Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bounty hunter View Post
    [emoji23]

Ivane, makse đaole...
    Čemu loženje, vas ćemo da izgazimo kao i do sada?
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Dzikic ulazi u paniku i radi doselekciju a sezona jos nije ni pocela .... videcemo kako ce hendlovati ovu situaciju, ali ako izgube prvu protiv nas verovatno krece vrteska sa strancima ... ono sto nam ne ide na ruku je sto imaju neogranicen budzet a videcemo kako ce Covic pokrivati troskove kod nas, i koliko ce kasnjenje plata biti

Comment

• Nije to doselektovanje..imaju 4 stranca dok druga dva imaju po 6.7.8...Oni ce dovesti dva stranca jos..ja bih se sigurno dva resio jos..plus Sehovic itd..mogli su Jankovica grka dovesti itd...Imaju vremena za ucenje do polusezone. Nit trebaju da se plase cz a jos manje Cedevite..
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Budućnost ima 5 stranaca. Dva Clarke-a, Craft, Gordić i Jackson.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Nije to doselektovanje..imaju 4 stranca dok druga dva imaju po 6.7.8...Oni ce dovesti dva stranca jos..ja bih se sigurno dva resio jos..plus Sehovic itd..mogli su Jankovica grka dovesti itd...Imaju vremena za ucenje do polusezone. Nit trebaju da se plase cz a jos manje Cedevite..
            ok, u pravu si ali da li se Dzikic prilagodjava sad zvezdi ili sta? Zasto nisu ranije uzeli centra? Omic je bio slobodan.... malo je glupo da ubedljivo najkvalitetnija i najskuplja ekipa se prilagodjava protivnicima, posebno sto su prvi kupovali i radili selekciju i pravili strategiju sta zele da igraju .... Ne verujem da bi se oni odrekli sehovica tek tako, on je neka vrsta legende kluba kao Lazic kod nas

Comment

• Zar Gordić nije iz njihovog juniorskog pogona?
              Kako može biti stranac?

Comment

• Tako što je strani državljanin.

Comment

• Nema državljanstvo CG?

Comment

• Originally posted by Marcus View Post
                    ok, u pravu si ali da li se Dzikic prilagodjava sad zvezdi ili sta? Zasto nisu ranije uzeli centra? Omic je bio slobodan.... malo je glupo da ubedljivo najkvalitetnija i najskuplja ekipa se prilagodjava protivnicima, posebno sto su prvi kupovali i radili selekciju i pravili strategiju sta zele da igraju .... Ne verujem da bi se oni odrekli sehovica tek tako, on je neka vrsta legende kluba kao Lazic kod nas
                    Sehovic nije legenda Buducnosti, vec legenda DPS-a..lik je u EL apsolutno zalutao...Parenje Krafta sa Gordicem isto lose...trebao im je skorer po meni...Peticu naravno dovoditi, Omic je solidno resenje ali meni se sad tim nikako ne svidja...Licno mi se tek sad ne svidjaju...i treba im jos dva kvalitetna igraca...na mestu trojke out Sehovic..i licno bi sutno Krafta i doveo nekog skorera...Mogli su dovesti Rajsa ali eto...

Misko je kancer, on njima nesto preporucuje, ne znam uopste kako su tako brzo napravili sta im treba i odakle itd...navukao ih zalizani meni tako deluje...Gordic sa najvise EL iskustva, dovoljno govori o timu...za EL...

Za ABA se to moze i sa ovim ispeglati dobro i mozda odbraniti titula...ali ce u EL proci bas lose..dobice nesto ali ce biti rutinirani samo tako i to dosta puta ko iz sale..

Sito ce to isamarati sve kad bude trebalo, fizicki mocan tim, svidjaju mi se bas...mozda bih tu korekciju napravio na kecu isto.....

Zvezda je tempirala formu za predsezonu..kako to god cudno zvucalo, treba cimati ljude za sezonsku..malo da se udje u zdrave vode itd...zanimljivo da fc3 odigra 7 tekmi 20min svaku i da nije igrac sa ovom 8om..sto nije igrao...to je prica smesna...

Vreme uvek daje odgovore , tako ce i sad...a na kraju se zna ko je u pravu Sanse i dalje 40-30-30 bez obzira na ovu zajebanciju od superkupa..

Comment

• Gordic je stranac isto koliko je i Cirbi stranac

Comment

Sehovic nije legenda Buducnosti, vec legenda DPS-a..lik je u EL apsolutno zalutao...Parenje Krafta sa Gordicem isto lose...trebao im je skorer po meni...Peticu naravno dovoditi, Omic je solidno resenje ali meni se sad tim nikako ne svidja...Licno mi se tek sad ne svidjaju...i treba im jos dva kvalitetna igraca...na mestu trojke out Sehovic..i licno bi sutno Krafta i doveo nekog skorera...Mogli su dovesti Rajsa ali eto...

Misko je kancer, on njima nesto preporucuje, ne znam uopste kako su tako brzo napravili sta im treba i odakle itd...navukao ih zalizani meni tako deluje...Gordic sa najvise EL iskustva, dovoljno govori o timu...za EL...

Za ABA se to moze i sa ovim ispeglati dobro i mozda odbraniti titula...ali ce u EL proci bas lose..dobice nesto ali ce biti rutinirani samo tako i to dosta puta ko iz sale..

Sito ce to isamarati sve kad bude trebalo, fizicki mocan tim, svidjaju mi se bas...mozda bih tu korekciju napravio na kecu isto.....

Zvezda je tempirala formu za predsezonu..kako to god cudno zvucalo, treba cimati ljude za sezonsku..malo da se udje u zdrave vode itd...zanimljivo da fc3 odigra 7 tekmi 20min svaku i da nije igrac sa ovom 8om..sto nije igrao...to je prica smesna...

Vreme uvek daje odgovore , tako ce i sad...a na kraju se zna ko je u pravu Sanse i dalje 40-30-30 bez obzira na ovu zajebanciju od superkupa..
                        Slazem se sa tobom oko svega, oni ce morati da raditi jos korekcija , e sad ko sto kazes vreme ce pokazati kako ce to ispasti .... jedino se ne slazem da je zvezda tempirala formu za ovaj super kup... SIgurno Tomic nije ta vrsta osobe koja bi se zajebavala sa tim stvarima da bi prodao sezonske ulaznice ... vidi se da ima inegritet i po tome sto je zalepio Covica za klupu cim je Nenadic prvu utakmicu usao u roster ... Tomic je odmah stavio do znanja sta ocekuje od igraca i koju igru trazi .... mene vise plasi da li cemo moci fizicki izdrzati te napore jer nemamo vise Jovica, Simketa, Kalinu, Djenku itd

Comment

• Ja mislio Pomračenje, kad ono međutim...
                          Last edited by bounty hunter; 25-09-18, 22:29.

Comment

• Druze videcemo..ali u tu pricu Nenadic ispred Covica ja ne verujem....Napisao bih ja tu dosta, ali mrsko mi da dajem ljudima povod da repliciraju i pisu svasta...sezona je pred nama pa cemo videti sve...svi su svoje rekli pa da sacekamo rasplet

Najveci problem ljudi nekih..je sto misle ako gledaju kosarku da se u nju i razumeju...

Da ne davim..Nenadic na mestu back up PG je smesno...da ne upotrebim tezu rec..isto koliko i FC3..

Comment

Druze videcemo..ali u tu pricu Nenadic ispred Covica ja ne verujem....Napisao bih ja tu dosta, ali mrsko mi da dajem ljudima povod da repliciraju i pisu svasta...sezona je pred nama pa cemo videti sve...svi su svoje rekli pa da sacekamo rasplet

Najveci problem ljudi nekih..je sto misle ako gledaju kosarku da se u nju i razumeju...

Da ne davim..Nenadic na mestu back up PG je smesno...da ne upotrebim tezu rec..isto koliko i FC3..
                              Ni ja ne verujem u uspesnost tog poduhvata sa Nenadicem kao bekap plejmejkerom, vrlo neozbiljno posebno za neki visi plasman ... generalno ponavljam igra koju Tomic hoce da napravi sa granitnom agresivnom odbranom i kontrolisanim napadom mi nekako deluje neizvodljiva sa ovim rosterom, mozda opet uz neku doselekciju i moze, al za to nema para ... ova sezona me neodoljivo podseca na Pesicevu drugu sezonu sa Popovicima i Omarom Tomasom, kad je napao titulu i bio blizu ginulo se, al nije moglo jer je roster bio limitiran

Comment

• sa Nenadicem ce probati pa ce videti kako to ide ..nista on nije losiji nego Jovic na pocetku ...videcemo kako ce da se razvija ...nema nista lose u tome da se proba ...svakako da bi nam vise legao Teodor ili neko takav na pleju ....ali nema genge

Comment

Working...
                                X