Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Klincu je drugi rođendan tada tako da od Beča ili Bazela nema ništa.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Simon i treći put zaredom gubi servis... Imao je ove sezone sličan festival brejkova sa Đokovićem

Comment

• Originally posted by luka View Post
        Simon i treći put zaredom gubi servis... Imao je ove sezone sličan festival brejkova sa Đokovićem
        Realno ni on ni Bautista nemaju nikakve sanse protiv Mareja.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ma kakvi Bec. Novak treba da dodje svjez u Pariz i London i imace 95% sansi da bude prvi na kraju godine.

Prije par godina je Mari jurio poene. I dosao je ispumpan u London. Svaka pobjeda u Londonu nosi najmanje 200 poena. Tamo ce se odluciti 1. mjesto.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Realno ni on ni Bautista nemaju nikakve sanse protiv Mareja.
            Moraš računati da Murray dosta mečeva igra i protiv protivnika i protiv sebe. Simon sa ovom svojom umrtvljenom igrom može dobiti svakoga, kada je igra na najvišem nivou

Comment

• ал је одиграо сет лопту овај "најбољи играч планете"
              Last edited by Žika; 15-10-16, 14:09.
              sigpic

Comment

• Brejknuti Murraya 3 puta u jednom setu, ali i izgubiti servis 4 puta u istom, siguran sam, može samo Simon. Vjerovao sam da ga može dobiti, ako mu uzme prvi set... ovako gotovo nemoguće

Comment

• Mare dečko puca od snage.

Mi-4c

Comment

• Ne puca Endi od snage, samo Simon nije dovoljno dobar da pokaye to...

Comment

• To je to
                      Nole je sada pojasnio kad je rekao zasto mu vise nije prioritet No1
                      Predaje Paris i London Murreyu, ako dogura sa ovakvim nivoom igre do 1/2 finala super
                      Krivo mi je da da Andiju Atp No1 posle godine kad je uzeo sva 4 GS

Mnogo je poleteo, plasim se za gravitacije po njega

Zen-trt-mrt ode reket
                      Jelena i "life couch" mantra i grljenje drveta po indiji

I na kraju skidanje drvenog krsta u zamenu za hare-krišna kamičak

Daj boze da grešim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Zašto si u quote stavio rečenicu na ćirilici koja nije moja????

Admini da odmah reaguju

A i pravilo je da se ne quote text iznad

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Comment

• Olja sredi to, ovo je stvarno nedopustivo.
                          sigpic

Comment

• Mirni svi!
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sve cu ja lako prezaliti, nebitno mi je ovo. Samo se brinem za brata mi Gangaru. Nece biti ses-a veceras. Kako li ce izdrzati ovu nametnutu i prilicno nepravednu apstinenciju?
                              Pa ti vidi Novace sta radis postenom narodu. Trgni se covece, Gangarin brak je u pitanju!
                              Last edited by Sandugp; 15-10-16, 19:44.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• U Šangaju na centralnom terenu 13. Oktobra, 5 minuta pre oficijalnog početka prenosa DJ pušta Draganu Mirković - Od kad sam se u tebe zaljubila.
                                Novak se zagreva na centralnom terenu...

Evo linka sa snimkom „beaty shot” kamere iz Šangaja i u pozadini muzika pre samog oficijalnog starta. Koristite VLC, Daum, Gom, BS plejer... video je 4:2:2

https://mega.nz/#!AF0XBaqS!D5JP6oi6d...ObzKCv1EjMPDWs
                                Last edited by tandrcak; 18-10-16, 14:38.

Comment

Working...
                                X