Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako ovde dobar posao odradjuju Cobbs i Pullen. Zamislite da Zvezda igra neizvesnu završnicu, lomi se rezultat, a lopta u rukama pouzdanog Filipa Čovića....

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
      Kako ovde dobar posao odradjuju Cobbs i Pullen. Zamislite da Zvezda igra neizvesnu završnicu, lomi se rezultat, a lopta u rukama pouzdanog Filipa Čovića....
      Vrlo verovatan scenario u finalu ABA.
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
        Nisu vam ni Buducnost ni Partizan krivi sto vam je FC3 prva violina orkestra.
        Ko bude najbolji u finalu ABA lige - ima moj respect i podrsku.
        Gubitnicima ostaju gostovanja na Pinku, Prvoj, STB, Happy, Palmi...,. uz obavezne EXCELL tabele.
        Koji si ti trol. Ubi te mrznja. Ko prica o Zvezdi. Navedi mi de sam napisao bilo sta oko Zvezde. Komentarisem mec Buducnost Cedevita. Ne igra Zvezda. Ti si prvi upis imao na temi veceras i odma Zvezda, provocirajuci ostale. Ali OK nastavi navikli smo
        Ako ovaj tvoj upis nije cisto trolovanje ne znam sta jeste.
        Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
        Last edited by Laza Kacanski; 21-01-19, 18:44.

Comment

• Cedevita je najgospodskiji tim u ABA ligi

Comment

Vrlo verovatan scenario u finalu ABA.
            Slažem se. Nažalost.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Koji si ti trol. Ubi te mrznja. Ko prica o Zvezdi. Navedi mi de sam napisao bilo sta oko Zvezde. Komentarisem mec Buducnost Cedevita. Ne igra Zvezda. Ti si prvi upis imao na temi veceras i odma Zvezda, provocirajuci ostale. Ali OK nastavi navikli smo

Ne igra Zvezda, al` je Buducnost non-stop na tapetu.
              Je l` toliko boli povredjena sujeta?
              Dobili vas, zivot ide dalje - napravite bolji tim i ne kukumavcite na nepravdu - karma vas cipelari zestoko.
              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
              Meša Selimović

Comment

• Obrknežević preuzeo prvu pištaljku

Comment

• Показна вежба Цедевити да им треба још неко под кошем, обе 5-це им изашле са 5 личних.

Comment

• Cisti koraci Kola, smesno bas.., u trku levo pa desno..nidje ovo veze nema..dobiti ih dole je naucna fantastika
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Ne igra Zvezda, al` je Buducnost non-stop na tapetu.
                      Je l` toliko boli povredjena sujeta?
                      Dobili vas, zivot ide dalje - napravite bolji tim i ne kukumavcite na nepravdu - karma vas cipelari zestoko. [emoji3]
                      Nismo svi ko ti ogrezli u mrznji. Ja sam komentarisqo mec koji je u toku. Nisam napisao ni jednu jedinu uvredu. Tvoj prvi upis i odma ZVEZDA i trolovanje. Kome je ovde povredjena sujeta? Kako mislis,, napravite bolji tim,,? Pa jel moze bolje od 16-0?????

Comment

Nismo svi ko ti ogrezli u mrznji. Ja sam komentarisqo mec koji je u toku. Nisam napisao ni jednu jedinu uvredu. Tvoj prvi upis i odma ZVEZDA i trolovanje. Kome je ovde povredjena sujeta? Kako mislis,, napravite bolji tim,,? Pa jel moze bolje od 16-0?????

Moze: 3-1 u finalnoj seriji i kukanje Don Choa pre utakmice na sudije.
                        Odradite posteno i prvi cu vam cestitati, do tada - neka vam je FC3 u pomoci.
                        Sa takvim mindsetom - niste za bolje.
                        Meša Selimović

Comment

• Mislim da ce izvesno ostati ovaj redosled na tabeli na kraju regularnog dela-

1. CZV
                          2. Cedevita
                          3. Buducnost
                          4. Partizan

Ja sam prizeljkivao Buducnost u polufinalu

Comment

• Što već neko reče, idealno bi bilo da Cedevita bude četvrta, a da se Partizan i Budućnost ukrste, ali nema šanse da će Cedevita ponovo kiksnuti, a pogotovo jer je bolja u skoru sa Partizanom, a i sa djetićima, tako da verovatno ostaje ovaj redosled.

Comment

Cedevita je najgospodskiji tim u ABA ligi

Kada oduzmes navijace vecini klubova, iskocilo bi jos dosta gospodskih klubova jer je narod stoka. Sa druge strane klub bez navijaca je nista drugo no plastican, sto Cedevita jeste.

To sto nemaju publiku koja bi im srozala imidz kluba, ne cini ih moralno nadmocnim u odnosu na druge zato sto se proglasavaju ''gospodom''.

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
                                Što već neko reče, idealno bi bilo da Cedevita bude četvrta, a da se Partizan i Budućnost ukrste, ali nema šanse da će Cedevita ponovo kiksnuti, a pogotovo jer je bolja u skoru sa Partizanom, a i sa djetićima, tako da verovatno ostaje ovaj redosled.
                                Idealno je moglo biti da Buducnost bude cetvrta i da sa njima igramo u polufinalu. Mislim da bismo protiv njih imali mnogo vise sansi na dve dobijene nego na 3, i to 2+2+1.

Comment

Working...
                                X