Jeste za desetak dana pocinje. Sezona u kojoj 3 ili 4 tima pretenduju i razmisljaju o tituli. A njih 6,7 o plej ofu.
To su neki pozitivni efekti naseg proslogodisnjeg osvajanja. Ni jedan tim se nije kod kosarkaske javnosti izdvojio kao glavni favorit nego je za razliku od proslih sezona to grupa timova. Prevashodno mislim na Czv, Ced i Bud. Bas tim nekim redom. Naravno ne bih izuzeo Partizan uprkos trenutnom stanju tj visokim porazima u pripremnom periodu.
Rano je za bilo kakve analize. Ja , makar nisam nista odgledao do sad.
I ovaj super kup, nece pokazati nista jer ne vjerujem da ce se igrati sa najjacim igracima, zbog fibinih prozora.
Vidjecemo da li su rosteri kompletirani narednih dana.
Svima zelim sto manje povreda kako bi borba bila najvise moguce postena.
To su neki pozitivni efekti naseg proslogodisnjeg osvajanja. Ni jedan tim se nije kod kosarkaske javnosti izdvojio kao glavni favorit nego je za razliku od proslih sezona to grupa timova. Prevashodno mislim na Czv, Ced i Bud. Bas tim nekim redom. Naravno ne bih izuzeo Partizan uprkos trenutnom stanju tj visokim porazima u pripremnom periodu.
Rano je za bilo kakve analize. Ja , makar nisam nista odgledao do sad.
I ovaj super kup, nece pokazati nista jer ne vjerujem da ce se igrati sa najjacim igracima, zbog fibinih prozora.
Vidjecemo da li su rosteri kompletirani narednih dana.
Svima zelim sto manje povreda kako bi borba bila najvise moguce postena.
Comment