Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Naravno
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Najveca prednost Buducnosti jesu domaci igraci. Zvezda ove sezone, Cedevita nemaju tu domacu osnovu koju bi nadogradili steancima kao Buducnost.

Comment

• Posle prva 2 meca mozemo da vidimo da ce ispred Zvezde biti tezak, naizgled nemoguc zadatak, da osvoji ABA ligu pored 2 drzavna projekra i jednog tajkunskog..
        Imamo Buducnos iza koje stoji Milo i kompletna tajkunsko politicka klika oko njega, koja zeli da promovise svoje politicke ciljeve.. Na osnovu kvaliteta igraca koje su doveli deluje da oni nemaju finansijski limit.
        Tu je Partizan iza kojeg stoji svemocni SNS sa sve drzavnim sponzorstvima NiSa i Telekoma.
        Kao treci rival Zvezdi je Cedevita koju finansira prebogati tajkun.

Zvezda u ovoj konstalaciji snaga deluje kao "sirak tuzni bez nigđe ikoga".. Ali mi smo Zveda, ne bojimo se nikoga i uvek moramo biti svesni cinjenice koliko smo veliki za ostale na ovim nasim prostorima.
        Last edited by Antona; 20-09-18, 23:08.

Comment

• Prostor Zeleznika i okoline
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• I ja kazem, jos malo pa mogu mini ligu da prave

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Antona View Post
              Posle prva 2 meca mozemo da vidimo da ce ispred Zvezde biti tezak, naizgled nemoguc zadatak, da osvoji ABA ligu pored 2 drzavna projekra i jednog tajkunskog..
              Imamo Buducnos iza koje stoji Milo i kompletna tajkunsko politicka klika oko njega, koja zeli da promovise svoje politicke ciljeve.. Na osnovu kvaliteta igraca koje su doveli deluje da oni nemaju finansijski limit.
              Tu je Partizan iza kojeg stoji svemocni SNS sa sve drzavnim sponzorstvima NiSa i Telekoma.

Zvezda u ovoj konstalaciji snaga deluje kao "sirak tuzni bez nigđe ikoga".. Ali mi smo Zveda, ne bojimo se nikoga i uvek moramo biti svesni cinjenice koliko smo veliki za ostale na ovim nasim prostorima.
              Jeli ova strucna analiza gledana iz ugla FMP ili Zvezde?

Comment

• Šta znam, očekivao sam više od Budućnosti, ali je Igokea bila fakor na ovom meču koji je doprineo slabijoj patriji prvaka ABA lige.
                Čudno mi je da se na mnogim mestima apotsrofira neuigranost tima iz Podgorice,a oni sastavili roster pre tri meseca. Dva igrača su falila, to da, ali ne može se ozbiljnije pričati o neuigranosti tima, a da to ne podseti na paušalnu alibi priču. Ja se ne bih složio da je small ball sa Klarkom na 5 bio uspešan, naprotiv. Igokea je izgubila meč u momentima kada je pokušavala da igra 1 na 5, što je Podgoričanima zaštitni znak od kako je Džikić preuzeo klub. Ipak, pitanje je kako će ISO prolaziti u EL. Gordić i Ivanović prelomili solo potezima, na drugoj strani vrlo motivisani i kvalitetni Zubčić. Očekujem pojačanje na poziciji centra u Budućnosti, a Igokea može biti tvrd orah za favorite ove godine, ipak i dalje ostaje pitanje da li mogu da se uključe u borbu za poziciju 4.

Comment

Posle prva 2 meca mozemo da vidimo da ce ispred Zvezde biti tezak, naizgled nemoguc zadatak, da osvoji ABA ligu pored 2 drzavna projekra i jednog tajkunskog..

Koj tajkun? Poduzetnik, velika je razlika. Nemoj da vredas i nipodaštavaš čovjeka koji je veliki biznis mag.

Comment

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                    Meša Selimović

Comment

• Budućnost je počela pripreme negde oko sredine avgusta, a već početkom septembra su ostali bez 5, 6 CG reprezentativaca i Edvina.

Naravno da nisu uigrani.

I ok je što je tako.
                      Ipak je ovaj kup i zamišljen kao dobra priprema za sezonu.

Comment

• Originally posted by Riff Raff
                        Preduzetnik hahahahahahah. Preduzetnik sa juznim vocem (bananama) .
                        Jimi22 - miruj dok ti ne istekne ban.
                        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                        Meša Selimović

Comment

• A ostali timovi su počeli pripreme kad? Neuigranost nije ekskluziva Podgoričana, naprotiv, to je trend u ovom delu sezone i ne treba ga izdvajati kao faktor bilo čega.

Comment

• Naravno.
                            Samo su neki neuigraniji.

I naravno da neuigranost više odgovara slabijim ekipama.

Ne brinem se ja za njih.

Ivanović, Popović, Edvin i Barović sumnjam da su odigrali i 2 prirpemne sa Klarkom, Kraftom, Gordom, Nikolićem i Klarkom2.

To je devetorka koja će podneti najveći teret ove sezone, a provela je drugi deo priprema koji služi za uigravanje odvojeno.

Comment

• Jel neko zna može li se kupiti karta kod dvorane prijen utakmice?

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                                Jel neko zna može li se kupiti karta kod dvorane prijen utakmice?
                                Mogu

Comment

Working...
                                X