Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imaš Lazo dobre oči [emoji6][emoji3]

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• igra li zagor?

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
        Nije mi jasno odluka braće Pavićević i borda glavešina u Baru da pomete hemiju u timu i angažuju Bobi Brauna.
        Na stranu košarkaške kvalitete koje dotični poseduje samo, igrač koji ulazi u pozne godine, koji prošao sito i rešeto sigurno nije taj X faktor koji timu nedostaje ne bi li se ostvarile klupske ambicije, očekivanja...
        Braunu je važna lična statistika i uzeti još malo love pred penziju i sigurno će za vreme boravka u luci sebe dovoljno izreklamirati.
        Nekim igračima će se drastično smanjiti minutaža, Braun nije plaćen da bi sedeo, npr Vranješu a omaleni šuter sigurno trenutno može biti veća korist od američkog veterana.
        Tekma protiv Zvezde a i prethodna potvrđuje kako Braun previše solira, uzima mnogo šuteva a % dosta niski. U Pioniru šut sramnih 11% (2/18).

Nije jasno zasto su angazovali cak pet igraca istih karakteristika (Vranjes, Waller, Brown, Rebic, Koenig). Sta imaju oni sada od Vranjesa? On je isti tip igraca kao i Brown, Waller, Koenig, a ne moze ni doci u priliku da sutira. Proslosezonska ekipa je po imenima bila slabija, ali bolje poslozena.

Sve ispod 10 razlike za Buducnost bi bilo iznenadjenje i to neprijatno za Dzikica. Partizan igra sa 7,8 igraca + povredjeni Zagorac i ako sad izvuce neki minimalan poraz ostaje u igri za 2. mesto, a ako dobiju, Buducnost moze da se oprosti od 2. mesta. Isto tako i Buducnost ima priliku da se zacementira iznad Partizana ubedljivom pobedom pa da kasnije kalkulise i posalje Partizan da igra Veciti derbi u polufinalu.
        You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Polako, ali sigurno krece raspad Mege.
          Ocekivano.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
            Ja sam misljenja da Partizanu treba plej i da bi Pejdz na dvojci bio produktivniji

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
            Vama plej ne treba?
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
              Vama plej ne treba?
              Taboo tema. [emoji40]

Comment

• Kod 69:63 za Budućnost, Gordić po ruci odvali Sija a sudije neme...
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ma to je standardno podgoricko sudjenje, a vec vidim sta ce Trinkijeri reci... 'mnogo smo mladi' .

Comment

• Ivane, cestitke tebi i ostalim navijacima.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Bas los mec za gledanje.
                      Mogao je Partizan ovo da okrene, ali Buducnost na iskustvo dobija ovaj negledljiv mec.

Comment

• Budućnost nas dobi na suvi kvalitet, naše gluposti i malo domaćinskog suđenja ali me nisu oduševili. Sa ovakvom formom i igrom Zvezda miljama udaljena.
                        Iskreno, očekujem Đetićima vratiti milo za drago u paklu Pionira.
                        Samo da Trinki poslozi momke i smanji gluposti na prihvatljivu meru.

Comment

• Budućnost ne može, Partizan ne zna i onda dobijemo ovakav meč.
                          Mega kreće lagano da oslobađa to jedno mesto u Top4 za nekog drugog.

Comment

• Obratiti paznju na Igokeu.
                            Sa nova 2 igraca imaju veoma neugodan tim.

Comment

• Upravo naš meč sa Igosima, za dva kola, posebno ako izgubimo i večiti, od izuzetne važnosti. Možda i krucijalni, mada još je rano, za mesto među 4.

Comment

• Trinkijeri: Pa nismo mi Zvezda da dobijemo Budućnost u Podgorici.
                                Šalu na stranu, neizvesna utakmica, dosta borbena, malo navlačenja sudija za domaće, ali bez prevelike štete. Partizanu je malo falilo da okrene rezultat, mislim da ih sigurno dobijaju u Beogradu.

Comment

Working...
                                X