Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bice sto bude . Vidjecemo sto ce biti , mozda je malo previse paznje posveceno prici ko ce bit prvi ,......ko cetvrti......
U sustini, sto god da bude nista ne znaci, nista nije sigurno, svaka ekipa ako misli da bude sampion mora muda da skupi i da dobija u goste, ni jedna ekipa ne moze samo da se osloni na domaci teren. U smislu, lagano cemo sad.
Manje vise, svi smo saglasni da bez obzira na pol poziciju , Zvijezda jeste, sto zbog kvalita,iskustva...... favorit, ona i je i aktuelni sampion,evroligas, tim sa najvecim budzetom.
Iznenadjenja su uvijek moguca, desavalo se u istoriji dosta puta, ali isto tako desavalo se da i favorit osvoji.
Meni je bitno da Mi budemo fizicki spremni, ako je moguce kompletni.....da se pobijemo dobro, pa sta bude...
Zbog cega je pauza u Abi od 11.02. do 04.03. .....jesu li oni Fiba prozori cuveni?Last edited by Nemam_ti_kad; 29-01-18, 12:51.
Comment
-
Ko kaže da ove godine Partizan neće igrati protiv euroligaša u takmičarskoj utakmici? Večeras je na redu čak druga takva utakmica ove sezone i to protiv istog protivnika, beogradske Crvene Zvezde. Dueli ove dve ekipe nekada su smatrani za večite derbije da bi se u današnje vreme sveli na još jednu utakmicu u kojoj rezultat nije previše bitan, jer se ukupna nadmoćnost crveno-belih ne dovodi u pitanje.
Najbitnije je da akteri izađu bez ikakvih povreda i da prođe bez ikakvih incidenata. I naravno, da Zvezda pobedi!“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostBice sto bude . Vidjecemo sto ce biti , mozda je malo previse paznje posveceno prici ko ce bit prvi ,......ko cetvrti......
U sustini, sto god da bude nista ne znaci, nista nije sigurno, svaka ekipa ako misli da bude sampion mora muda da skupi i da dobija u goste, ni jedna ekipa ne moze samo da se osloni na domaci teren. U smislu, lagano cemo sad.
Manje vise, svi smo saglasni da bez obzira na pol poziciju , Zvijezda jeste, sto zbog kvalita,iskustva...... favorit, ona i je i aktuelni sampion,evroligas, tim sa najvecim budzetom.
Iznenadjenja su uvijek moguca, desavalo se u istoriji dosta puta, ali isto tako desavalo se da i favorit osvoji.
Meni je bitno da Mi budemo fizicki spremni, ako je moguce kompletni.....da se pobijemo dobro, pa sta bude...
Zbog cega je pauza u Abi od 11.02. do 04.03. .....jesu li oni Fiba prozori cuveni?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zaista su sramotni komentari na ovoj temi koji sluze samo za prepucavanje i jurenje repa izmisljenog protivnika. Eto, lepo sam pisao cele sezone da Partizan NECE u plej of, sto je realno kada uzmes jednog Mutu Nikolica kao trenera i nemas neke igrace, uprkos raznoraznim komentarima i jahanju ljudi koji su prizeljkivali da ovi budu bar 4. ne bi li nastavili sa svojim smornim provociranjima na nivou debila.
Otvorena je tema ABA liga, tema KKP i nigde nema kosarkaskih analiza igraca, trenera, prelaznog roka, timova. Toga nema cak ni u temi evroliga/evrokup gde se pise da bi se trolovalo opet o zvezdinim i partizanovim bivsim igracima i trenerima.
Sto je najgore, otvorena je tema za debile koja sluzi za takve stvari i iz dana u dan se istovara smece na svim temama kosarkaskom podforuma. Najbolji su ovi sto pitaju sto se ne koristi IL umesto da neko ovde radi svoj posao. Necu da koristim IL jer necu da na mestu na kojem i sam ucestvujem citam komentare u stilu ahaha, hohoho, ala ste jadni, vise srece sledece sezone, ja sam tajni agent Pera i znam da u tim X dolazi igrac Y, kako ih nije sramota da se razbacuju. Sramota na sta lice sve teme kosarkaskog PDFa.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sada svima govoris kako si u pravu sto si ubo za Partizan i sto postavljas stvari samo iz jedne perspektive, a recimo uopste nisi najavljivao da ce Mornar da bude cetvrti. Mnogo je laksi posao da osam od devet ekipa otpises da nece da budu u top4, nego da ubodes jednu koja ce tu da uleti. Nisam impresioniran
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSada svima govoris kako si u pravu sto si ubo za Partizan i sto postavljas stvari samo iz jedne perspektive, a recimo uopste nisi najavljivao da ce Mornar da bude cetvrti. Mnogo je laksi posao da osam od devet ekipa otpises da nece da budu u top4, nego da ubodes jednu koja ce tu da uleti. Nisam impresioniranYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostMega Bemax - MZT Skopje 60:35 na poluvremenu.
U jednom momentu na samom kraju prvog poluvremena je rezultat bio 58:21.
MZT je neverovatan raspad.
Stari tezgaroš Struja došao pre mesec dana k'o fol da ih spase
U ABA ligi su možda jedino lošija ekipa bila oni Bugari od pre par sezona.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment