Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Ima igrača koji su mandrili sa košarkaškim dresom na sebi.
    Naravno ali bas ruzno ovo od igraca, plus tim nije mogao da uzadje do 11 , gadjani novcicima , strasno zaista.

Comment

• Ne glupirajte se i ne pravite prdnjavu od foruma.

Comment

• Originally posted by hallucinogen12 View Post
        ko je monika?
        Monika Seleš, koja je prva uvela u svet tenisa stenjanje pri udarcima loptice reketom.

P.S. da dodam da je Barović sa svojm postavljanjem blokova (da su sudije baš sve sudile) do poluvremena bio na klupi zbog 5 ličnih.
        Last edited by nebitan; 01-04-19, 06:38.
        Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
          Glupost najobičnija.
          Sve je prošlo u najboljem redu.
          To neko loži klince sa fake news.
          Odakle tebi info?
          Iz svlačionice.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• ja kazem Cedevita dobija po usima u PG lagano ...a vi ne verujete .evo jos jedna prognoza ..u gustoj zavrsnici dobijaju i Hrvatskoj i idu u finale koje ce na kraju i da osvoje !

Comment

• u atini igrat napad 24 sekunde, i pucat samo za 3, nekih 60 napada, ako udje 35%, to je 63 poena, i gubimo manje od 20.
              Tako bi izjednacili licni rekord sa 21 trojkom, a ja sam tek iz kreveta

Comment

• I to ujedno bude suterski trening za Zagreb, tamo bar 10 ako pogodimo, pobjeda je nasa! Woohoo [emoji16]

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by StefanPG View Post
                  I to ujedno bude suterski trening za Zagreb, tamo bar 10 ako pogodimo, pobjeda je nasa! Woohoo [emoji16]

Nisi trazio izvinjenje Novice i onih igraca sto pevaju pogrdno Zvezdi, za Lazica si skakao i cudio se kad he nehotice povredio Renfroa koji jebvec sledeci mec igrao, a siandiranje je ono bas sportski, iskulirali samo Aranitovic i mali Trifa koji je zvezdas , svaka im cast

Comment

• pevaju pogrdno Zvezdi, HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, evo ja se izvinjavam u ime igraca, kako su samo smeli, dno dna!
                    sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post

pevaju pogrdno Zvezdi, HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, evo ja se izvinjavam u ime igraca, kako su samo smeli, dno dna!
                      Osudjujem , za mene strasno ali nisam video da si ti osudio tvoje? To je ono Covic je lopov, Ostoja sns lopov ups sad kad je doveo igrace i trenera nije on taki los ali Covic je lopov ha ha.

Comment

• Originally posted by StefanPG View Post
                        I to ujedno bude suterski trening za Zagreb, tamo bar 10 ako pogodimo, pobjeda je nasa! Woohoo [emoji16]

preteska tamo utakmica..nadam se da ce biti hladni i prekinut ih na neki suterski momenat..cedevita nam tesko lezi

Comment

• Buducnost ima tesko gostovanje u Evroligi ali tankovace to Repesa zna on da mu je Zagreb kljuc sezone .

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post

pevaju pogrdno Zvezdi, HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, evo ja se izvinjavam u ime igraca, kako su samo smeli, dno dna!
                            Pa jbg, fakat je da je ružan. Šta sad treba glavu da sklanjamo i (glavu, hehe) pred tom činjenicom?[emoji41]
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                              Buducnost ima tesko gostovanje u Evroligi ali tankovace to Repesa zna on da mu je Zagreb kljuc sezone .
                              Prebitno gostovanje da ne tankuje bili bi u egalu

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                                Pa jbg, fakat je da je ružan. Šta sad treba glavu da sklanjamo i (glavu, hehe) pred tom činjenicom?[emoji41]
                                Nisam se tebi obracao, pa si, samim tim, omasio kontekst potpuno. A fora jeeee....nemam reci.
                                sloboda ili ništa

Comment

Working...
                                X