Posle Bostica i sjajni Nidam pokidao 35 poena u pobedi nad Megom, Mornar na 7-7, imaju bolji skor od Parttizana i sad ozbiljno konkurisu za broj 4.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPosle Bostica i sjajni Nidam pokidao 35 poena u pobedi nad Megom, Mornar na 7-7, imaju bolji skor od Parttizana i sad ozbiljno konkurisu za broj 4.
Comment
-
Opa Đurđo!
Klub iz Bara zainteresovan je za trojicu Amerikanaca: Džastina Dentmona (32), plejmejkera sa trenutnim angažmanom u Kini,
Toni Mičela (26), krilnog igrača sa velikim iskustvom u Evropi i Kini koji trenutno igra u razvojnoj ligi, kao i Majka Herisa (34),
veterana koji je već dugi niz godina igra u Kini na pozicijama 3 i 4.
Uskoro će biti poznato da li će neki od ovih potencijalnih transfera biti i realizovan.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Mož da bidne, al ne mora da znači ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View Post
Comment
-
Bas je tesko izvodljivo pored FMP, partizana i Cibone...Mada tesko ce neko od ovih doci kod njih...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostBas je tesko izvodljivo pored FMP, partizana i Cibone...Mada tesko ce neko od ovih doci kod njih...
Comment
-
FMP i Zadar su za sada najozbiljniji pretendenti za to četvrto mesto. Nisam baš nešto ubeđen da je Gagula pojačanje za komšije, s druge strane Zadar igra odlično poslednjih mesec dana i ne bih se iznenadio da ih drknu danas.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostFMP i Zadar su za sada najozbiljniji pretendenti za to četvrto mesto. Nisam baš nešto ubeđen da je Gagula pojačanje za komšije, s druge strane Zadar igra odlično poslednjih mesec dana i ne bih se iznenadio da ih drknu danas.
Pocev od vecerasnje utakmice mislim da im je svaka utakmica odlucujuca i na noz ...bice interesantno videti kako ce se nositi sa tim ...nije im lak raspored jer iduce kolo idu Igokei ,pa im dolazi Cibona i onda dolaze nama na noge ...
Comment
Comment