Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• На целом свету само Црвена звезда оооо..

Comment

• odlican odlican klip... ima dosta situacija kojih sam ranije propustio a koje su hilarious

Comment

• "Hilarious"?"Hilarious"? Sad si me razočarao mm
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• ups, uhapsio si me
          To je sve vas los uticaj na mene.
          Last edited by mmajstor; 11-01-18, 21:49.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
            Gde je Valter sa ABA 2 update-om? Na kom je mestu Vršac?
            Bio sam vala u nekim poslovima, i nisam pratio zadnja 3 kola ali stize..

Comment

• Nakon 13 kola druge Aba lige Cacani vode, koliko cujem oni ce juriti i domacinstvo fajnal fora, imaju punu halu dolicnu ekipu, i hoce taj plasman u Aba 1, 1. Borac Čačak 10-3, Sixt Primorska 9-4, Krka 9-4, Vrsac 8-5, Zrinski i Rogaska 7-6, to su otprilike timovi koji ce juriti plasman medju 4, od Dinamika se ocekivalo vise ali je Muta doziveo i peti uzastopni poraz.
              Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 12-01-18, 00:05.

Comment

• Nešto mi pade na pamet gledajući Radonju kao Miškovog gosta na tekmi protiv Budućnosti, uopšte nije nemoguć scenario da Milojević ode u NBA a Radonja sedne na klupu Mege [emoji41]
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                  Nešto mi pade na pamet gledajući Radonju kao Miškovog gosta na tekmi protiv Budućnosti, uopšte nije nemoguć scenario da Milojević ode u NBA a Radonja sedne na klupu Mege [emoji41]
                  Manje vina, manje vina ...
                  Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                  biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Praznik košarke u Sremskoj Mitrovici, samo za istinske košarkaške sladokusce, posle 1/4 31:23 za Megu [emoji41]

Comment

• Izgleda da Mega ima sutersko vece

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        Izgleda da Mega ima sutersko vece
                        Mega 33% za 3 Futura 25% Jbga Mega zategla odbranu [emoji23]

Comment

• Moze neko da izdvoji ova 2 suta Landry-ja
                          Za Lakija
                          Sam kao duh i 0/2

Comment

• Čudan kriterijum sudija u ovoj utakmici.
                            Spoiler
                            Ako mi časi smrti postanu bliski,
                            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                            Nije umio da odstupi,
                            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                            Pao unapred, a ne unazad,
                            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Cime je buducnost zasluzila da im se dopusta ovakvo dzibersko sudjenje?

Comment

• Kao da ih protežiraju, nije to samo večeras, i protiv Cedevite i protiv nas. Suviše često da bi bilo slučajno

Comment

Working...
                                X