Cirbes u Cedeviti zajedno sa Simonom?
Pih.... serem ti se u ton film!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostMega nabijacica statistikekoji su to ludaci jbte..uzasno menerviraju,nisami gledao drugi deo...
Slobodna bacanja 15/35.
Leave a comment:
-
Izjavi limar da im je ove godine budžet evroligaški, ne u rangu top8 ekipa, ali tik uz njih. Da znate sa čim se suočavamo.
Leave a comment:
-
Bice klanja sa grobusima..nisu naivni ali im fali taj bek da se bas zakrvi sa KKCZ...Zirbes u Olimpiji, to je vecsolidan potez za njih, da ne mora sam muceni Stipanovic vise
Leave a comment:
-
Mega nabijacica statistikekoji su to ludaci jbte..uzasno menerviraju,nisami gledao drugi deo...
Leave a comment:
-
U poslednjoj četvrtini svaki napad je iskorišten u prvih 7 minuta.
To ni na treningu nema.
Leave a comment:
-
Smisao su pripremne utakmice za predstojeću sezonu sa kakvim takvim takmičarskim nabojem.
Leave a comment:
-
Poslednja četvrtina bez odbrana.
U prijateljskoj atmosferi.
Uzgred koji je smisao ovog turnira.
Odabereš sredinu u kojoj nema ni minimalnog interesovanja za to takmičenje.
Leave a comment:
-
Mada je bezveze utakmica.. Mega dosta igracakoje treba da izbaci,ali ne vidim da ce se usresrediti na nekog...a to ne valja mislim..
Leave a comment:
-
Ljubitelji još žale zbog repke pa nikako da se prešaltuju na klupski kolosek [emoji51]
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Leave a comment:
-
Mega ima odličan rezultat kako šutiraju.
Totalna naiva.
Malopre 3 sekunde do kraja 3/4 onaj nesrećnik iz čista mira pravi faul
i šalje onog Letonca na penale pri minusu od 20.Last edited by Jaqen Hghar; 26-09-19, 17:35.
Leave a comment:
-
Ubi ih partizan, puno ljiitelja kosarke na forumu da isprati utakmicu
Leave a comment:
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostŠta se dešava sa dvoranom u Zagrebu? Konstantno zvrji prazno i baš mučki izgleda.
Imam osećaj ko da je ukleta pa niko neće u nju.
Nije mi jasan odabir Zagreba za domaćinstvo Superkupa. Biloje više gradova u opticaju gde bi košarkaškija atmosfera bila.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Leave a comment:
Leave a comment: