Klincu je drugi rođendan tada tako da od Beča ili Bazela nema ništa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai Rolex Masters 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by luka View PostSimon i treći put zaredom gubi servis... Imao je ove sezone sličan festival brejkova sa Đokovićemsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma kakvi Bec.Novak treba da dodje svjez u Pariz i London i imace 95% sansi da bude prvi na kraju godine.
Prije par godina je Mari jurio poene. I dosao je ispumpan u London. Svaka pobjeda u Londonu nosi najmanje 200 poena. Tamo ce se odluciti 1. mjesto.
Comment
-
-
To je to
Nole je sada pojasnio kad je rekao zasto mu vise nije prioritet No1
Predaje Paris i London Murreyu, ako dogura sa ovakvim nivoom igre do 1/2 finala super
Krivo mi je da da Andiju Atp No1 posle godine kad je uzeo sva 4 GS
Mnogo je poleteo, plasim se za gravitacije po njega
Zen-trt-mrt ode reket
Jelena i "life couch" mantra i grljenje drveta po indiji
I na kraju skidanje drvenog krsta u zamenu za hare-krišna kamičak
Daj boze da grešim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Sve cu ja lako prezaliti, nebitno mi je ovo. Samo se brinem za brata mi Gangaru. Nece biti ses-a veceras. Kako li ce izdrzati ovu nametnutu i prilicno nepravednu apstinenciju?
Pa ti vidi Novace sta radis postenom narodu. Trgni se covece, Gangarin brak je u pitanju!Last edited by Sandugp; 15-10-16, 19:44.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
U Šangaju na centralnom terenu 13. Oktobra, 5 minuta pre oficijalnog početka prenosa DJ pušta Draganu Mirković - Od kad sam se u tebe zaljubila.
Novak se zagreva na centralnom terenu...
Evo linka sa snimkom „beaty shot” kamere iz Šangaja i u pozadini muzika pre samog oficijalnog starta. Koristite VLC, Daum, Gom, BS plejer... video je 4:2:2
https://mega.nz/#!AF0XBaqS!D5JP6oi6d...ObzKCv1EjMPDWsLast edited by tandrcak; 18-10-16, 14:38.
Comment
Comment