Mega i OKK Beograd potpisali ugovor o saradnji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
Originally posted by kankkunen View Post“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNije Miško uložio u infrastrukturu i internat???Razbacuje se s parama, bahato. [emoji41]
I uz to mogli smo i mi da potpisemo takav ugovor, da im dajemo igrace i sl. Mogli smo sa jos 20 klubova po Srbiji. Ali ne, mi cemo da izdrzavamo Covicev klub...
Samo guraj, cekam te na volej...
Comment
-
Nešto im daje, nije navedeno koliko, da ovi nisu u dugovima ne bi ni bilo saradnje. Ovo pokazuje da je dobro imati razvojni klub, iz razloga koje sam juče navodio.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNešto im daje, nije navedeno koliko, da ovi nisu u dugovima ne bi ni bilo saradnje. Ovo pokazuje da je dobro imati razvojni klub, iz razloga koje sam juče navodio.Ko je tu lud. Jel ce FMP 10x bolje da odradi taj posao? Uz sve to Misko je svoju infrastrukturu resio i on pregovara sa pozicije moci. Bira klub koji hoce. A mi smo jebeni, jer ako necemo ovaj kaze OK odose hale i infrastruktura. Gde cete sada? E to je razlika koju ti ne vidis.
Zato sam i rekao da Zvezda mora da resi svoju infrastrukturu a posle potpisuj s kim hoces ugovore, koji tebi odgovaraju a ne FMPu...
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostS' tim sto postoji velika razlika. Ako Misko da nekom 50k godisnje za tu uslugu a mi dajemo 400-500kKo je tu lud. Jel ce FMP 10x bolje da odradi taj posao? Uz sve to Misko je svoju infrastrukturu resio i on pregovara sa pozicije moci. Bira klub koji hoce. A mi smo jebeni, jer ako necemo ovaj kaze OK odose hale i infrastruktura. Gde cete sada? E to je razlika koju ti ne vidis.
Zato sam i rekao da Zvezda mora da resi svoju infrastrukturu a posle potpisuj s kim hoces ugovore, koji tebi odgovaraju a ne FMPu...
Drugo, ovaj ugovor sa Luckybetom ističe ove godine ako se ne varam, pa je i to prilika da se kroz novi ugovor sa njima ili nekim drugim revidiraju potraživanja FMP-a.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Marvin Jones sa Texas Southerna u Olimpiji. Prosle godine igrao prvu ligu sa Kolosom sa Rodosa u Grckoj.
https://youtu.be/0iYTzQveyn4
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Gudura View PostIzgleda da ga je Olimpija izduvala za pozivnicu. Samim tim mislim da od prica o nekom astronomskom budzetu i ambicijama za sledecu sezonu nema nista
Sada je vreme za klubove iz drugih zemalja da malo vladaju ligom. To i nije neka steta, nasa klupska kosarka je ionako odavno upropastena.
Comment
Comment