Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    I onda iz ekstremno brzog Šangaja (u odnosu na ostale Masterse) u najsporiji Pariz..

Hvala Olja iako sam malo sumnjicav. Ne mogu vjerovati da su Miami i Sinsinati toliko blizu jedan drugom.

IW je brzi zbog pustinjskog zraka a Madrid zbog nadmorske visine.

Ocekivao bih i da je MC jasno sporiji od Rima.

Comment

• Pa očigledao da su podloge baš takve, ali da taj krajnji osećaj i utisak ostavljaju baš vremenski uslovi, nadmorska visina, klima...
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Okrenuo Simon u drugom setu. Allez!

Comment

• Ajde Gilles jos jedan!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Sad je već previše šansi propustio Gilles, iako je jasno bolji igrač u trećem setu. U nekim bitnim trenucima ga je lob izdao

Comment

• Bas ih je dobro vidjet ovako opustene i nasmijane na dobre poene, evo i nabacuju jedan drugom u prolasku izmedu gejmova

Comment

• Haha kako je samo Nole uspeo da izgubi set protiv muske Roberte Vinci, da mi je znati.. Kaze uz pomoc neke pesme koja mu se vrtela u glavi. Tako uspeva da se skoncentrise na naredni poen i zaboravi na ono sto se desavalo do tog trenutka. Odlican psiholoski trik, ne samo za profi sportiste vec i za nas smtnike, u nasem svakodnevnom zivotu.
                Ne razumem se bas nesto u jogu i transcendentalnu meditaciju, ali kad je gusto i ja imam naviku da premotam nek dobar stari hit u glavi. Idem cesto u teretanu i kad sam ono bas pri kraju i dusa pocinje da izlazi na nos, a u sali pustaju samo neke Rikije Martine, Sakire i karibske ritmove, ja lepo, bez problema, na sav glas opalim "Pomoravski su vrbaci blizu njene kuce, sakrice nas lisce, sakrice nas pruceeeee"
                --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Novak objasnio recept za pobedu protiv Zvereva:

„Pokušavam da pronađem balans između koncentracije i opuštenosti, pokušavam da uživam u trenutku. Oduvek sam se trudio da na taj način pronađem optimalno stanje uma. Sada sam pomislio na jednu poznatu pesmu. Na taj način sam pokušao da zaboravim na prethodne greške. I uspelo je“

Znaci samo zen, budizam, meditacija, joga...
                  Puko Đokara kao guma.

A trebalo je da izdrži još samo 18 meseci.

Comment

• Originally posted by goku View Post
                    Puko Đokara kao guma.

Ne pretjeruj. Moguce da je Novak otpjevao svoje, ali mnogo, mnogo vjerovatnije je da nije. Kompletan ostatak sezone je nebitan iako bi naravno bilo dobro da sacuva prvo mjesto. Neradna sezona i ona iza su ono sto se broji. Da vidimo kako ce to da izgleda iza narednog RG-a.

Comment

• Odličan TB.. dobar meč sve u svemu. Simon

Comment

• Originally posted by goku View Post
                        Puko Đokara kao guma.

Ne gubi nadu Goks - nada umire poslednja!
                        Sta mislis koje li se pesme setio?
                        Ja tipujem ili na onu sa Vladanovog mobilnog ili na :

100% Se setio Kralja
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Ne pretjeruj. Moguce da je Novak otpjevao svoje, ali mnogo, mnogo vjerovatnije je da nije. Kompletan ostatak sezone je nebitan iako bi naravno bilo dobro da sacuva prvo mjesto. Neradna sezona i ona iza su ono sto se broji. Da vidimo kako ce to da izgleda iza narednog RG-a.
                          E moj NI ne znam kako nisi sve ove godine naučio s kim imamo posla. Da Novak ima rafinu ili rodžerovu glavu imao bi već 25 slemova.

Kad neko sa 29 godina u naponu snage priča kako mu trofeji i prvo mesto nisu prioritet odmah je jasno da nešto nije kako treba da bude.

Nikada nije bio spretan sa izjavama, ali ovo sad je baš katastrofa, bolje da ćuti, pa neka i gubi mečeve, ali neka ćuti.

Comment

• goku,

To sto Novak prica ne treba uzimati previse ozbiljno. Ocigledno je da ne zeli previse da se trosi. Ako zadrzi prvo mjesto odlicno, ako ne nije katastrofa. Sljedece godine cemo vidjeti gdje je.

Inace ovo sto se desava iza RG-a, najvise pripisujem onom pecanju 2013. S vremenom je RG postao nenormalno vazan i sad imamo veliki napad prezasicenosti. Jedini lijek protiv toga je apstinencija. Ali on to ne moze priustiti.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                              Novak objasnio recept za pobedu protiv Zvereva:

„Pokušavam da pronađem balans između koncentracije i opuštenosti, pokušavam da uživam u trenutku. Oduvek sam se trudio da na taj način pronađem optimalno stanje uma. Sada sam pomislio na jednu poznatu pesmu. Na taj način sam pokušao da zaboravim na prethodne greške. I uspelo je“

Znaci samo zen, budizam, meditacija, joga...
                              On je lik vrisnuo totalno...Bezi Bekeru,odlazi iz te sekte...

Comment

• Bravo Gilles

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X