Tokom plej ofa Dzikic je izjavio kako je po njemu Nikols najvece ime i brend aba lige. Moze bit da ima nekog interesovanja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostTokom plej ofa Dzikic je izjavio kako je po njemu Nikols najvece ime i brend aba lige. Moze bit da ima nekog interesovanja"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostKoga, Aleksu Ilića i Danila Nikolića? Dockan je za ove pošalice.
Treba uzeti u obzir da je Buducnost sada EL tim, tako da ce u rosteru imati vise bar 14 igraca koja ce moci da se koriste u svakom momentu, bar na ABA nivou.
Sehovice ne uzimam za ozbiljno, verujem da su odsvirali u Buducnosti.
Dolazak Rocestija bi znacio da ce dovesti bar 4 amera, a ne bi me cudilo da ''poziciju Suada Sehovica'' u narednoj sezoni zauzme Gibson.
Comment
-
Onda da uzmemo i jos par lopti...
Moramo imati 14-15 konkurentnih igraca. Vi ste ove godine napravili gresku da igrate sa 8-10 igraca i El i Aba. U pocetku su bili i Apic i Lazarevic, Keselj, Antic, Jovanovic....potroseno vrijeme, niko od njih nije igrao da rastereti nosioce. Moramo uciti na tudjim greskama...naravno uz povrede koje uvijek mozes o ekivatiLast edited by Nemam_ti_kad; 23-05-18, 22:40.
Comment
-
Od spomenutih samo Ivanović i Popović (u perspektivi) imaju evroligaški potencijal.
Landry ne verujem da će ostati, ako ostane to će biti ogroman fail, tipa ostanak Bjelice kod nas.
I da, Gordića sam namerno izostavio.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOd spomenutih samo Ivanović i Popović (u perspektivi) imaju evroligaški potencijal.
Landry ne verujem da će ostati, ako ostane to će biti ogroman fail, tipa ostanak Bjelice kod nas.
I da, Gordića sam namerno izostavio.
Comment
Comment