje. Klasikas je kao sivonja dao sve sto ima i vise ne postoji na terenu.

Samo joga, samo crpljenje energije iz zemljista.
                            sigpic

Comment

• да, то је једини рецепт кад играш са добрим сервером, изморити га да не може добро да сервира и завршио си посао, за то је потребно стрпљење, зато све ово делује сморно али то је једини начин... док је свеж, тешко му је наудити...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                                да, не може се са тим лоптама много, овај стиже доста, држи лопту у игри исцрпљује и себе и Новака, е сад трећи сет ће показати да ли може добро да сервира за излазак на нец? ако не, Ноле ће га лако добити...
                                Očekivano, sa starom školom mora strpljivo i bez panike. Bitno je da ga je vratio na osnovnu. Malo iskomplikovao u drugom setu na 4:3 gubitkom servisa ali bože moj.
                                Last edited by Dekson; 14-10-16, 10:13.
                                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Working...
                                X