Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
KakviLast edited by LosmiSK; 23-03-19, 06:37.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJa recimo ne razumem da neko stalno ima uvredljiv repertoar usmeren ka igračima ili trenerima kluba za koji navodno navija a za protivničke samo najlepše pričaju a potpuno neutemeljeno. Takav mazohizam i podaništvo još nije zabeležen i poništava navijačko opredeljenje, takve osobe su jednostavno navijački apatridi.
Inace, kad smo vec kod nerazumevanja, jos jedna stvar koja mi je strana i odbojna je ta nasa potreba da pravimo negde od nekoga neprijatelja koga mrzimo, zelimo mu sve najgore, pljujemo ga, mobilisemo se protiv njega i to oni odozgo razumeju i hrane ljude sa tim.
Naravno da cu najvise kritike upucivati klubu za koji navijam i naravno da je to normalno ponasanje. Sta me briga zasto je Lokomotiva angazovala onog dunstera za trenera, ne pratim, ne zanimaju me? Ili Partizan kad je angazovao Bozica? E, kad nas je Covic ugrobario (ili uvarvario) sa Alimpijevicem, to su svi normalni osudili, samo bolesni ljudi zeljni paznje i osobe na platnom spisku gazde i dalje na sve moguce nacine brane taj potez i predstavljaju ga kao ispravan.
Sto se tice serija u polufinalu, bice zanimljivo iako ne i nesto kvalitetno. Velike su sanse da se igraju majstorice.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostA ja ne razumem kako ti i dalje bitises na ovom mestu. Pogotovo posle prosipanja poput "pravi Beogradjani su manjina u svom gradu" i "navijaci Zvezde su bolji deo Srbije" Eto, svako ima nesto, neku pojavu koju ne razume.
Inace, kad smo vec kod nerazumevanja, jos jedna stvar koja mi je strana i odbojna je ta nasa potreba da pravimo negde od nekoga neprijatelja koga mrzimo, zelimo mu sve najgore, pljujemo ga, mobilisemo se protiv njega i to oni odozgo razumeju i hrane ljude sa tim.
Naravno da cu najvise kritike upucivati klubu za koji navijam i naravno da je to normalno ponasanje. Sta me briga zasto je Lokomotiva angazovala onog dunstera za trenera, ne pratim, ne zanimaju me? Ili Partizan kad je angazovao Bozica? E, kad nas je Covic ugrobario (ili uvarvario) sa Alimpijevicem, to su svi normalni osudili, samo bolesni ljudi zeljni paznje i osobe na platnom spisku gazde i dalje na sve moguce nacine brane taj potez i predstavljaju ga kao ispravan.
Sto se tice serija u polufinalu, bice zanimljivo iako ne i nesto kvalitetno. Velike su sanse da se igraju majstorice.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostPravi Beogradjani i jesu manjina u Bg kao i pravi Novosadjani u Ns. . . Dobro je čovek rekao
Što se tiče ovoga koji se pita otkud ja ovde neka pogleda reputacije članova foruma pa će mu možda biti jasno. Mada s obzirom na (ne)izražene kognitivne sposobnosti, sumnjam.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ja tek sad provalio.......... Bitadze je MVP?!?!!?!?!?
Kako?!?!?!
1,5x manji prosecni indeks u odnosu na Apica(Apic za malo pa 30 a Bitadze nema ni 20 index), manji indeks i od Luke...
Luka 4x bio MVP kola, Apic bio 3x MVP kola (imao bi i vise nego nije igrao poslednjih 8 kola - 40% utakmica) a Bitadze samo jednom i to protiv Mege (treba li da napomenem Miskove Mege?)
Ovako je mogao i Pot da bude MVP. On je bar 2x bio MVP kola
C I R K U S
Comment
-
Dragi i drage, dosli smo do onog sto smo svi dugo cekali, pocetak plej ofa, nakon duzeg vremena, borba za titulu je jako ujednacena, gledace se svaki dodir, mrki pogled i tako slicno. Samo da znate da ce se iste mjere sprovesti ovdje na forumu, znaci nulta tolerancija na provokacije, vrijedjanja i ostala podbadanja. Zamolicemo vas da nam pomognete i olaksate nam posao, tako sto cete se koncetrisati na sport, a eventualne teorije zavjere i situacije koje nisu vezane za kosarku pisete na pomracenju.
Hvala puno i srecno svima!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Visoka petorka, manje su eksplozivniji. Mora Vanja da se aktivira i brko brze da reaguje. Jako dobro ga cuvaju
Edit. Nisam siguran koliko je pametan potez ovaj Rivers. 3. Napad zaredom je solo tacka, takvi kvare koncepciju.
Sent from my Redmi 5 using TapatalkLast edited by StefanPG; 23-03-19, 18:23.
Comment
-
Partizan kako je igrao u prvoj cetvrtini ima odlican rezultat. Zvijezda za sada previse zavisi od suta KCR i Barona. Renfo je produzena ruka trenera na terenu, cudi me da ga Lazic ne cuva. Obije ekipe su bas dobre i spremne na fajt. Svaka cast.
Inace gledam na slovenacku televiziju i njihov komentator. Ucim jezik po malo. Razumijem pola , dovoljno. Odlican je: prvo tocko OdzoLast edited by Nemam_ti_kad; 23-03-19, 19:00.
Comment
Comment