Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ee jbg sad...

tt

Comment

• 2011. Isti ovaj termin na Emiratesu protiv Spudsa. 10 bodova zaostatka, 2-0 povele Kokoske, to je 13 bodova prednosti u tom trenutku. Tekma se zavrsava 5-2 za Arsenal i Arsenal zavrsava treci.

Tada sam prvi put u zivotu pomislio, nema samse top4 te sezone, pa smo vidjeli sta se desilo.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Zvaćemo Dragana Hajdukovića da ispita Akijeve tvrdnje.
        Last edited by Reise; 28-03-17, 23:07.
        sigpic

Comment

• Da, bas je ista situacija.

Sada igraci setaju po terenu, niko ne igra kako treba, Wenger propo , bojkoti i ne znam ti ja kojih cuda, navijaci podeljeni, nikad jaca konkurencija, bas je ista situacija.

Ja da sam navijac Arsenala, najvise bi hteo da zavrse van TOP4, Wenger da ode kao covek kako sto zasluzuje sam, Sanchez i Ozil novi ugovori, novi dobar trener i motivator, pa da napadnete titulu.

Jer TOP4 ne nosi nista bolje vise kod Arsenal, samo stagnacija.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Ser Gagi View Post
            Da, bas je ista situacija.

Sada igraci setaju po terenu, niko ne igra kako treba, Wenger propo , bojkoti i ne znam ti ja kojih cuda, navijaci podeljeni, nikad jaca konkurencija, bas je ista situacija.

Ja da sam navijac Arsenala, najvise bi hteo da zavrse van TOP4, Wenger da ode kao covek kako sto zasluzuje sam, Sanchez i Ozil novi ugovori, novi dobar trener i motivator, pa da napadnete titulu.

Jer TOP4 ne nosi nista bolje vise kod Arsenal, samo stagnacija.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
            Tako je Ser Gagevski. Otisla je gravitacija Arsenala u pm. Vreme je za promene

Comment

• Slazem se, vrijeme je za promjene. Vrijeme je da promjenim svoju konstataciju da je mladi princara novo javljanje Makijavelija, nqzalost pogrijesio sam.

Stoga mjenjam misljenje, razocaran sam.
              sigpic

Comment

• Majkl Koks izbacuje knjigu o taktickoj istoriji premijer lige, 1. juna krece prodaja, bice sigurno zanimljivo stivo, pre-order je 17 funti, kupovina preko amazona. Mozete naci sve informacije na zonal markingu.
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                  Slazem se, vrijeme je za promjene. Vrijeme je da promjenim svoju konstataciju da je mladi princara novo javljanje Makijavelija, nqzalost pogrijesio sam.

Stoga mjenjam misljenje, razocaran sam.
                  Tek ces se razocarati kada ti pukne prica o gravitaciji vec za vikend

Comment

• According to Tuttosport, the primary target for the Bianconeri is Arsenal right-back Hector Bellerin. The former Barcelona youth product is under contract with the Gunners until 2023, but Juve are said to been keen to secure the player as they look to strengthen the full-back position.
                    Da vam malo dam žišku.

Comment

• 100m Brajko i vas je
                      sigpic

Comment

• Pa tačno da je Dibala....

35 milki i da se izljubimo.

Comment

• Moze i Dibala za Hektora, nema problema, ispunit cemo vam zelje, mi smo tu da usrecimo ljude.
                          sigpic

Comment

• Taj tuttosport je Juventusov Informer .

Comment

• http://www.skysports.com/football/ne...-201112-season

A Chelsea najmanje u istom periodu

Comment

• Nema leba da Hektor ode ove godine.Dečko je skoro potpisao ugovor a i odjebali su Barsu pre nekoliko dana , dok je Sančez realan da ode a boga mi i Ox koliko vidim.Arsenal je sad u toj poziciji da dosta igrača može da im se uzme lagano i za male pare .
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...