Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jeste za desetak dana pocinje. Sezona u kojoj 3 ili 4 tima pretenduju i razmisljaju o tituli. A njih 6,7 o plej ofu.
    To su neki pozitivni efekti naseg proslogodisnjeg osvajanja. Ni jedan tim se nije kod kosarkaske javnosti izdvojio kao glavni favorit nego je za razliku od proslih sezona to grupa timova. Prevashodno mislim na Czv, Ced i Bud. Bas tim nekim redom. Naravno ne bih izuzeo Partizan uprkos trenutnom stanju tj visokim porazima u pripremnom periodu.
    Rano je za bilo kakve analize. Ja , makar nisam nista odgledao do sad.
    I ovaj super kup, nece pokazati nista jer ne vjerujem da ce se igrati sa najjacim igracima, zbog fibinih prozora.

Vidjecemo da li su rosteri kompletirani narednih dana.
    Svima zelim sto manje povreda kako bi borba bila najvise moguce postena.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
      Jeste za desetak dana pocinje. Sezona u kojoj 3 ili 4 tima pretenduju i razmisljaju o tituli. A njih 6,7 o plej ofu.
      To su neki pozitivni efekti naseg proslogodisnjeg osvajanja. Ni jedan tim se nije kod kosarkaske javnosti izdvojio kao glavni favorit nego je za razliku od proslih sezona to grupa timova. Prevashodno mislim na Czv, Ced i Bud. Bas tim nekim redom. Naravno ne bih izuzeo Partizan uprkos trenutnom stanju tj visokim porazima u pripremnom periodu.
      Rano je za bilo kakve analize. Ja , makar nisam nista odgledao do sad.
      I ovaj super kup, nece pokazati nista jer ne vjerujem da ce se igrati sa najjacim igracima, zbog fibinih prozora.

Vidjecemo da li su rosteri kompletirani narednih dana.
      Svima zelim sto manje povreda kako bi borba bila najvise moguce postena.
      Mislim da preteruješ, posle niza godina vladavine BG klubova ili ako više voliš zlih blizanaca, sada su u prvom planu Budućnost i Cedevita a za njima kaska Zvezda.
      Spoiler
      Ako mi časi smrti postanu bliski,
      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
      Nije umio da odstupi,
      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
      Pao unapred, a ne unazad,
      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Sto se vidi i po ulaganju i kompletiranju tima vec pocekom juna kada jos ni sva prvenstva nisu zavrsena...
        KKCZ to nikada nije mogla, cak ni u sezonama kada je uzimala +milion € od nagrada EL za pobede i TV prava

Comment

• .

Comment

• A ti brate stavi na siguricu, tj. Zvezdu i uzmi kintu.
            Po trenutnim rosterima, pa i struci, meni je favorit Cedevita. Budućnost za nijansu ili dve ispred Zvezde. Biće borba za to četvro mesto, ali ko god da uđe neće imati velike šansu za ABA titulu.

Comment

• Za topik i temu je kranje nebitno šta ti i ja navijački mislimo.

Ovi ljudi žive od svojih procena.

A i svakako bi se ti više opario ako bi stavio na Cedevitu.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                Mislim da preteruješ, posle niza godina vladavine BG klubova ili ako više voliš zlih blizanaca, sada su u prvom planu Budućnost i Cedevita a za njima kaska Zvezda.
                Ne, ne pretjerujem. Samo sam izrazio svoje misljenje. Evo vidim da se to poklapa i sa misljenjem kladionica.
                Ono sto je u mom postu bilo bitnije od tog nekog redosleda favorita je to da je velika razlika izmedju pocetka proslih 3,4 sezone, kada je CZV ulazila u sezone kao neprikosnoveni favorit. Sada je mozda malo drugacije , u stvari sigurno je malo drugacije.

Comment

• Rebron evo dodje u Mornar.

Orlando Johnson u Igokeu.

Pametnije je ovo diskutovati no ova bukmejkerske gluposti gore.

Comment

• Originally posted by MrTwister View Post
                    Rebron evo dodje u Mornar.

Orlando Johnson u Igokeu.

Pametnije je ovo diskutovati no ova bukmejkerske gluposti gore.
                    Znaci li to da ovaj kaningejm ili kako se vec zove nije zadovoljio ili Mijovic ispada???

Comment

• Situacija je takva da je ova sadašnja selekcija najbliža onoj iz prve sezone Mornara u ABA ligi.

Comment

• Vidmar?
                        Istina ili trač?

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                          Vidmar?
                          Istina ili trač?
                          Ko nas ti se nista ne zna, dok se ne objavi. i svidja mi se tako.

Comment

• https://m.youtube.com/watch?v=yRViyQ6Ur_8

Press uoci super kupa.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                              .
                              Prilično realna procena, možda bih samo blagu prednost dao Cedeviti u odnosu na Budućnost, mada mi se čini da nam sledi nikad izjednačenija i zanimljivija ABA liga.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• igokea je bolja od Cibone ...a mislim da je nerealno da je kvota na Yveydu manja nego na Buducnost ...

Comment

Working...
                                X