Announcement

Collapse
No announcement yet.

Smesni i neobicni postovi sa ovog foruma,i o forumasima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    miloolja-Vrsni poznavalac fudbala i vjerni navijac Djavola

Posle toliko patnji, ovo je melem za moju dušu i ništa mi drugo ne treba.
    Last edited by miloolja; 28-11-11, 01:29.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Vladan-Prvi covjek kojeg sam upoznao na forumu,i mozda glavni krivac sto sam i ostao na forumu ovoliko dugo,navija za parvi klub,i sto bi se reklo covjek za primjer I vazda gubi u tenisu od mene
      Sad da mogu sve bi drugacije,mozda ne bi ostao na forumu
      Pravi klub svakako,covjek za primjer tu nema sta da se prica,a ovo za tenis je apsolutna laz
      sigpic

Comment

• Jedini zvanicni mec na turu si puko,zato tisina.
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ne radim danas pa ajde da trućkam malo red bi bio

D-Wade
          - Brat Wada šta reći o njemu jedna od najboljih osoba na ovom forumu stvarno sam ga zgotivio i iz dana u dan me oduševljava sve više

manda- Definitivno legenda foruma,čovek koji mi je prvi poželeo dobrodošlicu i stvarno me je iznenadio u pojedinim situacijama pravi lav od čoveka da mi zatraži bubreg bi mu dao

tata Mumi- Šta reći sem DobojPower, neke devojke pričaju i o njegovim crnačkim dimenzijama mada nebi ja tu zalazio Čelsijev navijač i veliki respekt za njega

Maric91- Džin iz Novog Sada prijatno me je iznenadio u jednoj situaciji i od tad o njemu mislim sve najbolje

Indigo- Najveća baraba iz NS-a glavni organizator za sve vrste pijanki i orgija i definitivno najzanimljiviji lik na forumu

miloolja- Ili ti moja prinzeca na sivom konju (Xari) šta reći za nju jedna od retkih normalnih devojaka ,prati fudbal sve naj naj

Black Mamba 24
          - Ovo vam je najveći zavodnik u Doboju srcolomac svetske klase big respect

ivan piper
          - Ne znam zašto niko ne spominje ovog kralja mnogo dobar dečko pored Mumija glavni u Čelsijevog gardi o njemu sve najbolje

Tony_G- Još jedan član Čelsijeve garde i zajedno sa ivanom i Mumijev drži temu i svaka im čast na tome

edohz- Jedan od retkih aktivnih Realovih navijača volim sa njim da pljujem Barsu mada me je malo iznervirao kad je počeo da brani Siti al šta je tu je ok lik skroz

Fanta- Ovog čoveka sam skoro zgotivio sve zahvaljujući Sitiju sasvim ok lik pisucka malo po Arsenalovoj temi i tako

T-Mac- Komšija i vatreni delija treba da krenemo na tekme zajedno sve u svemu extra lik

S-Nash- E ovome ću noge da polomim(šalim se naravno) Imao sam probleme sa njim ali sam posle preko PM skontao da je ok lik jbg shit happens

danijelkr- Čovek na čijim je leđima ceo fudbalski pdf stvarno mu svaka čast za sve što radi

Dusan- Imenjak ili ti naš komentator nema utakmice da Dule nije tu da nam prepričava od auta do šuta

bice- Kada sam došao na forum vodio je tu neke romanse i bio je aktivan, u zadnje vreme sem h2h lige slabo sam ga viđao

i pobednik ali definitivno

Spoiler
          Mika aka gospodar vremena- Čovek koji gleda 10 utakmica odjednom razume se u svaki sport kao mali je gledao Bobija Čarltona neki forumaši sumljaju da je došao
          sa druge planete ali ja mislim da je u pitanju druga dimenzija , definitivno glavna atrakcija foruma

And now GUNNER POWER !

Ovi momci stvarno zaslužuju da budu posebno(i čisto da se zna brat Wada je ovde )

Topdzija- Ako ne i najaktivniji u našoj temi tu je već neko vreme i samnom i Dimitrijem je vratio temu iz mrtvih

Dimitrije- Ovog huligana nema već neko vreme bio je aktivan prošle godine kad smo se šibali za titulu sad nestade nanulicu mu njegovu

Ves- Skoro nam se pridružio retko piše i to uglavnom u Arsenalovoj temi respect za njega

Bendtner- Šta reći o ovom liku navija za Zvezdu,Arsenal moj čovek skroz samo mu to ime ne valja al ajde šta je tu je

Iceman- F1 na prvom mestu Arsenal na drugom barem ja tako mislim još jedan iz naše armije xD

Funkerman- Old school dođe ponekad piše nedelju dana pa ode sviđa mi se njegov stav i razmišljanje sve naj..

voja92- Naš ragbista ako se ne varam treba da ide u Englesku na probu ako već nije otišao pa je obećao da će sve da nas usvoji
          Last edited by Lord Gangarić; 19-12-11, 17:15.
          sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Gangrena pogodio sustinu
            Kad te put nanese u NS, cujemo se da osinemo neki fudbal a kasnije na party sa ostalim bitangama...
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Ja Dzin?Mozda za tebe, ali za neke koje si naveo sam patuljak.

Kako si mogao da zaboravis ledenog?

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                Ja Dzin?Mozda za tebe, ali za neke koje si naveo sam patuljak.

Kako si mogao da zaboravis ledenog?
                Još je taze treba da se pokaže
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                  milooja- Ili ti moja prinzeca na sivom konju (Xari) šta reći za nju jedna od retkih normalnih devojaka ,prati fudbal sve naj naj
                  Fali ti jedno l u mom nicku, ali posle ovako lepih reči.... opraštam ti.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Fali ti jedno l u mom nicku, ali posle ovako lepih reči.... opraštam ti.
                    Popravljeno
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• gangrena sve tacno nisi pogresio
                      www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

• Gangrena majstore, kada budes poslovno dolazio u Doboj, znaj da Vojvode su uz tebe.
                        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Gangrena, hvala na lijepim rijecima
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Mozda u narednih par dana "opletem" o forumasima ;)
                            Sada nastupa praznicna euforija,ovo-ono, pa se plasim da bih u ovakvom stanju izostavio neke meni drage forumase, a ja ne bih da se to desi.
                            Zato je potrebno da se malo slegne sve ovo
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              1. Prvo mesto zauzima draga Miss, dobra devojka,pametna,lepa Steta sto nije vise po forumu,slabo je vidjam u poslednje vreme,ali dobro...Popravicemo to
                              Da, dragi Popravljamo to I Hvala na ovim rijecima

Ps. Stariji post, al' nisam bila tu, pa... Oprastajte
                              Mistakes make us who we are.

Comment

• Ajde nek se javi ko oce da dobije analizu. Ja malo duze analiziram od jedne recenice. Kam tu papa !
                                Cuj prvi maj

Comment

Working...
                                X