Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sandugp View Post
    Znaci Stefko, ti bi da ga posaljes u penziju?
    Ne znam sta ja da kazem kada jedan od njegovih najvecih navijaca prica ovako.
    Ja bi ga gledo i do 50 godina, al nije ok da se ovako sramoti. Znas i sam kakva on karijera ima, kakve uspjehe i procente uspjesnosti, i sad da ga neki Viktori i Dimitrovi dobijaju kao iz shale, khmmmmmm, mislm da je jadno i skroz nepotrebno.
    OVAKO

Comment

Originally posted by Zika View Post
      Ноле кад бије Рафу добије милион долара, а Вића само 67.990$... па где је ту правда?...
      Vica je skroman, Nole ima restoran zdrave hrane i tu dosta upumpava, skoro sve, realno ne ostane mu ni par hiljada, dok Viktoru ostane preko 50 hiljada.
      sigpic

Comment

Vidi ga Johnson

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Hoće li napokon početi ovakve stvari da kažnjavaju, ali ozbiljno? Manite se više onih simboličnih novčanih kazni.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Ja sam prvi za zezanje, izlazak iz nekih meni glupih normi ponašanja u tenisu, i sl. Ovo je već nešto sasvim drugo. Potpuno nepoštovanje sporta, publike i najbitnije - protivnika. Za debelu suspenziju.

Comment

Izjava nakon meča

Asked if he understood the crowd's reaction, Kyrgios said: 'Not at all. I feel like if they knew what they were talking about they'd be on the tennis court and being successful as well.

'I don't owe them anything. It's my choice. If you don't like it, I didn't ask you to come watch. Just leave.'

'If you're so good at giving advice and so good at tennis, why aren't you as good as me? Why aren't you on the tour?'

'You want to buy a ticket? Come watch me. You know I'm unpredictable. It's your choice. I don't owe you anything. Doesn't affect how I sleep at night.'

Asked if he even wanted to qualify for the elite event at the O2 Arena, Kyrgios replied: 'I couldn't care less, to be completely honest with you.'
              Similis simili gaudet

Comment

Griša

Comment

Najbolji nacin da ubijes deteu volju za tenisom - saseces u korenu zelju i uteras strah od loptice u kosti
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Kirijos je malouman, nema mjesta iznenadjenjima.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                      Mogao bi da predje na dublove,tu mu dobro ide.

To bi bilo prejako

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                        To bi bilo prejako
                        Da osvoji neki GS i predje igricu

Comment

• Mislim da bi Rafa morao da presece, ili da promeni nesto ili ozbiljno da porazmisli o penziji. Ne kazem da Viktor nije odigrao odlican mec ali gledati onakvog sampiona kako gubi protiv igraca koji celu karijeru igra bez pristojnog forhenda je bas porazavajuce.

kakve su ovo medalje, deteline ili sta vec.... ode covek na par meseci i odmah korenite promene
                          Last edited by Indigo; 12-10-16, 18:23.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Andy se izgleda zadao da uzme i ovaj turnir. Samo da ga ovo forsiranje ne kosta u nastavku karijere. Ipak i on ulazi u tridesete.

Comment

• Tesko ce biti Endiju,mora preko Wawrinke i Novaka.Ne znam da li sam ja jedini gledao Stana jutros,odlicno je izgledao.

Comment

• Ne razumem uposte zbog cega toliko drvlje i kamenje na Nika. Pa ovako nesto je i Vavrinka priredio prosle godine protiv Nadala bas ovde u Sangaju, ako se ne varam, odbio da igra. Cini on to s' vremena na vreme, samo je dosta lakse kuditi decka. I ono u Torontu.. kaznis nekoga zbog toga sto je promumlao neke uvrede sebi u bradu.. Da nije bilo ultra-senzibilanog mikrofona tu na par metara od njega da to sve snimi, niko ne bi ni skontao da se tu nesto odigralo. Ko da Mek i Konors nisu jedan drugom psovali sve po spisku..ali tada naravno nisu postojali ovi savremeni mikrofoni po terenu.
                                Bahat je, sigurno ce lose proci u zivotu, njegova stvar, boze moj.
                                By the way, svaka cast Viktoru. Ispade covek mentalna gromada.. ko bi rekao posle one propustene mec lopte.
                                --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

Working...