Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Haha, ideeeeeemo...

Sad odigrah na live-u da padaju još najmanje dva gola na tekmi... Teško da ću to proći, ali eto čisto da vidiš da nije sve tako kao što misliš...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Otvori li Gojko taj keks vise? Mora da su Noblice, nezgodno pakovanje

tapatalk
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Otvori li Gojko taj keks vise? Mora da su Noblice, nezgodno pakovanje

tapatalk
        Smuljao dve u usta cim cuti 20 sek
        Originally posted by Vladan
        SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
        :vinjaksmajli:

Comment

• Ozil ko baba neka,i to vec dobrih par meseci,mislim uvek je takav,al i igra u zadnje vreme ko moja baba
          sigpic

Comment

• Najveća zaebancija je da ovaj Navas i dalje opstaje u Sitiju. Tačno ima neke snimke presednika kluba ili slično i ucenjuje ih da ga ne oteraju..
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ovo Arsenal da bude presrećan sa bodom. Sramota je šta oni igraju u ovom drugom poluvremenu...
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Cist penal za Siti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Comment

• Kako nam je dobro legao ovaj rezultat. Ja zadovoljan...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Comment

• Kako ce bit ono penal, lik posao glavom da udari loptu i promasi ona ga pogodi u prst. Nije milimetra promjenila svoju putanju niti je uticalo na igru. Nidje veze. Jedino sto se moze priznat jest da je Nacho smotan.
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Trebali bi pogledati ovaj video i nesto nauciti, mislim na bekove i krila u PL, retko ko ima centarsut.

Comment

• Znaš šta meni nije jasno..Igraš u PL-u, vežbaš na treninzima hiljade i hiljade centaršuteva i onda dođeš na utakmicu i ne umeš loptu da podigneš. Ajde da razumem, desi se da lopta pređe preko noge i to, ali da od 10 centaršuteva ne možeš dva da ubodeš kako valja....baš mi to ne ide u glavu.
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Stvarno i meni, pa kad je Valensija mogao koliko toliko popraviti centarsut, ovi ostali... Jbt kad krilo ne ume da centrira onda to nije krilo.

Samo zamislajm da KDB igra u Atletiku, pa oni bi 3 gola iz prekide uvaljivali svakome. Kad on posalje loptu u 16 metara to je 50% gol.

Dzaba Junajtedu i bilo kome po 10 kornera kad nema ko da ih izvodi. Ili dodju jedva do prvu stativu, ili idu u aut na drugoj strani. Ili su baloncici kao Mata, leti lopta 10 sekundi, golman moze da prespava pa da je uhvati.
                            Last edited by Ser Gagi; 03-04-17, 11:48.

Comment

• Last edited by Lord Gangarić; 03-04-17, 17:24.
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• @ Zola,

Trema, 60.000 gledalaca.
                                "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

Working...
                                X