Bice bolja Cedevita sledece nedelje. Cak bih Cedeviti dao blagu prednost, jer su kod kuce sjajni, a Buducnost cele sezone ne moze da se sastavi u gostima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biće neizvesno u oba duela...rekoh ja posle prvih utakmica da je nikad izjednačeniji plej of.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostRed bi bio da odes na utakmicu.[emoji3]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ko ce imati prednost domaceg terena u finalu?Partizanmi iliBuducnostbraca iz Podgorice?Last edited by mark !t zer0; 31-03-19, 19:56.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostGordić aka Monika, zastenje i očekuje faul...nego agente, ti si dobro obavešten...šta se to sinoć desilo posle utakmice? Kako igrači i stručni štab nisu mogli da izađu iz Pionira do iza 11 sati?
Ti obično kao dobro obavešten prvi postaviš vest ali ti se u ovom slučaju malo omaklo....zanimljivo da i što se tiče štampe vlada omerta, niko da prenese.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostDžentlmenski sporazum između Tedeskog i Bokana, da Futura ostane u lepom sećanju u poslednjoj utakmici pred svojim navijačima. Veliki je gospodin Emil."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostKo ce imati prednost domaceg terena u finalu? Partizan ili Buducnost?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostGordić aka Monika, zastenje i očekuje faul...nego agente, ti si dobro obavešten...šta se to sinoć desilo posle utakmice? Kako igrači i stručni štab nisu mogli da izađu iz Pionira do iza 11 sati?
Ti obično kao dobro obavešten prvi postaviš vest ali ti se u ovom slučaju malo omaklo....zanimljivo da i što se tiče štampe vlada omerta, niko da prenese.
Sve je prošlo u najboljem redu.
To neko loži klince sa fake news.
Odakle tebi info?
Comment
-
Vidi grobara, kakav egzodus sa fudbalskih topica. Zašto braćo, budite uz vaše i kad je najteže? Ili je možda nekad bilo i teže?[emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Uhh, nije lose, ali i dalje brainfartovi. Za promjenu se igrala malo jaca odbrana. Koti konacno ispusio, mislim da do kraja plej ofa nece igrati, Danilo is on fire. Dzeki poceo odbranu jako dobru da igra, po prvi put nisam imao zamjerke na petorku tokom utakmice, sve je bilo po mom ukusu, nadam se da cemo i u Zagrebu imati pravu petorku, i onda sta bude bude. Kad Gorda napravi nesportsku vec sam vidjeo scenario sa vaseg meca, ali srecom sut za tri je posluzio i spasismo mec. Pulena i ako su cuvali i dalje je imao prostora, njemu moraju postaviti nekog, npr Pop, Bell ili Suad ko ce da mu dise za vrat, uvijek ima bar pola metra prostora da se digne. Atmosfera sjajna, sala najvise popunjena do sad. Idemo dalje.
P.s. Da posaljemo Dekija u Zagreb posaljite DEKIZG na 1477 [emoji16]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Kao sto je vecina kosarkaskih strucnjaka najavljivala , ove sezone se igraju nikad neizvjesnija polufinala. Zvijezda i Cedevita imaju veliku prednost domaceg terena koju su posteno zasluzili tokom regularnog toka lige.
Potpuno zasluzeno i to se vidi tokom ove polufinalne serije. Ogromni su favoriti pred majstorice.
Veceras, ocekivao sam da ce da bude teska utakmica, bila je malo laksa od ocekivane ali to je varka.
To su moji prvi utisci.
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostUhh, nije lose, ali i dalje brainfartovi. Za promjenu se igrala malo jaca odbrana. Koti konacno ispusio, mislim da do kraja plej ofa nece igrati, Danilo is on fire. Dzeki poceo odbranu jako dobru da igra, po prvi put nisam imao zamjerke na petorku tokom utakmice, sve je bilo po mom ukusu, nadam se da cemo i u Zagrebu imati pravu petorku, i onda sta bude bude. Kad Gorda napravi nesportsku vec sam vidjeo scenario sa vaseg meca, ali srecom sut za tri je posluzio i spasismo mec. Pulena i ako su cuvali i dalje je imao prostora, njemu moraju postaviti nekog, npr Pop, Bell ili Suad ko ce da mu dise za vrat, uvijek ima bar pola metra prostora da se digne. Atmosfera sjajna, sala najvise popunjena do sad. Idemo dalje.
P.s. Da posaljemo Dekija u Zagreb posaljite DEKIZG na 1477 [emoji16]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
U poslednjih 12 utakmica Zvezde i Partizana pred Zvezdinim navijačima, Zvezda je dobila čak 11.
6 od poslednjih 6...Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment