Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai Rolex Masters 2016.
Collapse
X
-
-
Vidi ga Johnson
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Hoće li napokon početi ovakve stvari da kažnjavaju, ali ozbiljno? Manite se više onih simboličnih novčanih kazni.
https://twitter.com/gasparlanca/stat...44084461096960sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Izjava nakon meča
Asked if he understood the crowd's reaction, Kyrgios said: 'Not at all. I feel like if they knew what they were talking about they'd be on the tennis court and being successful as well.
'I don't owe them anything. It's my choice. If you don't like it, I didn't ask you to come watch. Just leave.'
'If you're so good at giving advice and so good at tennis, why aren't you as good as me? Why aren't you on the tour?'
'You want to buy a ticket? Come watch me. You know I'm unpredictable. It's your choice. I don't owe you anything. Doesn't affect how I sleep at night.'
Asked if he even wanted to qualify for the elite event at the O2 Arena, Kyrgios replied: 'I couldn't care less, to be completely honest with you.'Similis simili gaudet
Comment
-
Najbolji nacin da ubijes deteu volju za tenisom - saseces u korenu zelju i uteras strah od loptice u kostisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostTo bi bilo prejako
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mislim da bi Rafa morao da presece, ili da promeni nesto ili ozbiljno da porazmisli o penziji. Ne kazem da Viktor nije odigrao odlican mec ali gledati onakvog sampiona kako gubi protiv igraca koji celu karijeru igra bez pristojnog forhenda je bas porazavajuce.
kakve su ovo medalje, deteline ili sta vec.... ode covek na par meseci i odmah korenite promeneLast edited by Indigo; 12-10-16, 18:23.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Tesko ce biti Endiju,mora preko Wawrinke i Novaka.Ne znam da li sam ja jedini gledao Stana jutros,odlicno je izgledao.
Comment
-
Ne razumem uposte zbog cega toliko drvlje i kamenje na Nika. Pa ovako nesto je i Vavrinka priredio prosle godine protiv Nadala bas ovde u Sangaju, ako se ne varam, odbio da igra. Cini on to s' vremena na vreme, samo je dosta lakse kuditi decka. I ono u Torontu.. kaznis nekoga zbog toga sto je promumlao neke uvrede sebi u bradu.. Da nije bilo ultra-senzibilanog mikrofona tu na par metara od njega da to sve snimi, niko ne bi ni skontao da se tu nesto odigralo. Ko da Mek i Konors nisu jedan drugom psovali sve po spisku..ali tada naravno nisu postojali ovi savremeni mikrofoni po terenu.
Bahat je, sigurno ce lose proci u zivotu, njegova stvar, boze moj.
By the way, svaka cast Viktoru. Ispade covek mentalna gromada.. ko bi rekao posle one propustene mec lopte.
Comment
Comment