Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nakon 13 kola druge Aba lige Cacani vode, koliko cujem oni ce juriti i domacinstvo fajnal fora, imaju punu halu dolicnu ekipu, i hoce taj plasman u Aba 1, 1. Borac Čačak 10-3, Sixt Primorska 9-4, Krka 9-4, Vrsac 8-5, Zrinski i Rogaska 7-6, to su otprilike timovi koji ce juriti plasman medju 4, od Dinamika se ocekivalo vise ali je Muta doziveo i peti uzastopni poraz.Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 12-01-18, 00:05.
Comment
-
Nešto mi pade na pamet gledajući Radonju kao Miškovog gosta na tekmi protiv Budućnosti, uopšte nije nemoguć scenario da Milojević ode u NBA a Radonja sedne na klupu Mege [emoji41]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNešto mi pade na pamet gledajući Radonju kao Miškovog gosta na tekmi protiv Budućnosti, uopšte nije nemoguć scenario da Milojević ode u NBA a Radonja sedne na klupu Mege [emoji41]Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
-
Čudan kriterijum sudija u ovoj utakmici.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment