Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlična im je prezentacija https://kkprimorska.si/ , ali ako se plasiraju u ABA moraće da menjaju dresove, isti su ko Cedevitini
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by SinisaKun View Post
      Evo sledeća će biti sa upitnikom. Da li su ti ruke povezane sa mozgom kada pišeš?
      I da li misliš da si stvarno duhovit?
      I o kakvoj pravdi ti pišeš i pričaš?
      O, misli, itekako da misli! Non stop mlati jedno te isto, a razmislja da mu se moze pa udri brigu na veselje. Jesenas i zimus nije moglo da se zivi od onog jednog sto mu je svaki drugi post bio o budzetima i zeljom da se podbada tamo gde mu nije mesto. Sad je ovaj preuzeo stafetu i glumi najpametnijeg. Na svakoj temi se cereka samom sebi ili odvali nesto bez ikakvog obrazlozenja i to proglasi apsolutnom istinom.
      ABA ligu ce igrati klubovi koji zele da je igraju. Ja bih najvise voleo da ispada vise i upada vise klubova, kao i da bilo koji klub moze da ispadne. Nije fer da od mesec dana takmicenja zavisi ko ce igrati ABA ligu sledece godine. Ali, brige nema, drzava i mocnici su vec odlucili tako sto su dali Zvezdi najvise, pa onda Partizanu milionce, pa FMP kojem se prelije od Zvezde, a Misko je Bog biznisa i nema sansi on da izvisi. Igrace ova cetiri kluba bez problema ABA ligu dok sami ne odluce drugacije.

Kad vec pisem na temu, po tabeli se vidi da su Zvezda, Buducnost i Cedevita za klasu bolji od Mornara, Partizana, FMPa, Zadra i ostalih. Lepo sam ja sve to pisao i govorio, ali nema veze, sledece sezone cemo opet citati od istih ljudi da je Partizan sigurno u 4, a sa jednim pojacanjem je i favorit u takmicenju. Niko nece napisati, bio si u pravu, mi smo lupali gluposti.
      Last edited by blond; 25-01-18, 01:00.
      You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by canarian View Post
        Ali, brige nema, drzava i mocnici su vec odlucili tako sto su dali Zvezdi najvise, pa onda Partizanu milionce, pa FMP kojem se prelije od Zvezde, a Misko je Bog biznisa i nema sansi on da izvisi.
        Nije ni vreme ni mesto ali ovo prosto bode oci. Mozda prebaciti i moj i ovaj post u pomracenje jer je cisto merenje patke. KKP nema manje drzavnog novca od KKCZ. Niti je KKP dato milionce vec daleko daleko vise(500k+200k od Ostoje, 200k nepovratno od BGD, 100k od BGD po pravilniku, 700-800k od NIS-a, 500k od MTS-a, 500-600k od Jevrosima+ ostali sitniji = milionce ).
        KKP ce imati vise novca kada(mada mislim tesko) bude igrao EL pa bude prodavao igrace za milion ili dva po sezoni, kada bude zaradjivao po 600.000€ od pobeda u EL, kada bude zaradjivao 200.000€ samo od ucesca u EL i dodatnih 200.000€ od TV prava. Karte da ne pominjem

Originally posted by canarian View Post
        Igrace ova cetiri kluba bez problema ABA ligu dok sami ne odluce drugacije.
        Ovo nema sanse da bude bez prosirenja ABA lige. SRB ima 3 mesta u sledecoj sezoni i jedan od ova 4 kluba nece igrati ABA ligu
        Last edited by Ivan9; 25-01-18, 07:28.

Comment

• Originally posted by Ivan9 View Post
          Nije ni vreme ni mesto ali ovo prosto bode oci. Mozda prebaciti i moj i ovaj post u pomracenje jer je cisto merenje patke. KKP nema manje drzavnog novca od KKCZ. Niti je KKP dato milionce vec daleko daleko vise(500k+200k od Ostoje, 200k nepovratno od BGD, 100k od BGD po pravilniku, 700-800k od NIS-a, 500k od MTS-a, 500-600k od Jevrosima+ ostali sitniji = milionce ).
          KKP ce imati vise novca kada(mada mislim tesko) bude igrao EL pa bude prodavao igrace za milion ili dva po sezoni, kada bude zaradjivao po 600.000€ od pobeda u EL, kada bude zaradjivao 200.000€ samo od ucesca u EL i dodatnih 200.000€ od TV prava. Karte da ne pominjem

Ovo nema sanse da bude bez prosirenja ABA lige. SRB ima 3 mesta u sledecoj sezoni i jedan od ova 4 kluba nece igrati ABA ligu
          U pravu si, nije ni vreme ni mesto. Takodje, ko zna koliko drzavnih para odlazi na dugove klubova? Poredio sam samo razlike u sastavima i uracunao prihode od evrolige (0 za Partizan, to sto pominjes za Zvezdu).
          Prosirice ligu kao sto su prosirivali za Olimpiju. Mozda cak ubede Borac ili Vrsac da im nije u interesu da igraju ABA, vec ce to da odradi Partizan/FMP/Mega
          You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by Jack View Post
            Ja sam iz CA,te informaciju nisu stigle do mene ,,ozb? Inace ne propustam Borac na svaku tekmu idem, protiv Vrsca na misice,,uzima i danak KLS i AbA 2 ,nekako bez daha stalno u zavrsnicama meceva,,zato smo i izgubili bitan mec u CG protiv Lovcena...
            Ovde kruze price da ce prvoplasirani organizovati F4 ,po meni najverovatnije Primorska,,finsiski deluju stabilno, i najbitnije laksi raspored u odnosu na nas,,A bilo bi steta Cacak da ne bude,,jer svaku utakm.skoro puna hala,bilo KLS ili AbA,
            Trener Borca, je rekao rekao da je grad itekako zaintersovan za organizaciju fajnal fora, vidi se sjajna prilika da se udje u prvu ligu, ceka se kraj regularnog dela, elem cestitke na atmosferi sjajno ovo deluje u Cacku ove sezone bio sam na mecu sa Slovencima zaista sjajno.

Comment

• Pocinje drugi polufinalni mec juniorske zavrsnice domaca Igokea igra sa Megom, Zvezda u nedelju ceka pobednika ovog meca, za trece mesto je u nedelju od 14.30..

Comment

• Cedevita 21p za 20 minuta..kreacija -7.5..unutrasnja igra -5...neverovatno...Kad ih gledam imam utisak da Stipanovic ne izlazi iz igre...ovaj Zdovc kao da mu je caca..
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Zdovc ,,i dalje smo najbolji,, ne zna de udara.

Comment

• haha jbte sta radi ova Cedevita xD Stipanovic xD Pa ovo nema na crtanom jbte
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• 10 sec do kraja, Cedevita vodi 64:63, napad Olimpije, na tajmautu Cedevite:"We play normal defence" defanzivni mag by Laki21
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Kakva zavrsnica u Tivoliju, bravo zmajceki..Juniori Mege su u finalu pobeda nad Igosima 73-70. Bitadze dabl dabl 17 poena 14 skokova, ocekivano.

Comment

• Comment

• Amaterski trener. Cedevita na pola sezone digla ruke od ABA lige. Jedino ih vade dva NBA pojačanja, od kojih jedan mora biti centar.

Comment

• Originally posted by madafaka73 View Post
                              Amaterski trener. Cedevita na pola sezone digla ruke od ABA lige. Jedino ih vade dva NBA pojačanja, od kojih jedan mora biti centar.
                              Pa zar nije zavrsen prelazni rok?

Comment

• Jeste, u pravu si. Znači, ništa ih više na vadi.

Comment

Working...
                                X