Kako ovde dobar posao odradjuju Cobbs i Pullen. Zamislite da Zvezda igra neizvesnu završnicu, lomi se rezultat, a lopta u rukama pouzdanog Filipa Čovića....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostKako ovde dobar posao odradjuju Cobbs i Pullen. Zamislite da Zvezda igra neizvesnu završnicu, lomi se rezultat, a lopta u rukama pouzdanog Filipa Čovića...."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNisu vam ni Buducnost ni Partizan krivi sto vam je FC3 prva violina orkestra.
Ko bude najbolji u finalu ABA lige - ima moj respect i podrsku.
Gubitnicima ostaju gostovanja na Pinku, Prvoj, STB, Happy, Palmi...,. uz obavezne EXCELL tabele.
Ako ovaj tvoj upis nije cisto trolovanje ne znam sta jeste.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć TapatokaLast edited by Laza Kacanski; 21-01-19, 18:44.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostKoji si ti trol. Ubi te mrznja. Ko prica o Zvezdi. Navedi mi de sam napisao bilo sta oko Zvezde. Komentarisem mec Buducnost Cedevita. Ne igra Zvezda. Ti si prvi upis imao na temi veceras i odma Zvezda, provocirajuci ostale. Ali OK nastavi navikli smo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Je l` toliko boli povredjena sujeta?
Dobili vas, zivot ide dalje - napravite bolji tim i ne kukumavcite na nepravdu - karma vas cipelari zestoko."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Cisti koraci Kola, smesno bas.., u trku levo pa desno..nidje ovo veze nema..dobiti ih dole je naucna fantastika3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNe igra Zvezda, al` je Buducnost non-stop na tapetu.
Je l` toliko boli povredjena sujeta?
Dobili vas, zivot ide dalje - napravite bolji tim i ne kukumavcite na nepravdu - karma vas cipelari zestoko. [emoji3]
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostNismo svi ko ti ogrezli u mrznji. Ja sam komentarisqo mec koji je u toku. Nisam napisao ni jednu jedinu uvredu. Tvoj prvi upis i odma ZVEZDA i trolovanje. Kome je ovde povredjena sujeta? Kako mislis,, napravite bolji tim,,? Pa jel moze bolje od 16-0?????
Odradite posteno i prvi cu vam cestitati, do tada - neka vam je FC3 u pomoci.
Sa takvim mindsetom - niste za bolje."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCedevita je najgospodskiji tim u ABA ligi
To sto nemaju publiku koja bi im srozala imidz kluba, ne cini ih moralno nadmocnim u odnosu na druge zato sto se proglasavaju ''gospodom''.
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostŠto već neko reče, idealno bi bilo da Cedevita bude četvrta, a da se Partizan i Budućnost ukrste, ali nema šanse da će Cedevita ponovo kiksnuti, a pogotovo jer je bolja u skoru sa Partizanom, a i sa djetićima, tako da verovatno ostaje ovaj redosled.
Comment
Comment